Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Acile hiç gitme boşuna adam gbi bi doktora git bnce cnm acilde anlamazlar hem bk iyiymiş yani tutunmasına ilaçta korkulck bşy yokmş o açıdan

Acile hiç gitme boşuna adam gbi bi doktora git bnce cnm acilde anlamazlar hem bk iyiymiş yani tutunmasına ilaçta korkulck bşy yokmş o açıdan
Valla kafam çok karışık yine hüsran diye dertlenmekten korkuyorum. Allah böyle çok gönülden isteyen kimseyi bu hale sokmasın.

Bnde öyle bi ara takmıştım neler neler yaptım kaynattım bile o derece yni kafayı takmıştım snra gttm doktora hersy iyi dedi bi ilaç bile vermedi akıntın var ddi fitil verdi sadece üstüne eşimde sperm sayısı az çıktı amelyt oldu şimdi yne ümit bağladım 4-5 gün kldı bata dün yptım normal testte bşy çıkmadı bkliyrm şimdi bklm gecikcek mi dye :/

İnşallah hamilelik nedeniyle gecikir canım. Ben de kaynattim valla yalan yok. Ne kadar igrenc deseler de yaptim yani.

İnşallah hamilelik nedeniyle gecikir canım. Ben de kaynattim valla yalan yok. Ne kadar igrenc deseler de yaptim yani.
Bide bn çöpe attım sonra o kabı bahçede komşu görmüş almış onu almış çiçek ekcem dedi buna bşy dyemedim kadına naptı onu bilmyrm

Çok iyi ya çiçekleri daha güzel daha cok büyümüştür belki
aynen artık naptysa bilmyrm annem bi ton laf etmişti uğraşysn salak şeylerle dye limon denemesini de eşim üst katta kalan bira fln sanmış kim brakmış onu dye söylendi saçmalamışım baya düşününce ucuz gebelik testlerine de güven olmuyo ki diğerlerine de çok para harcadm ondn almk istemyrm geçsn bklicm mecbur

Delilleri yakmak gerekiyor ya. Sacma ama bir umut iste bizimkisi. Ama tövbe ettim yani kendimi hamile olduğuma o kadar inandirmistim ki hepsi pozitif yonde olunca.

Delilleri yakmak gerekiyor ya. Sacma ama bir umut iste bizimkisi. Ama tövbe ettim yani kendimi hamile olduğuma o kadar inandirmistim ki hepsi pozitif yonde olunca.
Aynn ztn çok istyrz dye her belirtiyi ona yoruyorz ondn byle oluyo bnde adet olcm gbi sancı gryo ama göğüslerm çok ağrır o yok şuan direk şüpheleniyorm

kızlar merhaba ,

ben 2 yıl dogum kntrol hapından sonra agustos ayın hapı bıraktım. bıraktıgım gıbı de kadın dguma gıtmıstım genel bı kontrol ıcn. kanda tsh dusuk cıktı ve sonuc zehırlı guatr denıldı. ilaca basladım ıkı ayı gectı kullanıyorum. degerlerım cok uçuk olmadıgı ıcın hamılelık olabılır dedı bu son gıttıgımde. bızde deneyelım dedk. bat yarın .yumurtlamadan berı kasık karın ve bel agrılarım var zaman zaman sıddetlenıyor.goguslerım de buyume falan olmadı sadece arada bı sızı hıssedıyorum. yalnız dun aksam farkettem daire büyüyor sankı yayılmaya baslamıs gıbı. bunlar gebelık belırtısı mıdır ? inşallah oyledır

daire derken tatlım?
Adet belirtileriyle hamilelik birbirine çok benziyor tatlım inşallah gebesindir.

daire derken tatlım?
Adet belirtileriyle hamilelik birbirine çok benziyor tatlım inşallah gebesindir.

çok açık soylemeyeyım dedım ama uç kısımdakı kahverengı kısım sankı genıslıyor gitgitde.bide etrafı pütür pütür kbarcık olmuş.benım adetlerımde goguslerımde hıcbır degısme olmaz o yuzden dıkkatımı cektı. buyuk bır sabırlada yarını beklıyorum hıc test yapmadım. yarın guatr ıcın randevum var kanda gebelıgede bakıyor gıttıgımde.yarın bellı olucak bakalım Allahım inşallah

Hayırlı haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka sonucu. Dua edeceğim bütün gece. Hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…