Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

yine ben :) canımcığımmmm senin adetine çok az kaldı sabret:))) bu arada ben ilk evlendiğimde böyle buna benzer bir şey yaşamıştım sanki:) sabırlı ol batımıza çok az kaldı:)

Tamam ablam sabredim :)) o yaşadığın şey öylesine bir ağrı mıydı?

valalhi canım ben sabahleyin işe giderken olmuştu ve acile gidecek kadar şiddetli olmuştu. ben kendime hiç dikkat etmiyordum. ağır kaldırma, suyla uğraşma vs... ona bağlamıştım. doktorda ağrı kesici vurup yollamıştı. ama adetim ilk günüydü bu arada. sen sabırlı ol belki gebeliktir belki üşütmüşsündür vs. sabırlı ol. batımıza ne kaldı şurda ben son iki gündeyim:)

Tamam ablam haklısın. Benimde 3 günüm kaldı. İnşaAllah olmayız :)

ay bana da dua edin ben de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar istiyoruz eşimle 2 seneyi geçti nasip olmadı

hemen gögüste kararma oluyor mu canım ben hamile kalsam inanamam heralde

Bişey sorucam kızlar benim adetimden 3 veya 4 gün geçti idrarda pozitifti kan testi yaptırdım sonucu aldım 637 cıktı acaba var mı dusuk mu sonuc kı anlamadım saglık ocagında verdım kan doktorada 10 gun gevtı dedım cunku 3 veya 4 gun gectı deyınce kan tahlılı yapmıyolarmıs doktorda olabılır ama sonuc dusuk dedı napayım simdi 2 kezde kımyasal gebelık gecırdım

yok canım hamilesin kan sonucun çok iyi çıkmış

yine yeniden yaptır artıyor mu diye
Pazartesi gene gidicm bklıcm o zamna kadar tabı nasıl gccek bılmıorumda hayırsı ınşallh hamıleyımdır sımdı 2 dusukten sonra ınsan tedurgın oluyo ya cok korkuyorum ya inşallh vrdır canım

Pazartesi gene gidicm bklıcm o zamna kadar tabı nasıl gccek bılmıorumda hayırsı ınşallh hamıleyımdır sımdı 2 dusukten sonra ınsan tedurgın oluyo ya cok korkuyorum ya inşallh vrdır canım
tabi yaşadıklarından oluyordur normal o korku pazartesine kadar iyice yükselmiş olur da keseyi de görürsün kalp atışını da duyup hayırlı sağlıklı kucağına alıp analı babalı büyütürsün inş darısı bizlere

İnşallah canım allah hersekeze tum istiyenlere nasıp etsın rabbım bakalım p.tesı dayanamazsam ozamana kadar belkı cumada gıdrım yıne haber verırim cnm cok sagol alalh sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp eder

amin canım benim bize de dua et

Kizlar bi yardim edin lutfen. ben bugun test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti ama ben hala tedirginim. İnternetten bakiyorum bazilari test yanlis cikiyor falan diyor cok korkuyorum. Sizce yanlis cikma olasiligi varmi. Kasiklarim agriyor elim ayagin hic isinmiyor. Bunlar belirtimi onuda bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_5507.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba bnde 4 gun once pozıtıf cıktı kan testım 637 cıktı ama dun kımyasal gebelık yasadım onlarda yanlıs olma olasılıgı ıdrarda cok nadır çdır sen gıt bı kan testı vr kan testı verdıkten 4 gun veya 5 gun sonra tekrar ver degerlerın nasıl baksın doktor ama her belırtı hamılelık degıl cnm ama yınede gıt doktora

Kizlar adetim 12 gun gecikti pcos var bende ama karnimda acayip sislik var adet olamadığımdanmi acaba yoksa 2 aylık hamile olsam boyle siskinlik olurmu bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…