- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Kasikta ara ara batma oluyo ama psikolojik herhaldeBende ise bel ağrısı
Senin ne zamandı reglin cnmKasikta ara ara batma oluyo ama psikolojik herhalde
Cnm bence test yapmalısınBende aynıyım 5 gün gecıkme yasıyorum Suan ama tedırgınım yapmakta hıcbır belırtım yok akıntım dahi yok normalde adet olacagım zaman yogun bır akıntı yasıyordum oda yok.. Sadece göğüs hassasiyeti yasıyorum ara sıra hafif bir bel agrısı oluyor ara sıraadet takvimime göre 5 gün ..
Benim 5 gün gecikse duramaZdım yerimdebugünde bekleyım ozamn yarın bir kan testı yaptırayım ozamn :)
Belirtilerin var mı ?ya acıkcası bende oyleyım duramıyorum acaba dıyorum ama kafama takarsam yoksa bıle adetım gecıkecek oluruna bıraktım hayırlısı ıse olur eşime dedım boyle boyle yapalım test :) bekle acele etme Rabbım nasıp ettıyse vardır degısen bırsey yok olursa kabulumuz hosgelır hayatımıza dedıama ben dayanamıyorum Sabredıcem ama
Dündü canımSenin ne zamandı reglin cnm
Cnm bende de var mide ekşimesi kimse yazmıyor diye hiç sormadım bu da bi belirti demekilk belirti adet gecıkmesi göğüslerde hassasiyet ve çarsamba ve persembe mide eksimesi vardı canım .. akıntım olurdu adet olacagım zaman akıntım yok .. benı Rahatsız etmeyecek sekılde belimde agrı var ..
Benimde bugün bakalım inşallah iyi haberler veririz ya ikilemdeyim hep pek sanmıyorum hamile olduğumu öyle bi his yok sankiDündü canım
Ben de hiç sanmıyorum olursa sürpriz olur:))Benimde bugün bakalım inşallah iyi haberler veririz ya ikilemdeyim hep pek sanmıyorum hamile olduğumu öyle bi his yok sanki
Biraz daha bekleseydin keşke cnmKızlar idrar testi yaptım her zamanki gibi negatif
Kasigimda batma olunca yapayım dedim. 30-31 günde normalde. Yumurtlama da 25-26 eyluldu canımKaç günde bir Regl oluyorsun normalde
Bence ümitsizliğe kapılma hemen geç döllenmedim belki bekle biraz daha olmazsa kan testi yaptırKasigimda batma olunca yapayım dedim. 30-31 günde normalde. Yumurtlama da 25-26 eyluldu canım
İdrarda gormeden yapmicam 3 aydır kana gittim çok moral bozuyorBence ümitsizliğe kapılma hemen geç döllenmedim belki bekle biraz daha olmazsa kan testi yaptır
Anladım cnm olsun yinede herşey Allah tan üzülme. Benim de bugün olması lazım dı biliyorsun sabahtan beri akıntım var şeffaf birde midem çok fena sol kasıkta ara ara batma oluyor bakalım bende pztesi yi bekliycemİdrarda gormeden yapmicam 3 aydır kana gittim çok moral bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?