Hayırlı olsun canım. Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına :)Kızlaaarrrr az önce test yaptım çift çzigiiiii, çok heyecanlıyım çok çok çok garip bir duygu. Eve gelirken de elim kolum doluydu zar zor yürüdüm, inşallah bişey olmaz allahımmmmm
Sağol canım amiiinn isteyen herkesin başına darısıHayırlı olsun canım. Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına :)
çok sevindim canım demekki belirtiler arasındaymış. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Ben düşük yaptım 2 hafta önce rabbim inş yeniden o duyguyu tattırırKızlaaarrrr az önce test yaptım çift çzigiiiii, çok heyecanlıyım çok çok çok garip bir duygu. Eve gelirken de elim kolum doluydu zar zor yürüdüm, inşallah bişey olmaz allahımmmmm
hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlaaarrrr az önce test yaptım çift çzigiiiii, çok heyecanlıyım çok çok çok garip bir duygu. Eve gelirken de elim kolum doluydu zar zor yürüdüm, inşallah bişey olmaz allahımmmmm
Selam canım uzun zamandır girmiyorum buraya da merak ettim ? Var mı bir gelişme ?Selam kizlar benimde 4 günün var ama sabirsizliktan olucem 1 haftadir göğüs ve bel agrim var bi kaç gündür de kalça bacak kasik agrilarim ... İlk gebeligim maalesef kurtajla sonuçlandı ondada çok fazla bel agrim vardi .. Nasil beklicem saliha kadar bilmiyorumama çok umutluyum inşallah görürüm çift çizgiyi :))
Canım naber :) uzun zamandır konusamadik ?Merhaba ben yeni katıldm google dan hep sizi okuyordum
Bnmde 12gun gecikmedeyim napcagimi sasirdim
Canımhormon bozuklgu yada bi adet gecikmesi hic yaşamadım pazar günü az bi pembesi leke gelince dedim acaba regl oldum ondan mı geldi ama cok acık pembe idi neyse bekledim işte o günden beri ne leke ne bi farklı bişey gelmedi sol kasık da 4-5 gündür ağrı göğüs uçlarında hafif ağrı var hassasiyet var pazar günü leke gelince pazartesi kan testi yaptırdım 1.20 cıktı sanki var gibi geliyor ama yine de bilemiyor insan
Canım naber :) uzun zamandır konusamadik ?
Adet günü geçtikten 3 gün sonra oldu az bişey pembemsi leekCanım
Hayırlısı olsun inşallah
Benim de anladığım kadarı ile hamilelik belirtileri var gibi ama tabi ki belli de olmaz. Adet döneminde miydi o lekelenme ? Adet dönemine de denk gelebilirmis ama ekseriyetle adet dönemi öncesi lekelenme olabilirmiş. Bu arada kan testi yaptirdiysan bir doktora gosterseydin, kafan rahat ederdi tatlim
Hayırdır canım ne ameliyatı ?İyidir canim ameliyat oldum :)) aynn bayadr konusamadk
Tatlim adet gunumde test yaptim ikinci çizgi biraz silik cikti .. Adetimden 1 gün gecikince kan testi yaptirdim 35,45 cikti bu aksam tekrarlayacagim Allahin izniyle inşallah yükselmiştir :)Selam canım uzun zamandır girmiyorum buraya da merak ettim ? Var mı bir gelişme ?
Aaaa cok güzel haber buu :) tebrikler hayirlisiyla yükselsin inşallah darısı başıma :)Tatlim adet gunumde test yaptim ikinci çizgi biraz silik cikti .. Adetimden 1 gün gecikince kan testi yaptirdim 35,45 cikti bu aksam tekrarlayacagim Allahin izniyle inşallah yükselmiştir :)
Saol canim benim.inşallah darisi başına :)Aaaa cok güzel haber buu :) tebrikler hayirlisiyla yükselsin inşallah darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?