hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Neyi eksik yapıyoruz anlamıyorum ki
cok düsünmekten kaynaklanıyor ılk gebelıgımde yasadım her ay denemeden sonra her gecıkmemde test yaptım sonra pes ettım ve hıc beklemedıgım dusunmedıgım aklımda olmadıgı bır anda hamıle kaldıgımı ogrendım .. stres yapma dusunme rabbım ol dedıgınde olacaktır canım hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de anlamadım. Ovulasyon falan bile yapıyorum. Aslında oluruna bırak diyorlar da işte yaş 33 olunca. Oluruna bırakamıyorum.
İnsanlar tek gecelikten hamile kalıyor, korunarak hamile kalıyorlar ya.

Bian bu yaziyi benmi yazmisim diye baktim. Ayni seyi bende eşime söyledim daha dün. Biz neyi eksik yanlis yapiyoruz ya dedim. Beceremiyoruz heralde dedim. Artik bunalima girdim inan varya. E bu kadar stres yapinca da muhtemelen olumsuz etkiliyo. Ama ben bide iştende ayrildim evdeyim. Yabanci bir yerdeyim hic tanidik yok. Kafami dagitacak birsey yok. Deliricem artik

Ben bir de kendimi telkinler falan ediyorum. Misal geçen ay kalmazsam bir ay daha diyet yapıp kilomıu biraz daha azaltabilirim. Diyetisyene gidiyorum çünkü. Ya da önümüzdeki ay bir kaplıca durumu olacak hamile olursam giremem ama hamile değilsem teselli ediyorum kendimi gidip girerim diye. İşe yarıyor mu bir derece. Kırmızıları görünce gene ağlama gene göz yaşı.

Canım bu ay bende hiç takmadım ovulasyonu değerlendirdikten sonra gayet rahattim hatta adet günümü arkadaşım hatırlattı oldun mu diye. Olmicagini bildiğim için

Ben de anlamadım. Ovulasyon falan bile yapıyorum. Aslında oluruna bırak diyorlar da işte yaş 33 olunca. Oluruna bırakamıyorum.
İnsanlar tek gecelikten hamile kalıyor, korunarak hamile kalıyorlar ya.
Senin ovulasyon ne zmndi canım? Bende takip ettim yakaladim degerlendirdim. Erken mi acaba yoksa var da mı cikmiyo ooof

Kizlar adetime 5 gun var ama bazi belirtiler yaşıyorum.1 gun gecsin yapicam hemen ama sonucun negatif cikmasindanda korkmuyo degilim.10 ay hap dogum kontrok hapi kullandim agustosta biraktim.ins bu ay gebeyimdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…