Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Kızlar merhaba,
Bende üç ay once hipertrodi cıkmıştı bugun bat gunum ve troıt kontrolune geldim kasık ve bel agrım oldugunu soyledım doktora. Enfeksıyon olabılır dedi idrar ve kan aldılar. Enfeksıyon değildir inş bebektir ya. Adet belirtim zaten olmazdı bugunde yok sadece kasık ve bel agrım devam edıyor. Sonucları yazarım ıAllahım inşallah umdugum gibidir

Kızlar benim göğüsler patlayacak gibi dokunamıyorum. Kahverengi bölge genişlemiş büyüdüğü için.Karnımda sancı var hafif hafif gelen ama adet sancısı şeklinde değil. Dudaklarım kupkuru ama bunu hamileliğe yormalı mıyım bilmiyorum. Sürekli susuzluk halim var. 5gün geçti batı. Bilmiyorum yaaa offff(((

Bence hamile olabilirsin susuzluk dudak kuruluğu bende de olmuştu test yap derim.

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nadip etsin :)
Şimdi bu belirtilerin aynısı bende de var sadece sık idrara çıkmıyorum ayaklarım bşr hafradır donuyor.dünde kasığımda acayip bi batma oldu iki gündür çok az gögüslerde ağrı var. 22 kasım adet günü ben bugün dayanamayı test yaptım tabiki negatif dedim tmm yine olmadı şimdi seni görünce yine acabalar dizildi aklıma beklicem artık. bu arada pkoyum

Yahu kızlar bnm battan 1 hafta önce göğüslerim sızlamaya başlar uyuyamam dönemem o derece bide fazla büyükler rahatsz olurum şimdi 4-5 günüm kaldı hiç bi szlama yok sadece kasıklarımı şiş gbi hissedyrm ve ovi dönemindn beri bulantı yaşıyorum 3 gün önce klasik testten yaptım bşy çıkmadı tbi herkes ilk göğüslrdn anladık dyo bnm tam tersi bu ay yok ağrı szı normal midr yani şüphelenmeli miym

HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Canım tebrik ederim inşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur, her şey gönlünüzce olur. Darısı başımıza benim de kahverengi bölümde genişleme var gibi geliyor allahım bize de nasip etsin

HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Tebrikler canım ne gibi belirtilerin vardi .. Benim bat pazartesi kaç gündür de adet olcakmis gibi bel agrim var ayrıca kasık agrim beklicem ama

Sonuçlar ciktimi canim

EVET CANIM SIMDI BAKTIM NETTEN. BETA 117
AMA SOYLEDE BISEY VAR ENFFEKSIYONDA CIKMIS
Hayirli olsun canim tebrik ederim.. Doktorunla görüş tatlim belki ilaç verir ayrıca bol bol su iç en etkilisi o ... Ne gibi belirtilerin vardi peki? Benimde çok belin agriyo kasiklarimda kaç gündür bat pazartesi

Yeni hamilelk haberleri almak çok güzel tebrikler canım inş sağlıklı bir hamilelk geçirir bebeğini de sağlıcakla kucağına alırsın :)

kızlar bişeyim yoktu sarı limon akıntıdan başka hmile çıkanlarda gördüm biraz umutlandım.en son adet tarihim 21 kasımı geçmeden test yapmıyayım değil mi?

Hayırlı olsun canım ya çok sevindim. Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin :)

Slm ben 1 hafta once rahim filmi çektirdim 2gun sonrasıdan acayip beyaz sumuksu akıntı başladı yoğun bi şekilde halada var bide sol kasıgım agriyo hamilemiyim acaba diye sevinimi diyorum ,diş doktorum antibiyotik vermişdi yoksa omu akıntının sebebi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…