Cok saol hemşerim pazartesi dr gıtcem bakalımAy hamile misin hemşerim :)) çok sevindim canım rabbim tamamını erdirsin inş. Seni de haziran annelerine alalım :)) Cümlemiz sağlıklı gebelikler geçirelim inş. Rabbim olmayanlara tez vakit nasip etsin inş
Ben kızımı doğurtan dr gıtcektim tıp fakültesinde Ada'mın tayini çıkmış gıtmiş buralardan çok üzüldüm sonra görümcem ayarladı birini fakültede calışıyo oda dokuz yıldır bi dr önerdi pazartesi ona gıtcez ilk dogumumuda fakültede yaptım yıne orda yaparım bende beş yıl çalıştım orda bütün personeli tanıyorum işlerimi kolay halledıyorumAnkara bende hangi doktora gideceğini merak ettim de kadın Doğum da. Ben hala kararsızım çok isim var bir de devlette başlamak istiyorum sadece doğumu özelde istiyorum
Gidicem cnm hayirlisi artikAa ay Mutlu haber beklıyodum ozaman bi dr görün başka bi sorun çıkmasın tatlım baktır mutlaka
Cok saol hemşerim pazartesi dr gıtcem bakalım
Bugun 13 gun oldu adet olmadim.Senin kac gun gecikti ?Kaç gün geçti cnm benimde gelmedi bekliorum
Hangi dr i önerdi canım, bende hala secemedim doktorumu suan il dışındayım zaten de haftaya geleceğimBen kızımı doğurtan dr gıtcektim tıp fakültesinde Ada'mın tayini çıkmış gıtmiş buralardan çok üzüldüm sonra görümcem ayarladı birini fakültede calışıyo oda dokuz yıldır bi dr önerdi pazartesi ona gıtcez ilk dogumumuda fakültede yaptım yıne orda yaparım bende beş yıl çalıştım orda bütün personeli tanıyorum işlerimi kolay halledıyorum
Başka çare yok beklicem bakalim .. Diğer gebeligimde adet günümde test yapmistim şimdide öyle yapicam herhaldeBekle bnce en hatırlısı o bn erken gebelik yaptım normalde yaptım negatif cıktı bosuna masraf olmasın bari
Can'ım Ülkü hoca vardı özel muanede ona gidicem normal polikiliniktete Suat bey var oda çok iyiHangi dr i önerdi canım, bende hala secemedim doktorumu suan il dışındayım zaten de haftaya geleceğim
Bende mehmet hocayı düşünüyorum normalde öner hocaya gidiyordum ama fetö hepsini götürdü maalesefCan'ım Ülkü hoca vardı özel muanede ona gidicem normal polikiliniktete Suat bey var oda çok iyi
Ayni durum bendede var enfeksiyondan mi kaynaklı bilmiyorum senin idrar yolu enf. mu ?Selam kızlar bende bu konudan çok muzdaribim adetime 2 gün kala idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum hemen kan testi verdim ama koca bir negatif ile karşılaştım kasık ağrılarım vardı baya da umutluydum doktor enfeksiyondan dedi ama benim adet hala gelmedi 5 gün oldu gecikti ve sağ kasığıma iğne saplıyorlar gibi ağrı saplanıyor Pazartesi'ye kadar beklicem bakalım gelen giden olacak mı böyle bir şey olabilir mi peki hamile olma ihtimalim var mı olsa kanda kesin çıkardı dimi
Hayır doktor alttan muayene etti enfeksiyon var dedi ama hala adet olmadımAyni durum bendede var enfeksiyondan mi kaynaklı bilmiyorum senin idrar yolu enf. mu ?
İdrar için erken olabilir canım idrarda pozitif olması için adetinin gecikmesi gerekiyorKızlar bata 3 gün vsr idrar testi ysptim negatif çıktı normal mi bu ? Erken mi oldu test bebis olsa gözükürmuydu?
Anladım teşekkür ederimİdrar için erken olabilir canım idrarda pozitif olması için adetinin gecikmesi gerekiyor
Kadın doğumda Serdar Şen i de iyi dıyolar bakalım bi pazartesi bi gideyim deBende mehmet hocayı düşünüyorum normalde öner hocaya gidiyordum ama fetö hepsini götürdü maalesef(
2 gün gecikti ve test yaptım evde ama şüphelerim vardı kasık batmalarım ha geldi ha gelcek adetim die bu sabah yaptım kan tahlili de yaptırcam inşallah yanılma payı yokturBugun 13 gun oldu adet olmadim.Senin kac gun gecikti ?
İkinci çizgi çok belirgin çıktı foto nasıl y0klenio yükledim sandım2 gün gecikti ve test yaptım evde ama şüphelerim vardı kasık batmalarım ha geldi ha gelcek adetim die bu sabah yaptım kan tahlili de yaptırcam inşallah yanılma payı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?