Ben kırmızıyı gördüm hasta oldum bu ay kürtajın tam 30. Günü hemde.. Bu benim için iyi bi haber aslında demekki normale döndüm artık sizlerden müjdeli haberleri bekliyo olcam canlar ☺Aynen devam zaten benim tarihim geldi yarın bakalım regl olucakmıyım
Canım psikolojik de olabilir hamilelik belirtisi de fakat benim belirtilerin aynısını yaşıyorsun ben özellikle çok uyumakla anlamıştım hamile olduğumu idrar testinde 1 hafta önceden hamile bile kalsan çıkmaz ama 2 gün gibi geçerse çıkma ihtimali yüksek inşallah hamilesin dir mutlaka sonucu yaz ☺Bide Aşırı terleme ateş basması oluyo tabi onunla birlikte gelen darlanma
Canım psikolojik de olabilir hamilelik belirtisi de fakat benim belirtilerin aynısını yaşıyorsun ben özellikle çok uyumakla anlamıştım hamile olduğumu idrar testinde 1 hafta önceden hamile bile kalsan çıkmaz ama 2 gün gibi geçerse çıkma ihtimali yüksek inşallah hamilesin dir mutlaka sonucu yaz ☺
Kızlar mrb öncelikle Allahım herkesi hayallerine kavuşmayı nasip etsin bebeklerinızi saglikla kucagnza almanız dilegi ile...
Ben 16 mayıs adet gördüm 22 sinde ilişkiye girdik ve adetime daha var ama ben 4 gündür sık idrara çıkma gögüs sisligi agrisi mide bulantısı baş dönmesi asiri yemek yeme istegi akıntı kasiklarda karnimda belimde agri agzımda acı tat ishal halsizlik uyku hali ruh hali dengesizlgi vs. Sikayetlrmle karsi karsiyaym adetime daha var test yapmk icn bekliyorum sizce hamile miym çok heycanlym kisaca tüm belirtileri yasiyorum cevap lütfn
Bende her ay test yaptım canım seni çok iyi anlıyorum bende tez canlıyımdır ama sonuç değişmiyor neyse o.. Bu arada ne yazık ki evladımı 7. Haftada kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum Rabbim hayırlısını versin inşallah şmdi tekrar deniyoruz herkese ben dahil Allah sağlıklı sıhhatli versin.. Burdan yazmak istediğini yaz birbirimize destek olalım herkes birbirinin yüreğine su serpebilyorsa ne mutlu ☺Canım öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim. İnanki sat den sonra heyecan dan duramıyorum. Eşimle paylaşıyorum ama bir süre sonra " yal olmaz sa , ya hayal kırıklığına uğrarsak" diye düşünüp onunla da paylaşmamaya karar verdim. Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah olmazsa da üzülmem çünkü ilk denememiz.Benim sıkıntım tez canlılığım acaba tuttu mu tutmadı mı ? sürekli merak halindeyim ama inşallah tutmuşturHayırlı olsun bebişin Rabbim size bağışlasın
Amin inşallah. Bende çok istiyorum hayırlısı olsun inşallahhh aynen yapmıyorum zaten adetimi bekliyorum ama çook sabırsızlanıyorum heyecanlıyım Allahm seninde beklentini umdugun gibi cikarsn insallahKocaman bir Amiiiiiiiiiiiiiiiiin. Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin belirtilerin çoğu bende de var inşallah bu belirtiler bebişlere işarettir. O kadar çok istiyorum ki bende inşallah hayırlıysa olsun. 3 gün içinde olmazsam tekrar bir test yapıcam benden sana tavsiye adet dönemin geçmeden benim gibi erken test yapma ben yaptım ikiside negatifti moralim haliyle bozuldu ama hala bir umudum var
Bende her ay test yaptım canım seni çok iyi anlıyorum bende tez canlıyımdır ama sonuç değişmiyor neyse o.. Bu arada ne yazık ki evladımı 7. Haftada kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum Rabbim hayırlısını versin inşallah şmdi tekrar deniyoruz herkese ben dahil Allah sağlıklı sıhhatli versin.. Burdan yazmak istediğini yaz birbirimize destek olalım herkes birbirinin yüreğine su serpebilyorsa ne mutlu ☺
İnşallah hamilesin dir canm ama ne yazık test yapmadan bilemeyiz çünkü hamilelik belirtisi diyipte çok kereler hasta olduk ama inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ☺☺Kocaman bir Amiiiiiiiiiiiiiiiiin. Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin belirtilerin çoğu bende de var inşallah bu belirtiler bebişlere işarettir. O kadar çok istiyorum ki bende inşallah hayırlıysa olsun. 3 gün içinde olmazsam tekrar bir test yapıcam benden sana tavsiye adet dönemin geçmeden benim gibi erken test yapma ben yaptım ikiside negatifti moralim haliyle bozuldu ama hala bir umudum var
Amin canım benim inşallah.. Aynen yaaa bende öyleyim şurama şu oldu acaba hamile miyim diye sorup adamı heveslendirmim diye hep içime atıyorum artık burdan birbirimize yazarız en azından birbirimizi anlıyoruz ☺Aynen öyle canım Rabbim meleğinle cennet bahçelerinde kavuşmayı nasip etsin sana inşallah. Herşeyde vardır bir hayır. Allah razı olsun insan bazen yüz yüze görmese bile dertleşecek birinin varlığını o kadar çok arıyor ki. En yakınım eşim olmasına rağmen onunla bile paylaşamıyorum benim piskolojim bozuluyo bari adamın sağlam kalsın
Amin inşallah. Bende çok istiyorum hayırlısı olsun inşallahhh aynen yapmıyorum zaten adetimi bekliyorum ama çook sabırsızlanıyorum heyecanlıyım Allahm seninde beklentini umdugun gibi cikarsn insallah
Seninde sonuçlarını bekliyorz canım mutlaka haber et bize ☺5i adet günüm kızlar. Hayırlısı olsun İnşaALLAH. Ayrıca hiçte ağrım yok. Olurdu normalde.. :)
Amin canım benim inşallah.. Aynen yaaa bende öyleyim şurama şu oldu acaba hamile miyim diye sorup adamı heveslendirmim diye hep içime atıyorum artık burdan birbirimize yazarız en azından birbirimizi anlıyoruz ☺
5i adet günüm kızlar. Hayırlısı olsun İnşaALLAH. Ayrıca hiçte ağrım yok. Olurdu normalde.. :)
Aynen bende ama inanıyorum sanki hamileyim yinede Allah bilir tüm dualarımız kabul olsun bebislerimize kavuşalım insallahAh o sabırsızlık o yiyip bitiriyo beni zaten bugün ek yarın biç olmuyo bunu bile bile kendi kendime " oldu mu ? tuttu mu? acaba ne zaman belli olur? " diye sorular sormaktan alıkoyamıyorum
İnşallah hamilesin dir canım ☺Pazartesi kan vereceğim inşa. Burada üşeniyordum ama bugün İzmir'e gidiyorum ablam zorla götürür beni.
Bugün 40. Günüm Düşük ten buyana. Bu bir kaç gününde atlatsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?