Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

T
Çok teşekkür ederim

Aynen canım düşünmemek gerekiyorda işte bi onu yapamıyorum eğer bu ay olmazsam önümüzdeki bat ' a kadar uyutsunlar beni anca öyle düşünmem sanırım

Katılıyorum aynı durumdayım ama ilk olacagi icin insan cok heyecan yapıyor ilk defa test aldım falan degisik seyler

Katılıyorum aynı durumdayım ama ilk olacagi icin insan cok heyecan yapıyor ilk defa test aldım falan degisik seyler

Ben Aslında ilk evliliğimde 1 aylık düşük yaptım ve 7 yaşındada delikanlım var çok şükür. Sanırım çocuk yaşta anne olduğum için hamileliğin h sini hatırlamıyorum diyebilirim. Neyin ne olduğundan haberim yokmuş. Hangi belirtileri yaşadım, nasıl doğum yaptım inan hatırlamıyorum. Ama bu sefer daha farklı ilk defa anne olacakmışım gibi çok heyecanlıyım :)

Aa masaAllah Allah bagislasin ne güzel genc anne olmussun:) tabi herkes öyle söylüyor annem de dahil üç hamileliginde de tek adeti gecikince anlamis bizim gibi yapmamis hic ben 24 yaşına yeni girdim 1 yıl dolacak evleneli. esim de cok istemeye basladi. Ben zaten cocuklara bayiliyorum:) Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin en güzel zamanda

Amin canım 26 yaşındayım bende. 7 ay önce yeniden evlendim. Rabbim huzurumuzu, ağız tadımızı bozmasın.Eşim ve bende çocuklara hayranız ben biraz daha zaman geçsin dedim geçmek tozmak için : D ama onun çocuk dediği zaman gözlerindeki parıltıyı görünce 5-6 tane yapasım geliyo

Benim bat da 5 haziran ama dayanamıyacam şimdi gidip baktırcam sadece karnımda batma var başka bişey yok göğsüm ağrıyor ama benim adet zamanı da hassaiyet olurdu o yüzden bilemiyorum

Ayynen zaten okul bitti evlendim şöyle bi evliligin tadini cikarmak istiyorduk ama bebek görünce de deliriyoruz bana da aynisi oluyor ama once bi tanesini dogurayim da bakarim sonra diyorum

Benim bat da 5 haziran ama dayanamıyacam şimdi gidip baktırcam sadece karnımda batma var başka bişey yok göğsüm ağrıyor ama benim adet zamanı da hassaiyet olurdu o yüzden bilemiyorum

Canım sen biraz daha sık dişini bekle ama yinede baktırmak istiyorum diyorsan test yaptır. sonucuna göre adet olmazsan tekrar gidersin

Ayynen zaten okul bitti evlendim şöyle bi evliligin tadini cikarmak istiyorduk ama bebek görünce de deliriyoruz bana da aynisi oluyor ama once bi tanesini dogurayim da bakarim sonra diyorum

doğurmak benim için sıkıntı değilde doğum sonrası süreç biraz yorucu tabi

Kızlar tam yumurtalik kısmında batma gibi degisik bir agri oluyor birden hareket edince falan bir de belimin alt kısmında da hissediyorum bazen. Bir de idrarimin rengi koyulasmis baya sari gibi. Bunlar belirti midir ya?

Kızlar tam yumurtalik kısmında batma gibi degisik bir agri oluyor birden hareket edince falan bir de belimin alt kısmında da hissediyorum bazen. Bir de idrarimin rengi koyulasmis baya sari gibi. Bunlar belirti midir ya?
bata kaç gün var canım ben artık belirtilerede inanmıyorum hepsini yaşadım bu ay tam gününde geldi kanamam çok takılma derim

Belirti olarak söyleyenler var ama üşütmekten de olur kesin belirti sayılmaz canım

Benim de bugünle birlikte bata 5 gün var çok merak ediyorum. Belirtimidir bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi alt karın bölgesinde bir sızı var. Ama çok erken diye düşünüyorum yumurtlama olalı bir hafta oldu henüz. Bekleyeceğim yapmayacağım test direniyorum

Bendede var bir haftadan beri batım bugün henüz adet olmadım hayırlısı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…