Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

2 3 kasım gibi hasta olmam gerekiodu ama dun evdeki testte bugünde kandan öğrendim yani 3 4 gün fln vardı bat a

Kızlar Merhaba yeni üyeyim bende. 3 aylık evliyim dün tahminlerime göre yumurtlama günümdu calışma oldu. tabi yine yumurtlamadan öncede çalışmalarımız oldu. ve bir kaç gündür acayip mide yanmam var acaba bu bir belirti mi ? inşallah öyledir ☺

Hoşgeldin aramıza canım. Bende 3 aylık evliyim. Normalde bu kadar erken sürede gebelik belirtisi olmaz canım daha çok erken olduğu için. Dün de zaten yumurtladıysan daha döllenmemiştir ama bu ay erken yumurtlaman olduysa şu an döllenmiş bir yumurtan olabilir ama yinede gebelik belirtisi olmaması gerekir. Yumurtlama belirtileri yaşıyor olabilirsin.

2 3 kasım gibi hasta olmam gerekiodu ama dun evdeki testte bugünde kandan öğrendim yani 3 4 gün fln vardı bat a

Sana hayırlı olsun demişmiydim acaba? Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım ilgin için geçen ayda böyle bekledim sadece 1 ay korundum. geçen ay malesef olmadı bu ay meraktayim 29 günde adet oluyorum şu an 13 gün var çok heyecanlıyım ☺

Cevaplarimi yanlış yerlere yazarsam k. bakmayın henüz yeni öğreniyorum forumu ☺

Cevaplarimi yanlış yerlere yazarsam k. bakmayın henüz yeni öğreniyorum forumu ☺
Teşekkür ederim canım ilgin için geçen ayda böyle bekledim sadece 1 ay korundum. geçen ay malesef olmadı bu ay meraktayim 29 günde adet oluyorum şu an 13 gün var çok heyecanlıyım ☺

Estağfirullah canım. Âdet takvimi uygulaması kullanıyor musun telefonunda? Oradan yumurtladığın tahmini günleri görüp faydalanabilirsin.

benim de 22 gün gecikti ama bir şey yok çıktı ama adetin üzerine de kalanlar oluyormuş çok az da olsa umutlanıyorum

Kullanıyorum canım umarım bu ay beklediğimizi allahım nasip eder ☺

İnşaAllah canım âmin. Benimde beklenen âdet tarihime (BAT) 4 gün var. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Değerlendirmemiştim bu ayı ama insan umutlanıyo işte. Çok üzüldüm

İnşaAllah ca9nım âmin. Benimde beklenen âdet tarihime (BAT) 4 gün var. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Değerlendirmemiştim bu ayı ams insan umutlanıyo işte. Çok üzüldüm
Rabbim isteyen herkese aratmadan verir inşallah canım

Dün bi leke geldi daha da bişe yok idrar testi yaptım negatif acaba yerleşme olurken gelmiş olabilirmi eğer oleyse batim bugün cikmamasi normal mi acaba biraz moralim bozuldu ya bu arada bütün hamilelik haberini alan arkadaslarimi tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayida nasip eder inşallah. ..

Merhaba kızlar yine ben :) bu mesajın aynısını başka konularda görürseniz şaşırmayın :))

BAT'ıma 3 gün kaldı ve dünki hCG testim negatif çıkmıştı mâlesef. 2 saat önce şiddetli sol yumurtalık sancısıyla uyandım ve daha sonra daha şiddetli olan sol kasık sancım başladı. Belimin alt sol tarafı ile sol bacağımın tamâmı ağrımaya başladı ve bacağımı kaldıramayacağım ve hareket ettiremeyeceğim kadar çok ağrım vardı. Kıvranıyordum sancıdan ama testte negatif çıkmasına rağmen yine de umûdum olduğu için ağrı kesici de alamıyorum.

Hayatımda ilk kez kasığım ağrıdı ve gebelik belirtisi olduğunu bir çok kez duydum. Sizce gebe olabilir miyim, yoksa aranızda âdet belirtisi olarak bu ağrıları yaşayan var mı kızlar?

yine ben :) canımcığımmmm senin adetine çok az kaldı sabret:))) bu arada ben ilk evlendiğimde böyle buna benzer bir şey yaşamıştım sanki:) sabırlı ol batımıza çok az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…