Acile hiç gitme boşuna adam gbi bi doktora git bnce cnm acilde anlamazlar hem bk iyiymiş yani tutunmasına ilaçta korkulck bşy yokmş o açıdanMaalesef öyle gibi ama haftasonu memlekete gidecegim belki oranın aciline giderim dayanamazsam. Verdiği ilacın prospektüsunu okudum ben. Gebelikte tutunmaya yardimciymis. Zarari yokmus galiba. Kimyasal gebeligim de benim bir adet söktürücü kullanimindan sonra adet gormeyince anlasilmisti. Ayni seyleri yasiyor gibi hissediyorum daha da korkuyorum.
Valla kafam çok karışık yine hüsran diye dertlenmekten korkuyorum. Allah böyle çok gönülden isteyen kimseyi bu hale sokmasın.Acile hiç gitme boşuna adam gbi bi doktora git bnce cnm acilde anlamazlar hem bk iyiymiş yani tutunmasına ilaçta korkulck bşy yokmş o açıdan
Bnde öyle bi ara takmıştım neler neler yaptım kaynattım bile o derece yni kafayı takmıştım snra gttm doktora hersy iyi dedi bi ilaç bile vermedi akıntın var ddi fitil verdi sadece üstüne eşimde sperm sayısı az çıktı amelyt oldu şimdi yne ümit bağladım 4-5 gün kldı bata dün yptım normal testte bşy çıkmadı bkliyrm şimdi bklm gecikcek mi dye :/Bir de her ay hamile miyim diye dusune dusune kafayi yedim. Hamilelik testlerine para dayanmaz doktorlar beni kapidan kovalar diye evde geblik testi olarak gecen limon karbonat falan okudugum her seyi denedim gecen ay hepsi pozitif verdi ama kanda hiçbir sey yoktu. Onlarin da yanıltıcı oldugunu anlayinca elim kolum bagli bekliyorum işte.
Aynen allah isteyen herkese versin inş ne zamndr evlisn istyosunz bebişValla kafam çok karışık yine hüsran diye dertlenmekten korkuyorum. Allah böyle çok gönülden isteyen kimseyi bu hale sokmasın.
İnşallah hamilelik nedeniyle gecikir canım. Ben de kaynattim valla yalan yok. Ne kadar igrenc deseler de yaptim yani.Bnde öyle bi ara takmıştım neler neler yaptım kaynattım bile o derece yni kafayı takmıştım snra gttm doktora hersy iyi dedi bi ilaç bile vermedi akıntın var ddi fitil verdi sadece üstüne eşimde sperm sayısı az çıktı amelyt oldu şimdi yne ümit bağladım 4-5 gün kldı bata dün yptım normal testte bşy çıkmadı bkliyrm şimdi bklm gecikcek mi dye :/
Bide bn çöpe attım sonra o kabı bahçede komşu görmüş almış onu almış çiçek ekcem dedi buna bşy dyemedim kadına naptı onu bilmyrmİnşallah hamilelik nedeniyle gecikir canım. Ben de kaynattim valla yalan yok. Ne kadar igrenc deseler de yaptim yani.
Çok iyi yaBide bn çöpe attım sonra o kabı bahçede komşu görmüş almış onu almış çiçek ekcem dedi buna bşy dyemedim kadına naptı onu bilmyrm
Çok iyi yaçiçekleri daha güzel daha cok büyümüştür belki
Delilleri yakmak gerekiyor ya. Sacma ama bir umut iste bizimkisi. Ama tövbe ettim yani kendimi hamile olduğuma o kadar inandirmistim ki hepsi pozitif yonde olunca.aynen artık naptysa bilmyrm annem bi ton laf etmişti uğraşysn salak şeylerle dye limon denemesini de eşim üst katta kalan bira fln sanmış kim brakmış onu dye söylendi saçmalamışım baya düşününce ucuz gebelik testlerine de güven olmuyo ki diğerlerine de çok para harcadm ondn almk istemyrm geçsn bklicm mecbur
Aynn ztn çok istyrz dye her belirtiyi ona yoruyorz ondn byle oluyo bnde adet olcm gbi sancı gryo ama göğüslerm çok ağrır o yok şuan direk şüpheleniyormDelilleri yakmak gerekiyor ya. Sacma ama bir umut iste bizimkisi. Ama tövbe ettim yani kendimi hamile olduğuma o kadar inandirmistim ki hepsi pozitif yonde olunca.
Ay hadi inşallah birimizden bile duyalim hayırlı haberleri ya.Aynn ztn çok istyrz dye her belirtiyi ona yoruyorz ondn byle oluyo bnde adet olcm gbi sancı gryo ama göğüslerm çok ağrır o yok şuan direk şüpheleniyorm
Aynen insan duyunca ümitleniyo başkası için sevinmesi bile güzel :)Ay hadi inşallah birimizden bile duyalim hayırlı haberleri ya.
Aynen işte. Benim olmasa da başkalarının bu duyguyu tadıp mutlu olduğunu görmek beni daha da umutlandırıyor.Aynen insan duyunca ümitleniyo başkası için sevinmesi bile güzel :)
kızlar merhaba ,
ben 2 yıl dogum kntrol hapından sonra agustos ayın hapı bıraktım. bıraktıgım gıbı de kadın dguma gıtmıstım genel bı kontrol ıcn. kanda tsh dusuk cıktı ve sonuc zehırlı guatr denıldı. ilaca basladım ıkı ayı gectı kullanıyorum. degerlerım cok uçuk olmadıgı ıcın hamılelık olabılır dedı bu son gıttıgımde. bızde deneyelım dedk. bat yarın .yumurtlamadan berı kasık karın ve bel agrılarım var zaman zaman sıddetlenıyor.goguslerım de buyume falan olmadı sadece arada bı sızı hıssedıyorum. yalnız dun aksam farkettem daire büyüyor sankı yayılmaya baslamıs gıbı. bunlar gebelık belırtısı mıdır ? inşallah oyledır
daire derken tatlım?
Adet belirtileriyle hamilelik birbirine çok benziyor tatlım inşallah gebesindir.
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka sonucu. Dua edeceğim bütün gece. Hadi bakalım.çok açık soylemeyeyım dedım ama uç kısımdakı kahverengı kısımsankı genıslıyor gitgitde.bide etrafı pütür pütür kbarcık olmuş.benım adetlerımde goguslerımde hıcbır degısme olmaz o yuzden dıkkatımı cektı. buyuk bır sabırlada yarını beklıyorum hıc test yapmadım. yarın guatr ıcın randevum var kanda gebelıgede bakıyor gıttıgımde.yarın bellı olucak bakalım Allahım inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka sonucu. Dua edeceğim bütün gece. Hadi bakalım.
İnşallah. Bat belli degil adet görmüyorum bayadir. Adet söktürücü biteli 10 gün oldu.Yarın oglen bellı olucak ınsallah uzulmem sonunda.senın bat ne zmn
İnşallah. Bat belli degil adet görmüyorum bayadir. Adet söktürücü biteli 10 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?