Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Ay

Aynen bende ama inanıyorum sanki hamileyim yinede Allah bilir tüm dualarımız kabul olsun bebislerimize kavuşalım insallah

Bende de öyle bir his var ama kendimi fazla inandırmak istemiyorum hayal kırıklığı olmaması için ama inşallah vardır

Pazartesi kan vereceğim inşa. Burada üşeniyordum ama bugün İzmir'e gidiyorum ablam zorla götürür beni.
Bugün 40. Günüm Düşük ten buyana. Bu bir kaç gününde atlatsam.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sonucunu bizimle muhakkak paylaş

Merhaba kaç günde adet oluyorsunuz? benim sat 18 mayıs bat 15 haziran, kendimi düşününce çok kısa geldi zamanda geçmiyor bekledikçe heyecan artıyor, sadece merak ettim çok kısa gibi geldiği için sormak istediö

A

Acaba şu erken gebelik testinden alıp bi yaramazlık yapıp baksam mı ki

Bence yapma ben bu hafta başında eczaneye gittim test almak için erken gebelik testini sordum ben satmıyorum onlardan dedi dedim öyle birşey yok mu? yani sonuç olarak hcg hormonunun miktarıyla alakalı dedi eğer idrarda çıkacak kadar yüksekse ikisinde de çıkar diye birşey söyledi yani anlayacağın hepsi aynı işlevi görüyor benim anladığım onlar para tuzağı . Tabi normal bir test alıp yaptım tek çizgi çıktı ama dediğim gibi erken yaptım. En net sonuç adet geciktikten sonra oluyor.

Canım benim adetim 26 günde 1 oluyor. 6. günün sonunda temizleniyorum. Senin kaç gün sürüyor ? senin tarihinde bana çok uzun geldi.

Ayy tamam yapmıcam merakla beklicem artık napalım ama iki hafta var yaaa ama bu belirtiler olmazdı bende adet günüm geldgnde olurdu mide yanması agri falan adet günüme daha var ama belirtilere bak

Canım benim adetim 26 günde 1 oluyor. 6. günün sonunda temizleniyorum. Senin kaç gün sürüyor ? senin tarihinde bana çok uzun geldi.

Ben de 29 günde bir ve 6. günün sonunda bitiyor bu ay stresten 3 gün sürdü orası ayrı da genel olarak düzenlidir. Günleri saymakla bitmedi bende ondan sordum yinede sanırım adetin bitiş gününü sat olarak alıyormuşsunuz gibi geldi başlangıç tarihi olmalı

Ayy tamam yapmıcam merakla beklicem artık napalım ama iki hafta var yaaa ama bu belirtiler olmazdı bende adet günüm geldgnde olurdu mide yanması agri falan adet günüme daha var ama belirtilere bak

Bende öyleyim ama ilk yazdığımda dedim ya çok düşünmekten piskolojikte olabiliyor. Beyin gücü herşeyimizi etkileyebilirç O sebepten kaptırmıyorum kendimi ama inşallah vardır bende sabırsızlanıyorum çok offf günler geçmek bilmiyor vallahi

Ben de 29 günde bir ve 6. günün sonunda bitiyor bu ay stresten 3 gün sürdü orası ayrı da genel olarak düzenlidir. Günleri saymakla bitmedi bende ondan sordum
Ama 3 gün diyosun adetin normalden kısa görülmeside belirtidir üzerine görme yada rahime yapışma kanaması

Ama benm psikolojk bi olaym yok çünku kaza sonucu eşim ilk önce söylemedi ama simdi itiraf etti düşünmüyodm bile belirtileri fark edince şüphelndm

Sözde sayılı gün çabuk geçer derler bu durum için hiç geçerli bir söz değil bence

Ama 3 gün diyosun adetin normalden kısa görülmeside belirtidir üzerine görme yada rahime yapışma kanaması

Sanmıyorum geçen ay denemedik yumurtlama zamanımı geçmişti korunmasız ilişkisi olduğunda daha önceki hamileliklerimde üstüne görme olmadı eğer bu yapısal bi şey ise bunda da olmamış olabilir. Tampon kullanmıştım o da yapmış olmalı

Ama benm psikolojk bi olaym yok çünku kaza sonucu eşim ilk önce söylemedi ama simdi itiraf etti düşünmüyodm bile belirtileri fark edince şüphelndm

belirtilerden sonra mı söyledi Benim yengem gibi olmuşsun sende onlarda aynı şekilde korunuyolardı ama kaza sonucu 1 kerede yeğenim oluvermiş

G
Hayırlısı olsun inşallah beklentin umduğun gibi çıkar

3 gun once adet olmaliydim hala olmadım
5 gündür akintim var
bu kadar erken zamanda belirti beklememeliyim sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…