- 9 Ekim 2016
- 301
- 143
- 103
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Hadi ya bende aldım yapıcam şimdi hayırlısı insallahNegatif çıktı benim
İnş vardır canım yaaHadi ya bende aldım yapıcam şimdi hayırlısı insallah
Amin cnm sen yaptın mıHadi ya bende aldım yapıcam şimdi hayırlısı insallah
Kan tahlili yaptrdmm 400 cikti degeeer:))Insallah yerlesme kanamasidir canim, çok seni yoracak isler yapma istersen. Insallah diledigin gibi olur
Tebrikler canım. Belirtilerin nasildi lekelenme dışında?Kan tahlili yaptrdmm 400 cikti degeeer:))
tebrikler canım :) benım bugun gecıkmemın 8.günü :) 6 gununde kan testı yaptım 1,20 cıktı sonucum ama hala adet olmadım ve adet belırtım yok en son bugun doktoruma yazdım cevap beklıyorum :)Kan tahlili yaptrdmm 400 cikti degeeer:))
Tesekkur ederm:)Hadi hayirlisi vardr insallah:)tebrikler canım :) benım bugun gecıkmemın 8.günü :) 6 gununde kan testı yaptım 1,20 cıktı sonucum ama hala adet olmadım ve adet belırtım yok en son bugun doktoruma yazdım cevap beklıyorum :)
rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize dünyalar tatlısı 2 kuzucugum var olmasada uzulmucem rabbım onlara uzun uzun ömür versin inşallah lakin adet olmamak bu kadar gecıkmesıde sıktı canımıTesekkur ederm:)Hadi hayirlisi vardr insallah:)
Amiin insallaaah. Sen bi doktrnla kons yaaarabbim hayırlısını nasip etsin hepimize dünyalar tatlısı 2 kuzucugum var olmasada uzulmucem rabbım onlara uzun uzun ömür versin inşallah lakin adet olmamak bu kadar gecıkmesıde sıktı canımı
watsapdan durumu izah ettım cevap beklıyorum :)Amiin insallaaah. Sen bi doktrnla kons yaaa
Neyi eksik yapıyoruz anlamıyorum kiOy canım ya. Sıkma canını. Gene de testten öğrenmek adet ile öğrenmekten daha az üzücü geliyor bana.
cok düsünmekten kaynaklanıyor ılk gebelıgımde yasadım her ay denemeden sonra her gecıkmemde test yaptım sonra pes ettım ve hıc beklemedıgım dusunmedıgım aklımda olmadıgı bır anda hamıle kaldıgımı ogrendım .. stres yapma dusunme rabbım ol dedıgınde olacaktır canım hakkımızda hayırlısı olsunNeyi eksik yapıyoruz anlamıyorum ki
Neyi eksik yapıyoruz anlamıyorum ki
Ben de anlamadım. Ovulasyon falan bile yapıyorum. Aslında oluruna bırak diyorlar da işte yaş 33 olunca. Oluruna bırakamıyorum.
İnsanlar tek gecelikten hamile kalıyor, korunarak hamile kalıyorlar ya.
Bian bu yaziyi benmi yazmisim diye baktim. Ayni seyi bende eşime söyledim daha dün. Biz neyi eksik yanlis yapiyoruz ya dedim. Beceremiyoruz heralde dedim. Artik bunalima girdim inan varya. E bu kadar stres yapinca da muhtemelen olumsuz etkiliyo. Ama ben bide iştende ayrildim evdeyim. Yabanci bir yerdeyim hic tanidik yok. Kafami dagitacak birsey yok. Deliricem artik
Canım bu ay bende hiç takmadım ovulasyonu değerlendirdikten sonra gayet rahattim hatta adet günümü arkadaşım hatırlattı oldun mu diye. Olmicagini bildiğim içincok düsünmekten kaynaklanıyor ılk gebelıgımde yasadım her ay denemeden sonra her gecıkmemde test yaptım sonra pes ettım ve hıc beklemedıgım dusunmedıgım aklımda olmadıgı bır anda hamıle kaldıgımı ogrendım .. stres yapma dusunme rabbım ol dedıgınde olacaktır canım hakkımızda hayırlısı olsun
Senin ovulasyon ne zmndi canım? Bende takip ettim yakaladim degerlendirdim. Erken mi acaba yoksa var da mı cikmiyo ooofBen de anlamadım. Ovulasyon falan bile yapıyorum. Aslında oluruna bırak diyorlar da işte yaş 33 olunca. Oluruna bırakamıyorum.
İnsanlar tek gecelikten hamile kalıyor, korunarak hamile kalıyorlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?