hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Bende aynıyım 5 gün gecıkme yasıyorum Suan ama tedırgınım yapmakta hıcbır belırtım yok akıntım dahi yok normalde adet olacagım zaman yogun bır akıntı yasıyordum oda yok.. Sadece göğüs hassasiyeti yasıyorum ara sıra hafif bir bel agrısı oluyor ara sıra adet takvimime göre 5 gün ..

Cnm bence test yapmalısın

ya acıkcası bende oyleyım duramıyorum acaba dıyorum ama kafama takarsam yoksa bıle adetım gecıkecek oluruna bıraktım hayırlısı ıse olur eşime dedım boyle boyle yapalım test :) bekle acele etme Rabbım nasıp ettıyse vardır degısen bırsey yok olursa kabulumuz hosgelır hayatımıza dedı ama ben dayanamıyorum Sabredıcem ama

Belirtilerin var mı ?

ilk belirti adet gecıkmesi göğüslerde hassasiyet ve çarsamba ve persembe mide eksimesi vardı canım .. akıntım olurdu adet olacagım zaman akıntım yok .. benı Rahatsız etmeyecek sekılde belimde agrı var ..

Cnm bende de var mide ekşimesi kimse yazmıyor diye hiç sormadım bu da bi belirti demek benim bugün dü inşallah olmam ya

İdrarda gormeden yapmicam 3 aydır kana gittim çok moral bozuyor
Anladım cnm olsun yinede herşey Allah tan üzülme. Benim de bugün olması lazım dı biliyorsun sabahtan beri akıntım var şeffaf birde midem çok fena sol kasıkta ara ara batma oluyor bakalım bende pztesi yi bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…