hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

İnş vardır canım. Benim de sağda surekli batma var. Dedigin gibi Akıntı da var ıslaklık hissi veriyo ıslanmış gibi. Seninde öyle mi?

Evet hatta Regl oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntıymış . Allah hepimize yardım etsin inşallah
Umutlandirmak istemem ama ilk gebeligimde boyleydi. Surekli adrt oldum diye lavaboya gidiyordum ama yumurta aki gibi akinti oluyordu :) insAllah gebesindir

Canim miden eksiyor bogazina cikacak gibi oluyor ama cikmiyor tabi .. Benim 2 gebeligimdede cok eksimisti ilk ve son aylarimda insallah gebesindir canim
İnşallah cnm inşallah bende bekliyorum bakalım pztesi ye kadar bekliycem . Aynı dediğin gibi oluyor galiba anlatamıyorum kendimi ya daha doğrusu dinleyemiyorum kasık ağrımda var hafif ten oluyor arada bakalım inşallah

adetim 2 gün geçti normalde saati bile şaşmaz ama test için erken mi aceba valla meraktan ölecem ya
Cnm hamilelik Nasıl gidiyor Nasıl bi duygu seni merak ettim heyecanlı mısın ? Eşin Nasıl tepki verdi bizim eşler tlf da görmüştü ya hatırladıysan beni Rabbim bana da nasip eder inşallah tüm isteyenlere de

Insallah canim benim 6 gun oldu bugun rabbim isteyen herkese versin ...

Bugün aksam vaktım olursa kesın yapıcam arkadaslarım kızıyorrr bu aksam ilk fırsatta kan testıne gıdıcem .. korkuyorumda istiyorumdaaaaaa

Yeni hamislere hayirli olsun,bekleyenlere de hemen nasip etsin
Benimde bat dundu ama olmadim, bel agrim var ve ara ara kasik agrim, sag taraftan karin agrim, akintim...var da var pazartesiye kadar olmazsam kan verecegim

Merhaba kızlar, bat 12 Ekim yani gecikmenin g'si yok ortada
Ama bu gece bi rüya gördüm. Hamileydim Nasıl mutlu uyandım anlatamam
Belirti olarak sayacağım çok şey var ama her ay olan şeyler bende
Kendimi tutamadım yine de, erken gebelik testi aldım, korkuyorum bildiğin
Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin

Insallah guzel sonuc alirsin ama negatif çıkarsasa moral bozmak yok daha var regl gunune ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…