Ben de bekliyorum işte. Sonuç ne çıkarsa artık. Bir de hamileliğin bir çok belirtisini gösteriyorum. Psikolojik hamilelikse üzücü olurHimm o normal yumurtlama dönemine giriyor. Bende de aynı günlerdi ordan biliyorum
Bugün gitceksin dimi haberini mutlaka bekliyorum cnm
sizce sonuç ne kizlarHayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin
Kızlar yardimselam Can'lar günü geçenler geçmek üzere olanlar ,hamilelik şüphesi duyanlar ,dayanamayıp test yapanlar ,buyrun toplanalım bu akşam . Ben adet olmadım 16 sı yada en en geç dün olmam gerekiyordu olmadım.hala beklemedeyim ne gelen var ne giden . Gecen ay ummalı çalışmamdan ötürü şüpelerim var tabi e bide istıyoruz zaten .:)) yarın sabah test alcam dua edin
Hmm olsun ya artik deneriz ben yapmiym bari testSabah testi yaptım canım, negatif sonuç. Çok üzgünümO kadar umutluydum ki pozitifi göreceğimden. 1 gün fazla bekleyim de daha koyu çıksın 2. çizgi diye beklerken ne oldu... O kadar belirti boşaymış demek ki. Bir daha da test yapmayacağım.
Sabah testi yaptım canım, negatif sonuç. Çok üzgünümO kadar umutluydum ki pozitifi göreceğimden. 1 gün fazla bekleyim de daha koyu çıksın 2. çizgi diye beklerken ne oldu... O kadar belirti boşaymış demek ki. Bir daha da test yapmayacağım.
Belirtiler hala var mi göğüs ağrısı flnSabah testi yaptım canım, negatif sonuç. Çok üzgünümO kadar umutluydum ki pozitifi göreceğimden. 1 gün fazla bekleyim de daha koyu çıksın 2. çizgi diye beklerken ne oldu... O kadar belirti boşaymış demek ki. Bir daha da test yapmayacağım.
Belirtiler hala var mi göğüs ağrısı fln
Hamilemiyim
Cevapla yazan yerin yan tarafında dosya yükle var oraya tıkla. Eğer telefonda uygulamadan giriosan olmuyo chromedàn giriş yapıp öyle yüklemeyi dene canımTest resmini nasıl eklerim
Belirtilerin var mı canım? Âdet tarihin geçmediyse beklenen âdet tarihin (BAT) ne zaman?8
Bu yazının altında sağda 'cevapla' yazıyor. Oraya bas mesajını yaz canım.
Test resmini nasıl gndercem
Hmm aynidir o zaman denemeye gerek yok yapmiym testVar canım, göğüslerimin tamamı ağrıyor bugün, irileştiler. Sanırım âdet belirtileri artık. İdrar renginde ve kokusundaki farklılık devam ediyor sadece. Diğer belirtiler kayboldu birden.
Hmm aynidir o zaman denemeye gerek yok yapmiym test
sonucun ne çıktı cnm benim de yarın 40.gunumCevapla yazan yerin yan tarafında dosya yükle var oraya tıkla. Eğer telefonda uygulamadan giriosan olmuyo chromedàn giriş yapıp öyle yüklemeyi dene canım
12 kasımda benim 12 gün varBenle aynı olacak halin yok canım niye yapmayacaksın? Senin BAT'a kaç gün vardı?
39 çıktı. henüz günüm geçmediği icin düşüktür dedi dr. Birkacgun sonra tekrar gideceğim test tekrarınasonucun ne çıktı cnm benim de yarın 40.gunum
canısı forumu bugun gördüm ve bastan beri okudum anca yetiştim :) oncelikle hayırlı olsun rabbim saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsin günün gecmediği için demişsin bat a kaç gun kala öğrendin ?39 çıktı. henüz günüm geçmediği icin düşüktür dedi dr. Birkacgun sonra tekrar gideceğim test tekrarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?