Tamam canim. Ins. Burada bekleyipte hamile olduklarini yazdiklarinda cok seviniyorum. Kendim hamile kalmis gibi. :)
ALLAHIM hayırlı evlatlar nasip etsin butun isteyenlere.
Amin amin. Aslinda ben cocuk duskunu degil. Bende problem oldugunu ogrendikten sonra birde buraya takilmis takilali daha cok ister oldum fark etmeden :)Aynen Canım bende takip ediyordum ama daha yeni katıldım. Belirtilerini yazıp bikaç gün sonrada hamileyim diye yazdıklarında yüzümde bir gülümseme beliriyor. Annelik çok ayrı bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah .
Amin amin. Aslinda ben cocuk duskunu degil. Bende problem oldugunu ogrendikten sonra birde buraya takilmis takilali daha cok ister oldum fark etmeden :)
Problemim olmamis olsa umursamazdim. Nezaman olursa olsun derdim ama son şanslarımsa ya diye dusunup son şansımı denemeye calisiyorum. Yani ya ugrasmazsam ve hic olmazsa ihtimali uzerone bukadar düştüm ustune.
Hiç brlirtisi olmadan o kdr çok hamile olduğunu öğrenen vardi hiç belli olmaz ☺InsaALLAH canım ya. Pazartesi kan verip sali gunu yazarim artik.
Hayirlisi olsun. Gerci hic birsey hissetmiyorum. Hic bir belirti yok.
Bir iki hafta sabahlari midem bulaniyordu simdi 1 haftadir oda yok.
Bel agrisi kasik agrisi vardi. Bir kac gundur onlarda yok.
Bakalim hayırlısı.
Geçmiş olsun tatlım inşallah olcak Rabbim hayırlısını versinAmin amin. Aslinda ben cocuk duskunu degil. Bende problem oldugunu ogrendikten sonra birde buraya takilmis takilali daha cok ister oldum fark etmeden :)
Problemim olmamis olsa umursamazdim. Nezaman olursa olsun derdim ama son şanslarımsa ya diye dusunup son şansımı denemeye calisiyorum. Yani ya ugrasmazsam ve hic olmazsa ihtimali uzerone bukadar düştüm ustune.
Bende kendime her gün söz veriyorum düşünmek yok, kafaya takmak yok diye ama maalesef mümkün olmuyo : D
Valla benimde öyle oldu beklemekten başka çaremiz yokolmuyor maalesef düşün düşün zamanda geçmiyor her ay ne çabuk geldi derdim bu ay bitmedi gitti
Canım benim bat 8 haziran ve aynı belirtilerin tıpkısını bende hissediyorum inşş hayırlı haberler alırızz birbirimizden.Merhaba,
1 haftadır takip ediyorum. Aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Sizlerle dertleşmek bana iyi gelecek buna inanıyorum. Günlerdir heyecan ve tedirginlik duygusunu aynı anda yaşıyorum. sat ım 16 mayıs tı ve tahmini ovulasyon tarihim 21 mayısa denk geliyordu. 16 mayıs ve 24 mayıs tarihleri arası eşimle sadece 3 gün ilişkiye girmedik.Ovulasyon tarihinden 1 hafta sonunda gerçek mi yoksa okuduğum yazılardan kaynaklı olan piskolojik bir durum mu bilmiyorum. Aşağıdaki yazdığım belirtlerim oldu. Tahmini bat ım 4 haziran yani yarın. O kadar heyecan yaptım ki 10 gün ve 5 gün önceden idrar testi yaptım net negatifti. Buda biraz umutsuzluğa kapılmama sebep oldu haliyle Sizden ricam aşağıdaki belirtiler piskolojik olarak olur mu ? biliyorum yarın tahmini bat günüm ama çok sabırsızlanıyorum. Saatler bile geçmek bilmedi bu dönemde.
- karın şişliği
- aşırı gaz
- ağız kuruluğu ve çok su içme isteği ( bu son 1 haftadır oluyor. )
- dizden üstü bacaklarda ağrı
- sırt ve bel bölgesinde aralıklarla aşırı ağrı ve bazen kasılıyo.
- çok yemek yeme isteği
- karnımın altında adet olacakmışım gibi bi ağrı ama adet ağrısından biraz daha hafif.
-halsizlik
- özellikle öğleden sonra çok ağır bir şekilde uykum geliyor. Çalıştığım için oturduğum yerde bile farkında olmadan uyuyorum : )
Çok uzun oldu biliyorum. Ama adet günüm geçmeden doktorada gitmek istemiyorum. Biraz olsun rahatlamak için sizlerle paylaşıyorum :)
Canım benim bat 8 haziran ve aynı belirtilerin tıpkısını bende hissediyorum inşş hayırlı haberler alırızz birbirimizden.
Canım ya inş bu ay çift çizgileri görürüzz. Bende de çok hafif batma oluyor ara ara. Göğüslerim de aşırı hAssasiyet ve şişlik var ve sık idrara çıkıyorum nedense. Canım belirtilerini ve hallerini sürekli yaz sonucunuda yazarsın artık mutlaka haberdar et bizleri.Merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak ve sizinle beklemek istiyorum:) benim de bat 8 haziran ve ayni belirtiler bende de oldu. Ilk kez igne batmasina benzer kasik agrilari bazen bele vuruyor bazen ust bacaklarima. Amiiin insallah hepimiz güzel haberlerimizi verelim bu ay
Canım mutlaka haberdar et bizleri hoş geldin aramıza emin ol buradaki insanlar bende dahil kendi gibi sevincektir hamile haberine ☺Merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak ve sizinle beklemek istiyorum:) benim de bat 8 haziran ve ayni belirtiler bende de oldu. Ilk kez igne batmasina benzer kasik agrilari bazen bele vuruyor bazen ust bacaklarima. Amiiin insallah hepimiz güzel haberlerimizi verelim bu ay
Amin canım inşallah bebişlerimiz çift çizgiyle bikaç gün sonra gülümsetir yüzlerimizi :)Canım benim bat 8 haziran ve aynı belirtilerin tıpkısını bende hissediyorum inşş hayırlı haberler alırızz birbirimizden.
Hoşgeldin aramıza canım inşallah hayırlı haberler alırız : )Merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak ve sizinle beklemek istiyorum:) benim de bat 8 haziran ve ayni belirtiler bende de oldu. Ilk kez igne batmasina benzer kasik agrilari bazen bele vuruyor bazen ust bacaklarima. Amiiin insallah hepimiz güzel haberlerimizi verelim bu ay
Ben dayanamadım şimdi test yaptım ve sonuç malesef ki negatiff.Amin canım inşallah bebişlerimiz çift çizgiyle bikaç gün sonra gülümsetir yüzlerimizi :)
Ne kdr geçti adetin canımBen dayanamadım şimdi test yaptım ve sonuç malesef ki negatiff.
Canım daha gününe var gerçi bende senin gibi hafta başında yaptım aynı şekilde negatifti ama hala bir umudum var inşallah hamişizdir. Şuan aşırı gaz sancım var karnımda birşeyler tabiri caizse güpgüp hareket ediyor. Hamilelik belirtisimidir bilmiyorum ama yumurtalama tarihimden sonra sürekli yaşıyorum gaz sorununu bugün daha şiddetli hayırlısı olsun diyelimBen dayanamadım şimdi test yaptım ve sonuç malesef ki negatiff.
Bata beş gün varNe kdr geçti adetin canım
Umarım hamişizdir ya 10 aydır istiyorum allah inşş bu ay boş çıkarmazzCanım daha gününe var gerçi bende senin gibi hafta başında yaptım aynı şekilde negatifti ama hala bir umudum var inşallah hamişizdir. Şuan aşırı gaz sancım var karnımda birşeyler tabiri caizse güpgüp hareket ediyor. Hamilelik belirtisimidir bilmiyorum ama yumurtalama tarihimden sonra sürekli yaşıyorum gaz sorununu bugün daha şiddetli hayırlısı olsun diyelim
Tatlım yani seni ümitle direk istemem ama idrar testinde 5 gün önceden hamile olsanda çıkmaz ki 1 hafta geçmesi lazım dedikleri halde hemde... Sen düşün yani.. Bence bekle sen daha ama yinede hayırlısı olsun canım benimBata beş gün var
İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallahUmarım hamişizdir ya 10 aydır istiyorum allah inşş bu ay boş çıkarmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?