Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Kaç gün gecikti cnm adetin
Ben kimyasal gebelik geçirdim haziranda. O zamandan beri adet görmüyorum zaten. Doktor duphaston diye bir ilaç verdi adet olmam için ama bugün tam 10 gün oldu ilaç biteli hala adet olmadım. Göğüs hassasiyetim ve ara ara kasık ağrılarım yaklaşık bir haftadır devam ediyor.

Kimyasal gebeliği adet dönemiyle atıyosun dye biliyorum o zmndn beri olmadysan vücut nasıl atıck onu acaba doktor mu değiştrsn adet olmadan braz zor gbi tekrar kalması ama o ilaçlarda söktürür yani adeti gelmesi lazımdı çok değişk bi durum gerçktn insan takar yne neden glmyo dye :s çok üzüldm cnm inş güzel sonçlar alırsn da tekrarla kan testini bazen duyuyorz yanlışlk olabiliyo

Koysana bklm fotoya görebilicek miyz yorumlarz ekimden snra çok geçmiş ki geç döllnme de olabilir herkesn ayrı olabilir yani hayrlısı sen yne de dkkt et kndne merak ettm bnde vlla
Bak bakalım.

Eklentiler

• IMG_20161116_122842~2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
Gebelik sonlaninca kimyasal olduğu için yani bir ay boyunca kanamam oldu ara ara zaten ama hani onu adetten saymalı mıyım bir bilgim yoktu.

Gebelik sonlaninca kimyasal olduğu için yani bir ay boyunca kanamam oldu ara ara zaten ama hani onu adetten saymalı mıyım bir bilgim yoktu.
Öyle atmış olabilirsn blki de gelen kanamalardn biri adet kanamasydı bilemezsin vlla cnm en temizi kanda baktr sen yne

Snra kanamayla atılıyo bildiğim kadaryla adet döngüsünü o sıra kaçırmış olabilirsin de korunun fln demedi mi doktor hiç

Öyle atmış olabilirsn blki de gelen kanamalardn biri adet kanamasydı bilemezsin vlla cnm en temizi kanda baktr sen yne
Kanda baktırayım diye gittim doktor pazartesiye kadar bekle dedi girmemle çıkmam bir oldu içeri. Kendi kendime kuruntu yapiyor olabilir miyim diye baska doktora gitmeye de korkuyorum aslinda. Varsa da onceki gibi erken ogrenip kaybedip daha da yikilmak istemiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.

böyle düşünmektn iyidr doktr bkle dedyse bkle ama sağlık ocakları yapıyolrmış önce normal test bşy çıkarsa kanda bakıyolrmş öyle de yapabilirsn illa merak ediyosan

Snra kanamayla atılıyo bildiğim kadaryla adet döngüsünü o sıra kaçırmış olabilirsin de korunun fln demedi mi doktor hiç
Hiçbir şey demedi. Sonlanmış dedi acile gittim kanama durmayinca ilerleyen zamanda alttan muayene yi bile orda yaptılar. nasil bir doktora guvenmissem

böyle düşünmektn iyidr doktr bkle dedyse bkle ama sağlık ocakları yapıyolrmış önce normal test bşy çıkarsa kanda bakıyolrmş öyle de yapabilirsn illa merak ediyosan
Meraktan çok hani zarar verecek şeyler yapmaktan korkuyorum. Sigara kullanıyorum mesela ogrensem gebeligi bırakacağım direk.

Meraktan çok hani zarar verecek şeyler yapmaktan korkuyorum. Sigara kullanıyorum mesela ogrensem gebeligi bırakacağım direk.
O sıkıntı bnde de var stresten dha çok içiyorum sanki sigarayı ama bulantılarm var çok nyeyse artık azalttm braz bde ilaç fln vermş doktr o da riskli emin olmadan içilmez ki ptesine kldı şimdi yani snnki:/

O sıkıntı bnde de var stresten dha çok içiyorum sanki sigarayı ama bulantılarm var çok nyeyse artık azalttm braz bde ilaç fln vermş doktr o da riskli emin olmadan içilmez ki ptesine kldı şimdi yani snnki:/
Maalesef öyle gibi ama haftasonu memlekete gidecegim belki oranın aciline giderim dayanamazsam. Verdiği ilacın prospektüsunu okudum ben. Gebelikte tutunmaya yardimciymis. Zarari yokmus galiba. Kimyasal gebeligim de benim bir adet söktürücü kullanimindan sonra adet gormeyince anlasilmisti. Ayni seyleri yasiyor gibi hissediyorum daha da korkuyorum.

Bir de her ay hamile miyim diye dusune dusune kafayi yedim. Hamilelik testlerine para dayanmaz doktorlar beni kapidan kovalar diye evde geblik testi olarak gecen limon karbonat falan okudugum her seyi denedim gecen ay hepsi pozitif verdi ama kanda hiçbir sey yoktu. Onlarin da yanıltıcı oldugunu anlayinca elim kolum bagli bekliyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…