kesinlikle daha 12 gün var beklemicem diyorum olmuyor
3 gun once adet olmaliydim hala olmadım
5 gündür akintim var
bu kadar erken zamanda belirti beklememeliyim sanırım dimi?
En fazla 1 gun oynar adetim.Bir hafta bekle derim ama belki de hamişsindir daha önce gecikti mi hiç
Belirtilerin var mı başkaEn fazla 1 gun oynar adetim.
Çok korkuyorum ya hamileyseeem
En fazla 1 gun oynar adetim.
Çok korkuyorum ya hamileyseeem
Bd
Belirtilerin var mı başka
Hamile olabilirsin canım kan tahlili yaptır ve kesinleştirDemin oda kokusu sıktı eşim kokudan midem bulandı
kokuyu begenmedigim için. O an hamileyken ki bulantilarim geldi birden aklıma sonra takvime baktım adetim de geçmiş birden içime kurt düştü
başka da hiç bir belirti yok
Dünyanın en güzel şeyinden korkulur mu hiç fındık burunlu, yumuk elli, minnak bir bebişin olur ne güzel
Demin oda kokusu sıktı eşim kokudan midem bulandı
kokuyu begenmedigim için. O an hamileyken ki bulantilarim geldi birden aklıma sonra takvime baktım adetim de geçmiş birden içime kurt düştü
başka da hiç bir belirti yok
İdrar testin de ne zaman çıkarHamile olabilirsin canım kan tahlili yaptır ve kesinleştir
9 aylik kizim var ve beni çok yoruyor
İdrar testi biraz daha zaman istiyo bence kan tahlili yaptır kesin sonuçİdrar testin de ne zaman çıkar
İdrar testin de ne zaman çıkar
Bizim ailede 5 ikiz var benim hcg çok yüksekti bende ikiz dogurucam sanmıştım tek çocuk çıktı ama ne ikizi ucuze bedelolsa bile 9 ay sonra dünyaya gelecek ve kızın 18 aylık olacak biraz daha kolay olur senin için ikisi bir aradan çıkar. Keşke ikizim olsa ama genlerde yok işte
Şimdi kan testine gidersem benim ki hemen heyecanlanir tutmasa bile aklına düşer yine korunmaz başıma bela alırım biraz daha bekleyeyim bariH
İdrar testi biraz daha zaman istiyo bence kan tahlili yaptır kesin sonuç
Bizim ailede 5 ikiz var benim hcg çok yüksekti bende ikiz dogurucam sanmıştım tek çocuk çıktı ama ne ikizi ucuze bedel
Şimdi kan testine gidersem benim ki hemen heyecanlanir tutmasa bile aklına düşer yine korunmaz başıma bela alırım biraz daha bekleyeyim bari
hayırlısı olsun Rabbim bizede nasip etsin
InsaALLAH canım ya. Pazartesi kan verip sali gunu yazarim artik.İnşallah hamilesin dir canım ☺
Tamam canim. Ins. Burada bekleyipte hamile olduklarini yazdiklarinda cok seviniyorum. Kendim hamile kalmis gibi. :)İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sonucunu bizimle muhakkak paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?