Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Himm o normal yumurtlama dönemine giriyor. Bende de aynı günlerdi ordan biliyorum
Ben de bekliyorum işte. Sonuç ne çıkarsa artık. Bir de hamileliğin bir çok belirtisini gösteriyorum. Psikolojik hamilelikse üzücü olur

Bugün gitceksin dimi haberini mutlaka bekliyorum cnm

Sabah testi yaptım canım, negatif sonuç. Çok üzgünüm O kadar umutluydum ki pozitifi göreceğimden. 1 gün fazla bekleyim de daha koyu çıksın 2. çizgi diye beklerken ne oldu... O kadar belirti boşaymış demek ki. Bir daha da test yapmayacağım.

Kızlar yardim

Hmm olsun ya artik deneriz ben yapmiym bari test

Belirtiler hala var mi göğüs ağrısı fln

Belirtiler hala var mi göğüs ağrısı fln

Var canım, göğüslerimin tamamı ağrıyor bugün, irileştiler. Sanırım âdet belirtileri artık. İdrar renginde ve kokusundaki farklılık devam ediyor sadece. Diğer belirtiler kayboldu birden.

Kızlar meraba bugün adet günüm dün gece minnacik akintiya benzer kahverengi bi leke geldi daha da bişe gelmedi belim bacaklarim kasiklarim ağrıyo sanki adet olcakmisim gibi ama yinede bi umut war içimde acaba bi idrar testimi alsam o akıntı biraz kafamı karıştırdı ole olup hamile oldugunu öğrenen warmi acaba?

39 çıktı. henüz günüm geçmediği icin düşüktür dedi dr. Birkacgun sonra tekrar gideceğim test tekrarına
canısı forumu bugun gördüm ve bastan beri okudum anca yetiştim :) oncelikle hayırlı olsun rabbim saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsin günün gecmediği için demişsin bat a kaç gun kala öğrendin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…