Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Ay çok sevindim dedim sana vardır bak artık diye :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm darısı isteyen herkese Sende temmuz gibi Doğum olacaksın desene :)
Cok saol yavrum bende çok şaşkınım hala pazartesi dr gıtcem yarın gıdemem annemin aşure Kuran'ı var pazartesi kafın doguma gıtcem artık otomatık hesaplayıcıdan hazıran 26 görünüyor ama sezeryan erken alıyolar benim ilki sezeryan buda öle olur yani hazıran bası gıbı olur inş herşey yolunda gıder

Hangi şehirdesin canımm

Canim ya uzulme lutfen dert hic bitmiyor ki hamile olmasan acaba neden olmuyo hadi hamilesin acaba kese goruncekmi hadi gorundu acaba kalp atışını duyabilcekmiyim hadi duydun saglikli dogucakmi hep bi risk var allahimdan hayirlisini iste herzaman ben bile suan pozitif ciktigina sevinemiyorum dogru duzgun acaba boylemi soylemi olucak demekten

Ay inş seninde vardır Can'ım bi test de sen al allh biran önce nasip etsin sana ve isteyen herkese
Ay hamile misin hemşerim :)) çok sevindim canım rabbim tamamını erdirsin inş. Seni de haziran annelerine alalım :)) Cümlemiz sağlıklı gebelikler geçirelim inş. Rabbim olmayanlara tez vakit nasip etsin inş

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım inşaaAllah sağlıklıdır aklına kötü şeyler getirme Rabbin'e sığın... ben zaten herzaman Rabbimden hayırlısını diliyorum
evet o kuşkular da zor bi süreç ama şuanki durumumdan daha iyi olurum en azından..insanız işte gönül laftan anlamıyor sağol desteğin için

Kızlar günaydın ben hala adet olmadım dün uzandığım yerde baş dönmem oldu tansiyonum yerlerdeydi hamişler baş dönmeniz tansiyonunuz olmuşmudu.ilk defa yaşadım böle bişi

Canım markası ne ve bat geçmiş miydi ?

Selam kizlar benimde 4 günün var ama sabirsizliktan olucem 1 haftadir göğüs ve bel agrim var bi kaç gündür de kalça bacak kasik agrilarim ... İlk gebeligim maalesef kurtajla sonuçlandı ondada çok fazla bel agrim vardi .. Nasil beklicem saliha kadar bilmiyorum ama çok umutluyum inşallah görürüm çift çizgiyi :))

Selam kızlar bende bu konudan çok muzdaribim adetime 2 gün kala idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum hemen kan testi verdim ama koca bir negatif ile karşılaştım kasık ağrılarım vardı baya da umutluydum doktor enfeksiyondan dedi ama benim adet hala gelmedi 5 gün oldu gecikti ve sağ kasığıma iğne saplıyorlar gibi ağrı saplanıyor Pazartesi'ye kadar beklicem bakalım gelen giden olacak mı böyle bir şey olabilir mi peki hamile olma ihtimalim var mı olsa kanda kesin çıkardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…