Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Ay hamile misin hemşerim :)) çok sevindim canım rabbim tamamını erdirsin inş. Seni de haziran annelerine alalım :)) Cümlemiz sağlıklı gebelikler geçirelim inş. Rabbim olmayanlara tez vakit nasip etsin inş
Cok saol hemşerim pazartesi dr gıtcem bakalım

Ankara bende hangi doktora gideceğini merak ettim de kadın Doğum da. Ben hala kararsızım çok isim var bir de devlette başlamak istiyorum sadece doğumu özelde istiyorum
Ben kızımı doğurtan dr gıtcektim tıp fakültesinde Ada'mın tayini çıkmış gıtmiş buralardan çok üzüldüm sonra görümcem ayarladı birini fakültede calışıyo oda dokuz yıldır bi dr önerdi pazartesi ona gıtcez ilk dogumumuda fakültede yaptım yıne orda yaparım bende beş yıl çalıştım orda bütün personeli tanıyorum işlerimi kolay halledıyorum

Hangi dr i önerdi canım, bende hala secemedim doktorumu suan il dışındayım zaten de haftaya geleceğim

Ayni durum bendede var enfeksiyondan mi kaynaklı bilmiyorum senin idrar yolu enf. mu ?

Bende idrar yolu var ilaç kullanmadim gebelik şüphesiyle hala adetim gelsin DİE bekliyorum ne yazikki bnmde5 gün oldu

Kızlar bata 3 gün vsr idrar testi ysptim negatif çıktı normal mi bu ? Erken mi oldu test bebis olsa gözükürmuydu?

İyi akşamlar hanımlar... Her gün bir belirti okumaktan çok yoruldum. Biraz durumundan bahsedeyim. Geçen ay adetimin ikinci günü 5 gün boyunca klomen tedavisi gördüm ara verip ertesi günü ultrason ile iki yumurtamın oluştuğunu söyledi doktorum. Biri 22mm idi diğeri küçüktü. İlişki olabilecek günleri söyledi. Bir sonraki kontrolde yumurtamın çatladığını söyledi ki zaten bunu ben anlatmıştım ilk defa ağrıyı hissettim. Sonuç olarak 25 ekim regl tarihim, henüz geçmedi adetim fakat bazı durumlar yaşıyorum, bunlar belirti mi, kuruntu mu ya da tesadüf mü bilemiyorum ama Şüphelerim şuan, özellikle akşamları belim çok ağrıyor. Otursam da yatsam da ağrıyor, fıtık ağrısı gibi değil onu biliyorum. Midemde yanma oluyor sıkça bu hafta, yemek sonrası midem ekşiyor bazen. Hatta bu sabah uyanır uyanmaz midem yandı. Nefes darlığı oluştu. Sohbet sırasında bile derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Ağız kuruluğu var. Dün rahim kısmında ağrı oldu, bazen de hafif sancı gibi. Özellikle akşamları çok üşüyorum özellikle ayaklarım. Birde sanki hemen acıkıyorum ve dün gece salatalık turşusu çekti canım ama herhangi turşu değil annemin turşusu sadece. Hatta rüyamda da gördüm ve yiyordum :) şimdilik bunlar bende mevcut belirtiler ya da sandığım belirtiler :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... Sizce var mı bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…