Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

kızlar merhaba, adetim 11 kasım görünüyor fakat kasıklarımda ciddi batmalar oluyor ve göğüslerim ara ara zorluyor ve yeşil bir çizgi belirdi. bir yardımcı olabilir misiniz ??

Merhaba kızlar ben yine geldim benim adetime 9 gün var adet belirtim bile yok. adetim 28-30 günde bir oluyor. hani göğüs uçlarında kararma diyolar ya belirtilerde ben zaten esmerim kara orası onu bile anlayamam napcam ben bu merakla 9 gün ☺

Kızlar Merhaba adetime 9 gün var demiştim yukarıda bi akintim var ama çözemedim. kasintim yok idrarda yanmam yok ama beyaz renkte parcacikli bi akintim var. dediğim gibi hiç bir şikayetim yok kokuda yok bu nedir sizde hamilelik belirtisi olabilir mi

Mrb arkadaşlar adettim geçıkmıştı ve beyaz bi akintinin ardindan suan kahverengi akinti var ve hasta olcakmiism gibi çok agrim var hastalanirmiyim

Mrb kızlar benim iki haftadır göğüs agrim var damarlar belirgin sutyeni çıkardığım an dayanamıyorum bazen göğsümde sırtımda ve kasiklarimda batmalar oluyor kasıklarım agriyo 20 günü geçti iliski olalı sizce hamile miyim adetten 3 gün sonra ilişkiye girdim ve adetime simdi bi hafta var iki haftadır bu belirtiler var sizce hamile miyim

kızlar bende aranıza yeni katıldım. bat 5 kasıklarım çok ağrıyo midem bulanıyo bakalım sabırsızlıkla bekliyorum...

Arkadaşlar doktorum adet olamıyorum diye duphaston adlı bir ilaç verdi. İlaç biteli 8 gün oldu ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var beş gündür falan. Ha oldum ha olacağım diyorum ama bir türlü olmuyorum. Göğüslerim de hassas dokunamıyor ustune yatamıyorum. Su gibi kokusuz seffaf ve beyazimsi akıntım oluyo. Adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum. Bütün ic çamaşırim batmis oluyor. Hamile miyim sizce?

Doktorun test yapmadan mı söktürücü verdi cnm test yap kullanma emin olmadan ama gecikme stresten ve ya üşütmektn veya birçok nedenden olabilir kndini ona da şartlama hemen

Test yapmıştı negatifti. Ama duphaston kullanırken iki parmak arasında uzayan yumurtlama belirtisi olan akıntı geldi ilişki sonrası falan da değildi normal bir akıntı gibi geldi 3 kasımda. O zamanlar ilişki de olmuştu. Pek yumurtlamadigim icin belirtilerini takibini falan da bilmiyorum. Emin olamadim o yuzden. Ama simdi adet olmayinca acaba dedim. Bilemiyorum. Belki de cok istedigimden psikolojik olarak yasiyorum bunları.

benimde adetim 3 gün geçti gögüslerim 1 haftadır çok şiş ve çok acıyo sol kasığımda batma var ara ara karnımda ağrı yayılıyor. 5 gün önce kan testi yaptırdım. 0,100 negatif çıktı. inş kırmızıları görmem kızlar dua edin. adet belirtilerimde var

İnşallah görmezsin canım ya. Allah isteyen herkese nasip etsin şu güzel annelik duygusunu tatmayı tez zamanda.

Ztn stres etkiliyo cnm dikkat et testte çıkmadysa doktorunu dinle ztn o sıvının olduğu zamanda ilişki olması illa tutuck anlamına glmiyo bnde gün aşırı denedm bu ay kısmet bklm :/

Ztn stres etkiliyo cnm dikkat et testte çıkmadysa doktorunu dinle ztn o sıvının olduğu zamanda ilişki olması illa tutuck anlamına glmiyo bnde gün aşırı denedm bu ay kısmet bklm :/
Hayırlısı canım ya inşallah denemelerinin karşılığını alırsın. Test ekim basinda yapılmıştı. Benim şu an hamile olma ihtimalim olabilir mi acaba? Varsa iki hafta önce falan döllenmiştir anca. İdrarda test yaptım ikinci çizgiyi azıcık görür gibi oldum. Emin de değilim yok gibi de. Offf kafayı yiyeceğim.

Koysana bklm fotoya görebilicek miyz yorumlarz ekimden snra çok geçmiş ki geç döllnme de olabilir herkesn ayrı olabilir yani hayrlısı sen yne de dkkt et kndne merak ettm bnde vlla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…