- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Evet hatta Regl oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntıymış . Allah hepimize yardım etsin inşallahİnş vardır canım. Benim de sağda surekli batma var. Dedigin gibi Akıntı da var ıslaklık hissi veriyo ıslanmış gibi. Seninde öyle mi?
Amin canım inş. Olsa çıkardı bende. Senin güzel haberlerini bekliyorumEvet hatta Regl oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntıymış . Allah hepimize yardım etsin inşallah
Canim benim 2 gebelegim oldu ve midem cok eksidi bugunude bitti dersek 6 gun olacak sabrima bende hayran kaldim ama icim pırpır ediyo ilik ilik midem bulaniyorCnm bende de var mide ekşimesi kimse yazmıyor diye hiç sormadım bu da bi belirti demekbenim bugün dü inşallah olmam ya
Umutlandirmak istemem ama ilk gebeligimde boyleydi. Surekli adrt oldum diye lavaboya gidiyordum ama yumurta aki gibi akinti oluyordu :) insAllah gebesindirEvet hatta Regl oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntıymış . Allah hepimize yardım etsin inşallah
Cnm inşallah Rabbim hepimizin sesini duysunUmutlandirmak istemem ama ilk gebeligimde boyleydi. Surekli adrt oldum diye lavaboya gidiyordum ama yumurta aki gibi akinti oluyordu :) insAllah gebesindir
Nasıl oluyor mesela mide problemin ? Ben tam anlatamıyorum ama mide ekşimesiniCanim benim 2 gebelegim oldu ve midem cok eksidi bugunude bitti dersek 6 gun olacak sabrima bende hayran kaldim ama icim pırpır ediyo ilik ilik midem bulaniyor
İnşallah cnm burda paylaşırım Allah nasip ederseAmin canım inş. Olsa çıkardı bende. Senin güzel haberlerini bekliyorum
İnş canımİnşallah cnm burda paylaşırım Allah nasip ederse
Canim miden eksiyor bogazina cikacak gibi oluyor ama cikmiyor tabi .. Benim 2 gebeligimdede cok eksimisti ilk ve son aylarimda insallah gebesindir canimNasıl oluyor mesela mide problemin ? Ben tam anlatamıyorum ama mide ekşimesini
İnşallah cnm inşallah bende bekliyorum bakalım pztesi ye kadar bekliycem . Aynı dediğin gibi oluyor galibaCanim miden eksiyor bogazina cikacak gibi oluyor ama cikmiyor tabi .. Benim 2 gebeligimdede cok eksimisti ilk ve son aylarimda insallah gebesindir canim
Cnm hamilelik Nasıl gidiyor Nasıl bi duygu seni merak ettim heyecanlı mısın ? Eşin Nasıl tepki verdi bizim eşler tlf da görmüştü ya hatırladıysan beniadetim 2 gün geçti normalde saati bile şaşmaz ama test için erken mi acebavalla meraktan ölecem ya
Insallah canim benim 6 gun oldu bugun rabbim isteyen herkese versin ...İnşallah cnm inşallah bende bekliyorum bakalım pztesi ye kadar bekliycem . Aynı dediğin gibi oluyor galibaanlatamıyorum kendimi ya daha doğrusu dinleyemiyorum kasık ağrımda var hafif ten oluyor arada bakalım inşallah
Hala test yapmıycak mısınInsallah canim benim 6 gun oldu bugun rabbim isteyen herkese versin ...
Merhaba kızlar, bat 12 Ekim yani gecikmenin g'si yok ortada
Ama bu gece bi rüya gördüm. Hamileydim Nasıl mutlu uyandım anlatamam
Belirti olarak sayacağım çok şey var ama her ay olan şeyler bende
Kendimi tutamadım yine de, erken gebelik testi aldım, korkuyorum bildiğin
Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?