Ay
Aynen bende ama inanıyorum sanki hamileyim yinede Allah bilir tüm dualarımız kabul olsun bebislerimize kavuşalım insallah
Pazartesi kan vereceğim inşa. Burada üşeniyordum ama bugün İzmir'e gidiyorum ablam zorla götürür beni.
Bugün 40. Günüm Düşük ten buyana. Bu bir kaç gününde atlatsam.
Acaba şu erken gebelik testinden alıp bi yaramazlık yapıp baksam mı kiBende de öyle bir his var ama kendimi fazla inandırmak istemiyorum hayal kırıklığı olmaması için ama inşallah vardır
Merhaba,
1 haftadır takip ediyorum. Aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Sizlerle dertleşmek bana iyi gelecek buna inanıyorum. Günlerdir heyecan ve tedirginlik duygusunu aynı anda yaşıyorum. sat ım 16 mayıs tı ve tahmini ovulasyon tarihim 21 mayısa denk geliyordu. 16 mayıs ve 24 mayıs tarihleri arası eşimle sadece 3 gün ilişkiye girmedik.Ovulasyon tarihinden 1 hafta sonunda gerçek mi yoksa okuduğum yazılardan kaynaklı olan piskolojik bir durum mu bilmiyorum. Aşağıdaki yazdığım belirtlerim oldu. Tahmini bat ım 4 haziran yani yarın. O kadar heyecan yaptım ki 10 gün ve 5 gün önceden idrar testi yaptım net negatifti. Buda biraz umutsuzluğa kapılmama sebep oldu haliyle Sizden ricam aşağıdaki belirtiler piskolojik olarak olur mu ? biliyorum yarın tahmini bat günüm ama çok sabırsızlanıyorum. Saatler bile geçmek bilmedi bu dönemde.
- karın şişliği
- aşırı gaz
- ağız kuruluğu ve çok su içme isteği ( bu son 1 haftadır oluyor. )
- dizden üstü bacaklarda ağrı
- sırt ve bel bölgesinde aralıklarla aşırı ağrı ve bazen kasılıyo.
- çok yemek yeme isteği
- karnımın altında adet olacakmışım gibi bi ağrı ama adet ağrısından biraz daha hafif.
-halsizlik
- özellikle öğleden sonra çok ağır bir şekilde uykum geliyor. Çalıştığım için oturduğum yerde bile farkında olmadan uyuyorum : )
Çok uzun oldu biliyorum. Ama adet günüm geçmeden doktorada gitmek istemiyorum. Biraz olsun rahatlamak için sizlerle paylaşıyorum :)
A
Acaba şu erken gebelik testinden alıp bi yaramazlık yapıp baksam mı ki
Merhaba kaç günde adet oluyorsunuz? benim sat 18 mayıs bat 15 haziran, kendimi düşününce çok kısa geldi zamanda geçmiyor bekledikçe heyecan artıyor, sadece merak ettim çok kısa gibi geldiği için sormak istediö
Ayy tamam yapmıcam merakla beklicem artık napalım ama iki hafta var yaaaBence yapma ben bu hafta başında eczaneye gittim test almak için erken gebelik testini sordum ben satmıyorum onlardan dedi dedim öyle birşey yok mu? yani sonuç olarak hcg hormonunun miktarıyla alakalı dedi eğer idrarda çıkacak kadar yüksekse ikisinde de çıkar diye birşey söyledi yani anlayacağın hepsi aynı işlevi görüyor benim anladığım onlar para tuzağı . Tabi normal bir test alıp yaptım tek çizgi çıktı ama dediğim gibi erken yaptım. En net sonuç adet geciktikten sonra oluyor.
Canım benim adetim 26 günde 1 oluyor. 6. günün sonunda temizleniyorum. Senin kaç gün sürüyor ? senin tarihinde bana çok uzun geldi.
Ayy tamam yapmıcam merakla beklicem artık napalım ama iki hafta var yaaaama bu belirtiler olmazdı bende adet günüm geldgnde olurdu mide yanması agri falan adet günüme daha var ama belirtilere bak
Ama 3 gün diyosun adetin normalden kısa görülmeside belirtidir üzerine görme yada rahime yapışma kanamasıBen de 29 günde bir ve 6. günün sonunda bitiyor bu ay stresten 3 gün sürdü orası ayrı da genel olarak düzenlidir. Günleri saymakla bitmedi bende ondan sordum
Ama benm psikolojk bi olaym yok çünku kaza sonucu eşim ilk önce söylemedi ama simdi itiraf etti düşünmüyodm bile belirtileri fark edince şüphelndmBende öyleyim ama ilk yazdığımda dedim ya çok düşünmekten piskolojikte olabiliyor. Beyin gücü herşeyimizi etkileyebilirç O sebepten kaptırmıyorum kendimi ama inşallah vardır bende sabırsızlanıyorum çok offf günler geçmek bilmiyor vallahi
Ben de 29 günde bir ve 6. günün sonunda bitiyor bu ay stresten 3 gün sürdü orası ayrı da genel olarak düzenlidir. Günleri saymakla bitmedi bende ondan sordumyinede sanırım adetin bitiş gününü sat olarak alıyormuşsunuz gibi geldi başlangıç tarihi olmalı
Ama 3 gün diyosun adetin normalden kısa görülmeside belirtidir üzerine görme yada rahime yapışma kanaması
Ama benm psikolojk bi olaym yok çünku kaza sonucu eşim ilk önce söylemedi ama simdi itiraf etti düşünmüyodm bile belirtileri fark edince şüphelndm
Sözde sayılı gün çabuk geçer derler bu durum için hiç geçerli bir söz değil bence
Hayırlısı olsun inşallah beklentin umduğun gibi çıkarSanmıyorum geçen ay denemedik yumurtlama zamanımı geçmişti korunmasız ilişkisi olduğunda daha önceki hamileliklerimde üstüne görme olmadı eğer bu yapısal bi şey ise bunda da olmamış olabilir. Tampon kullanmıştım o da yapmış olmalı
Evet belirtilerden sonra itiraf ettibelirtilerden sonra mı söylediBenim yengem gibi olmuşsun sende onlarda aynı şekilde korunuyolardı ama kaza sonucu 1 kerede yeğenim oluvermiş
G
Hayırlısı olsun inşallah beklentin umduğun gibi çıkar
Bir hafta bekle derim ama belki de hamişsindir daha önce gecikti mi hiç3 gun once adet olmaliydim hala olmadım
5 gündür akintim var
bu kadar erken zamanda belirti beklememeliyim sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?