Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Kızlaaarrrr az önce test yaptım çift çzigiiiii, çok heyecanlıyım çok çok çok garip bir duygu. Eve gelirken de elim kolum doluydu zar zor yürüdüm, inşallah bişey olmaz allahımmmmm

Kızlaaarrrr az önce test yaptım çift çzigiiiii, çok heyecanlıyım çok çok çok garip bir duygu. Eve gelirken de elim kolum doluydu zar zor yürüdüm, inşallah bişey olmaz allahımmmmm
Hayırlı olsun canım. Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına :)

çok sevindim canım demekki belirtiler arasındaymış. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Ben düşük yaptım 2 hafta önce rabbim inş yeniden o duyguyu tattırır

hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim gibi isteyen herkesın başına inşallah

Selam canım uzun zamandır girmiyorum buraya da merak ettim ? Var mı bir gelişme ?

hormon bozuklgu yada bi adet gecikmesi hic yaşamadım pazar günü az bi pembesi leke gelince dedim acaba regl oldum ondan mı geldi ama cok acık pembe idi neyse bekledim işte o günden beri ne leke ne bi farklı bişey gelmedi sol kasık da 4-5 gündür ağrı göğüs uçlarında hafif ağrı var hassasiyet var pazar günü leke gelince pazartesi kan testi yaptırdım 1.20 cıktı sanki var gibi geliyor ama yine de bilemiyor insan

Canım
Hayırlısı olsun inşallah
Benim de anladığım kadarı ile hamilelik belirtileri var gibi ama tabi ki belli de olmaz. Adet döneminde miydi o lekelenme ? Adet dönemine de denk gelebilirmis ama ekseriyetle adet dönemi öncesi lekelenme olabilirmiş. Bu arada kan testi yaptirdiysan bir doktora gosterseydin, kafan rahat ederdi tatlim

Adet günü geçtikten 3 gün sonra oldu az bişey pembemsi leek

Hamiş olan arkadaşlar hepinize tebrikler inşallah bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız hayırlısıyla
Ben de hamiş olduğumdan şüpheliyim henüz bata var ama hiç belirtim yok. Uykum var son bi kaç gündür ayaklarımda ısınmıyor. Birde en çok kafamı karıştıran şey 3 gün önce eşimle ilişkiden sonra çok ama çok hafif pembe kan vardı. Yerleşme kanaması olabileceğini düşünüyorum. Daha önce iki düşüğüm oldu 5 ay arayla bakalım eğer regl olmazsam 1 hafta sonra kan vermeye gideceğim. Benzer durum yaşayan var mı aranızda bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler, sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…