Ederım canım szde bana edın inşallh vardır şüphelerınde yanılırım
Her sene kasım ayında halımle kaldım cnm bide bnm eşimde saglıklı az sperm ve sperm hareketsızlıgı var bıdedüsüşten sonra ne kdr surede hamıle kaldın canım
Bunun icin proxeed kullandnzmi canim veya dr ne onerdi?ne zaman sperm testi yaptrdnz bide??Her sene kasım ayında halımle kaldım cnm bide bnm eşimde saglıklı az sperm ve sperm hareketsızlıgı var bıde
Doktorun test yapmadan mı söktürücü verdi cnm test yap kullanma emin olmadan ama gecikme stresten ve ya üşütmektn veya birçok nedenden olabilir kndini ona da şartlama hemenArkadaşlar doktorum adet olamıyorum diye duphaston adlı bir ilaç verdi. İlaç biteli 8 gün oldu ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var beş gündür falan. Ha oldum ha olacağım diyorum ama bir türlü olmuyorum. Göğüslerim de hassas dokunamıyor ustune yatamıyorum. Su gibi kokusuz seffaf ve beyazimsi akıntım oluyo. Adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum. Bütün ic çamaşırim batmis oluyor. Hamile miyim sizce?
İnşallah görmezsin canım ya. Allah isteyen herkese nasip etsin şu güzel annelik duygusunu tatmayı tez zamanda.benimde adetim 3 gün geçti gögüslerim 1 haftadır çok şiş ve çok acıyo sol kasığımda batma var ara ara karnımda ağrı yayılıyor. 5 gün önce kan testi yaptırdım. 0,100 negatif çıktı. inş kırmızıları görmem kızlar dua edin. adet belirtilerimde var
Ztn stres etkiliyo cnm dikkat et testte çıkmadysa doktorunu dinle ztn o sıvının olduğu zamanda ilişki olması illa tutuck anlamına glmiyo bnde gün aşırı denedm bu ay kısmet bklm :/Test yapmıştı negatifti. Ama duphaston kullanırken iki parmak arasında uzayan yumurtlama belirtisi olan akıntı geldi ilişki sonrası falan da değildi normal bir akıntı gibi geldi 3 kasımda. O zamanlar ilişki de olmuştu. Pek yumurtlamadigim icin belirtilerini takibini falan da bilmiyorum. Emin olamadim o yuzden. Ama simdi adet olmayinca acaba dedim. Bilemiyorum. Belki de cok istedigimden psikolojik olarak yasiyorum bunları.
Kaç gün gecikti cnm adetinBen hala adet görmedim gün sayıyorum resmen ya.
Hayırlısı canım ya inşallah denemelerinin karşılığını alırsın. Test ekim basinda yapılmıştı. Benim şu an hamile olma ihtimalim olabilir mi acaba? Varsa iki hafta önce falan döllenmiştir anca. İdrarda test yaptım ikinci çizgiyi azıcık görür gibi oldum. Emin de değilim yok gibi de. Offf kafayı yiyeceğim.Ztn stres etkiliyo cnm dikkat et testte çıkmadysa doktorunu dinle ztn o sıvının olduğu zamanda ilişki olması illa tutuck anlamına glmiyo bnde gün aşırı denedm bu ay kısmet bklm :/
Koysana bklm fotoya görebilicek miyz yorumlarz ekimden snra çok geçmiş ki geç döllnme de olabilir herkesn ayrı olabilir yani hayrlısı sen yne de dkkt et kndne merak ettm bnde vllaHayırlısı canım ya inşallah denemelerinin karşılığını alırsın. Test ekim basinda yapılmıştı. Benim şu an hamile olma ihtimalim olabilir mi acaba? Varsa iki hafta önce falan döllenmiştir anca. İdrarda test yaptım ikinci çizgiyi azıcık görür gibi oldum. Emin de değilim yok gibi de. Offf kafayı yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?