Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Tamam canim. Ins. Burada bekleyipte hamile olduklarini yazdiklarinda cok seviniyorum. Kendim hamile kalmis gibi. :)
ALLAHIM hayırlı evlatlar nasip etsin butun isteyenlere.

Aynen Canım bende takip ediyordum ama daha yeni katıldım. Belirtilerini yazıp bikaç gün sonrada hamileyim diye yazdıklarında yüzümde bir gülümseme beliriyor. Annelik çok ayrı bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah .

Amin amin. Aslinda ben cocuk duskunu degil. Bende problem oldugunu ogrendikten sonra birde buraya takilmis takilali daha cok ister oldum fark etmeden :)
Problemim olmamis olsa umursamazdim. Nezaman olursa olsun derdim ama son şanslarımsa ya diye dusunup son şansımı denemeye calisiyorum. Yani ya ugrasmazsam ve hic olmazsa ihtimali uzerone bukadar düştüm ustune.

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah o şekilde düşünme sakın " Kün fe yekün" Allah " Ol der ve oluverir" umut her zaman en büyük yardımcımız. : )

Hiç brlirtisi olmadan o kdr çok hamile olduğunu öğrenen vardi hiç belli olmaz ☺

Geçmiş olsun tatlım inşallah olcak Rabbim hayırlısını versin

Canım benim bat 8 haziran ve aynı belirtilerin tıpkısını bende hissediyorum inşş hayırlı haberler alırızz birbirimizden.

Canım benim bat 8 haziran ve aynı belirtilerin tıpkısını bende hissediyorum inşş hayırlı haberler alırızz birbirimizden.

Merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak ve sizinle beklemek istiyorum:) benim de bat 8 haziran ve ayni belirtiler bende de oldu. Ilk kez igne batmasina benzer kasik agrilari bazen bele vuruyor bazen ust bacaklarima. Amiiin insallah hepimiz güzel haberlerimizi verelim bu ay

Canım ya inş bu ay çift çizgileri görürüzz. Bende de çok hafif batma oluyor ara ara. Göğüslerim de aşırı hAssasiyet ve şişlik var ve sık idrara çıkıyorum nedense. Canım belirtilerini ve hallerini sürekli yaz sonucunuda yazarsın artık mutlaka haberdar et bizleri.

Canım mutlaka haberdar et bizleri hoş geldin aramıza emin ol buradaki insanlar bende dahil kendi gibi sevincektir hamile haberine ☺

Hoşgeldin aramıza canım inşallah hayırlı haberler alırız : )

Ben dayanamadım şimdi test yaptım ve sonuç malesef ki negatiff.
Canım daha gününe var gerçi bende senin gibi hafta başında yaptım aynı şekilde negatifti ama hala bir umudum var inşallah hamişizdir. Şuan aşırı gaz sancım var karnımda birşeyler tabiri caizse güpgüp hareket ediyor. Hamilelik belirtisimidir bilmiyorum ama yumurtalama tarihimden sonra sürekli yaşıyorum gaz sorununu bugün daha şiddetli hayırlısı olsun diyelim

Umarım hamişizdir ya 10 aydır istiyorum allah inşş bu ay boş çıkarmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…