Cok saol yavrum bende çok şaşkınım hala pazartesi dr gıtcem yarın gıdemem annemin aşure Kuran'ı var pazartesi kafın doguma gıtcem artık otomatık hesaplayıcıdan hazıran 26 görünüyor ama sezeryan erken alıyolar benim ilki sezeryan buda öle olur yani hazıran bası gıbı olur inş herşey yolunda gıderAy çok sevindim dedim sana vardır bak artık diye :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm darısı isteyen herkese Sende temmuz gibi Doğum olacaksın desene :)
Hayırlı olsun dilerim çok sağlıklı olur herşey.Allah ana li babalı büyütmeyi nasip etsin.Eki Görüntüle 1900488
Can'ım yaptım az önce
Cok saol yavrum bende çok şaşkınım hala pazartesi dr gıtcem yarın gıdemem annemin aşure Kuran'ı var pazartesi kafın doguma gıtcem artık otomatık hesaplayıcıdan hazıran 26 görünüyor ama sezeryan erken alıyolar benim ilki sezeryan buda öle olur yani hazıran bası gıbı olur inş herşey yolunda gıder
Zonguldak merkezdeyim Can'ım ya senHangi şehirdesin canımm
Çok saol Can'ım âmin güzel Dilek'lerin içinHayırlı olsun dilerim çok sağlıklı olur herşey.Allah ana li babalı büyütmeyi nasip etsin.
Canim ya uzulme lutfenKızlar öncelikle ikinizinde hayırlı olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah
Bu yaşadıklarınızın birebir aynılarını bende yaşadım ama malesef gecikmemin 10.günü 0.13 çıktı eve kendimi zorla attım ve hıçkırıklara boğuldumhayatımda böylesine ağladığımı hatırlamıyorum
Adetim arada bir gecikirdi ama bu kadar gecikmezdi ve bu ay o uzayan yumurtlama akıntısını çok yaşadım ama neden yumurtlama olmadı bilemiyorum daha geçen ay doktora gittim bi sorun varmı diye alttan baktı ve bişey görünmüyo dedi
Bu seferki gecikme beni altüst etti.... üstelik ben bu ay hsg çektirecektim o yüzden kafama bile takmamıştım ama bi türlü adetim gelmedi ve çok umutlanmıştım yarın gecikmemin 13.günü hala tık yokdesemki bi ihtimal geç döllenme ama son ilişkimden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım olsa çıkmazmıydı...
ateşim hala yüksek ayaklarım ellerim buz gibi ve şuan akıntım kesildi birkaç gün önce yaşadığım o sızlamalar gerilmeler ve göbek ağrısı da kesildi..
1 senedir çok istiyorum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak biliyorum ama yaşım 30 oldu...
Şunu da söyliyim inanın zamanında adet görmek, şuanki durumu yaşamaktan bin kat daha iyidir...
o yüzden zamanında görüyorsanız şükretmelisiniz herşeyden önemlisi sağlık....
Kafanızı şişirdiğim için hakkınızı helal edin kardeşlerim ben artık buralarıda bırakıyorum Allah'a emanet olun
Zonguldak merkezdeyim Can'ım ya sen
Ay hamile misin hemşerim :)) çok sevindim canım rabbim tamamını erdirsin inş. Seni de haziran annelerine alalım :)) Cümlemiz sağlıklı gebelikler geçirelim inş. Rabbim olmayanlara tez vakit nasip etsin inşAy inş seninde vardır Can'ım bi test de sen al allh biran önce nasip etsin sana ve isteyen herkese
Canim ya uzulme lutfendert hic bitmiyor ki hamile olmasan acaba neden olmuyo hadi hamilesin acaba kese goruncekmi hadi gorundu acaba kalp atışını duyabilcekmiyim hadi duydun saglikli dogucakmi hep bi risk var allahimdan hayirlisini iste herzaman ben bile suan pozitif ciktigina sevinemiyorum dogru duzgun acaba boylemi soylemi olucak demekten
Kaç gün geçti cnm benimde gelmedi bekliorum
Canım markası ne ve bat geçmiş miydi ?Yaptım test Can'ım pozitif hala şoktayım on dk önce yaptım hemen çıktı çift çizgi saniyeler içinde koyu oldu iki çizgide test 5 liralık testlerden eczanedeki kız bundan verıyom hep abla hiç yanıldığını görmedim Dedi
Acaba erken gebelik testlerinden yapsa mm mi yoksa beklesem mi ??
Can'ım günüm üç gun geçmişti testin adı novaCanım markası ne ve bat geçmiş miydi ?
Aa ay Mutlu haber beklıyodum ozaman bi dr görün başka bi sorun çıkmasın tatlım baktır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?