2 3 kasım gibi hasta olmam gerekiodu ama dun evdeki testte bugünde kandan öğrendim yani 3 4 gün fln vardı bat acanısı forumu bugun gördüm ve bastan beri okudum anca yetiştim :) oncelikle hayırlı olsun rabbim saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsin günün gecmediği için demişsin bat a kaç gun kala öğrendin ?
Kızlar Merhaba yeni üyeyim bende. 3 aylık evliyim dün tahminlerime göre yumurtlama günümdu calışma oldu. tabi yine yumurtlamadan öncede çalışmalarımız oldu. ve bir kaç gündür acayip mide yanmam var acaba bu bir belirti mi ? inşallah öyledir ☺
2 3 kasım gibi hasta olmam gerekiodu ama dun evdeki testte bugünde kandan öğrendim yani 3 4 gün fln vardı bat a
Cevaplarimi yanlış yerlere yazarsam k. bakmayın henüz yeni öğreniyorum forumu ☺Hoşgeldin aramıza canım. Bende 3 aylık evliyim. Normalde bu kadar erken sürede gebelik belirtisi olmaz canım daha çok erken olduğu için. Dün de zaten yumurtladıysan daha döllenmemiştir ama bu ay erken yumurtlaman olduysa şu an döllenmiş bir yumurtan olabilir ama yinede gebelik belirtisi olmaması gerekir. Yumurtlama belirtileri yaşıyor olabilirsin.
Teşekkür ederim canım ilgin için geçen ayda böyle bekledim sadece 1 ay korundum. geçen ay malesef olmadı bu ay meraktayim 29 günde adet oluyorum şu an 13 gün var çok heyecanlıyım ☺Cevaplarimi yanlış yerlere yazarsam k. bakmayın henüz yeni öğreniyorum forumu ☺
Teşekkür ederim canım ilgin için geçen ayda böyle bekledim sadece 1 ay korundum. geçen ay malesef olmadı bu ay meraktayim 29 günde adet oluyorum şu an 13 gün var çok heyecanlıyım ☺
Cevaplarimi yanlış yerlere yazarsam k. bakmayın henüz yeni öğreniyorum forumu ☺
Kullanıyorum canım umarım bu ay beklediğimizi allahım nasip eder ☺Estağfirullah canım. Âdet takvimi uygulaması kullanıyor musun telefonunda? Oradan yumurtladığın tahmini günleri görüp faydalanabilirsin.
Kullanıyorum canım umarım bu ay beklediğimizi allahım nasip eder ☺
benim de 22 gün gecikti ama bir şey yok çıktı ama adetin üzerine de kalanlar oluyormuş çok az da olsa umutlanıyorum
Rabbim isteyen herkese aratmadan verir inşallah canımİnşaAllah ca9nım âmin. Benimde beklenen âdet tarihime (BAT) 4 gün var. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Değerlendirmemiştim bu ayı ams insan umutlanıyo işte. Çok üzüldüm
Rabbim isteyen herkese aratmadan verir inşallah canım
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallah. Seninde güzel haberlerini bekliyorumSana hayırlı olsun demişmiydim acaba?Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallah. Seninde güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?