Hmm anladim canim en iyisi cok düşünmemek ya hayirlisi dedigin gibi
Çok teşekkür ederimMerhaba Canım,
Aynen Bat ( Beklenen Adet Tarihi ) Sat ( Son Adet Tarihi) nin kısa yazılışıdır. HCG değerin düşük gibi ama eğer bat'ın yarınsa sen bence birkaç gün daha bekle eğer adet olmazsan tekrar bi doktora git kan testi yaptır. Değerin de bir yükseliş var mı bakarsın.
Aynen canım düşünmemek gerekiyorda işte bi onu yapamıyorumeğer bu ay olmazsam önümüzdeki bat ' a kadar uyutsunlar beni anca öyle düşünmem sanırım
T
Çok teşekkür ederim
Katılıyorumaynı durumdayım ama ilk olacagi icin insan cok heyecan yapıyor ilk defa test aldım falan degisik seyler
Ben Aslında ilk evliliğimde 1 aylık düşük yaptım ve 7 yaşındada delikanlım var çok şükür. Sanırım çocuk yaşta anne olduğum için hamileliğin h sini hatırlamıyorum diyebilirim. Neyin ne olduğundan haberim yokmuş. Hangi belirtileri yaşadım, nasıl doğum yaptım inan hatırlamıyorum. Ama bu sefer daha farklı ilk defa anne olacakmışım gibi çok heyecanlıyım :)
Aa masaAllah Allah bagislasin ne güzel genc anne olmussun:) tabi herkes öyle söylüyor annem de dahil üç hamileliginde de tek adeti gecikince anlamis bizim gibi yapmamis hicben 24 yaşına yeni girdim 1 yıl dolacak evleneli. esim de cok istemeye basladi. Ben zaten cocuklara bayiliyorum:) Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin en güzel zamanda
Benim bat da 5 haziran ama dayanamıyacam şimdi gidip baktırcam sadece karnımda batma var başka bişey yok göğsüm ağrıyor ama benim adet zamanı da hassaiyet olurdu o yüzden bilemiyorumMerhabalar kızlar, geçen gün bir konuya yazdım sağolsunlar muhabbet etmekten beni göremediler, bir umut size sorayım dedim 5Haziranda adet olmam gerekiyor sanırım bat dediğiniz şey o yeniyim o sebeple yanlış anlamış olabilirim Geçen hafta pembe kahverengi gibi akıntı başladı ve hala da devam ediyor ama yavaş yavaş, göğüslerimde şişlik ve acı var, perşembe akşam acilde kan testi yaptırdım meraktan hcg 1,20 çıktı sizce tekrar test yapmalı mıyım yoksa kandaki değer yükselseydi şimdiye yükselir miydi Bu arada Allah hayırlı zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
Amin canım 26 yaşındayım bende. 7 ay önce yeniden evlendim. Rabbim huzurumuzu, ağız tadımızı bozmasın.Eşim ve bende çocuklara hayranız ben biraz daha zaman geçsin dedim geçmek tozmak için : D ama onun çocuk dediği zaman gözlerindeki parıltıyı görünce 5-6 tane yapasım geliyo
Benim bat da 5 haziran ama dayanamıyacam şimdi gidip baktırcam sadece karnımda batma var başka bişey yok göğsüm ağrıyor ama benim adet zamanı da hassaiyet olurdu o yüzden bilemiyorum
Ayynen zaten okul bitti evlendim şöyle bi evliligin tadini cikarmak istiyorduk ama bebek görünce de deliriyoruzbana da aynisi oluyor ama once bi tanesini dogurayim da bakarim sonra diyorum
doğurmak benim için sıkıntı değilde doğum sonrası süreç biraz yorucu tabi
Aynen zaten o süreci kastetmistim
bata kaç gün var canım ben artık belirtilerede inanmıyorum hepsini yaşadım bu ay tam gününde geldi kanamam çok takılma derimKızlar tam yumurtalik kısmında batma gibi degisik bir agri oluyor birden hareket edince falan bir de belimin alt kısmında da hissediyorum bazen. Bir de idrarimin rengi koyulasmis baya sari gibi. Bunlar belirti midir ya?
Kızlar tam yumurtalik kısmında batma gibi degisik bir agri oluyor birden hareket edince falan bir de belimin alt kısmında da hissediyorum bazen. Bir de idrarimin rengi koyulasmis baya sari gibi. Bunlar belirti midir ya?
Hayırlısı o zaman kizlar bat a 4 gün kaldı en iyisi kendini dinlememek:)
Bendede var bir haftadan beri batım bugün henüz adet olmadım hayırlısı olsun canım :)Benim de bugünle birlikte bata 5 gün var çok merak ediyorum. Belirtimidir bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi alt karın bölgesinde bir sızı var. Ama çok erken diye düşünüyorum yumurtlama olalı bir hafta oldu henüz. Bekleyeceğim yapmayacağım test direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?