- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
yine ben :) canımcığımmmm senin adetine çok az kaldı sabret:))) bu arada ben ilk evlendiğimde böyle buna benzer bir şey yaşamıştım sanki:) sabırlı ol batımıza çok az kaldı:)
valalhi canım ben sabahleyin işe giderken olmuştu ve acile gidecek kadar şiddetli olmuştu. ben kendime hiç dikkat etmiyordum. ağır kaldırma, suyla uğraşma vs... ona bağlamıştım. doktorda ağrı kesici vurup yollamıştı. ama adetim ilk günüydü bu arada. sen sabırlı ol belki gebeliktir belki üşütmüşsündür vs. sabırlı ol. batımıza ne kaldı şurda ben son iki gündeyim:)
Benim bat 6 kasım bende dün yaptım ama tek çizgi bu ay hsg cekilmiştim az biraz umudum vardı2 3 kasım gibi hasta olmam gerekiodu ama dun evdeki testte bugünde kandan öğrendim yani 3 4 gün fln vardı bat a
kan testi yaptırdım canım uzerinden 15 gün geçtiÂdetin üzerine ne kalan oluyormuş canım? Kan testi mi yaptırdın sen?
ay bana da dua edin ben de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar istiyoruz eşimle 2 seneyi geçti nasip olmadıYaptım test Can'ım pozitif hala şoktayım on dk önce yaptım hemen çıktı çift çizgi saniyeler içinde koyu oldu iki çizgide test 5 liralık testlerden eczanedeki kız bundan verıyom hep abla hiç yanıldığını görmedim Dedi
hemen gögüste kararma oluyor mu canım ben hamile kalsam inanamam heraldeCan'ım üç gün gectı benim adetim öyle yaptım ayaklarım hiç ısınmıyor son ıkı haftadır batma oldu tam karnımın altımda ve belim çok ağrıdı ağır bi grip gecırdım birkaç kez miğdem bulandı çok olmasada göğüslerim acıyordu birde inş seninde vardır Can'ım
yok canım hamilesin kan sonucun çok iyi çıkmışBişey sorucam kızlar benim adetimden 3 veya 4 gün geçti idrarda pozitifti kan testi yaptırdım sonucu aldım 637 cıktı acaba var mı dusuk mu sonuc kı anlamadım saglık ocagında verdım kan doktorada 10 gun gevtı dedım cunku 3 veya 4 gun gectı deyınce kan tahlılı yapmıyolarmıs doktorda olabılır ama sonuc dusuk dedı napayım simdi 2 kezde kımyasal gebelık gecırdım
Pazartesi gene gidicm bklıcm o zamna kadar tabı nasıl gccek bılmıorumda hayırsı ınşallh hamıleyımdır sımdı 2 dusukten sonra ınsan tedurgın oluyo ya cok korkuyorum ya inşallh vrdır canımyine yeniden yaptır artıyor mu diye
tabi yaşadıklarından oluyordur normal o korku pazartesine kadar iyice yükselmiş olur da keseyi de görürsün kalp atışını da duyup hayırlı sağlıklı kucağına alıp analı babalı büyütürsün inş darısı bizlerePazartesi gene gidicm bklıcm o zamna kadar tabı nasıl gccek bılmıorumda hayırsı ınşallh hamıleyımdır sımdı 2 dusukten sonra ınsan tedurgın oluyo ya cok korkuyorum ya inşallh vrdır canım
amin canım benim bize de dua etİnşallah canım allah hersekeze tum istiyenlere nasıp etsın rabbım bakalım p.tesı dayanamazsam ozamana kadar belkı cumada gıdrım yıne haber verırim cnm cok sagol alalh sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp eder
Ederım canım szde bana edın inşallh vardır şüphelerınde yanılırımamin canım benim bize de dua et
ALLAH hayırlısıyla sevindirsin canım seni deEderım canım szde bana edın inşallh vardır şüphelerınde yanılırım
Merhaba bnde 4 gun once pozıtıf cıktı kan testım 637 cıktı ama dun kımyasal gebelık yasadım onlarda yanlıs olma olasılıgı ıdrarda cok nadır çdır sen gıt bı kan testı vr kan testı verdıkten 4 gun veya 5 gun sonra tekrar ver degerlerın nasıl baksın doktor ama her belırtı hamılelık degıl cnm ama yınede gıt doktoraKizlar bi yardim edin lutfen. ben bugun test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti ama ben hala tedirginim. İnternetten bakiyorum bazilari test yanlis cikiyor falan diyor cok korkuyorum. Sizce yanlis cikma olasiligi varmi. Kasiklarim agriyor elim ayagin hic isinmiyor. Bunlar belirtimi onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?