- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
Aaa bugün mü? yaptın mı test? Nasıl dayandın ben çok sabırsızım olumlu veya olumsuz hemen öğrenmek istiyorum. Güzel haberler bekliyorum sendenBendede var bir haftadan beri batım bugün henüz adet olmadım hayırlısı olsun canım :)
Ben dayanamadım 10 ve 5 gün önceden yaptım negatifti canım erkendi biliyorum ama şimdide günüm geçmeden cesaret edemiyorumAaa bugün mü? yaptın mı test? Nasıl dayandın ben çok sabırsızım olumlu veya olumsuz hemen öğrenmek istiyorum. Güzel haberler bekliyorum senden
Kızlar ben baktım sonuç pozitif bata 1 gün kalmıştı dayanamadım baktım kan verdim :)
Saol canım inşallah...hayırlı olsun.. inş hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini
Rica ederim canım benim amin tüm olmayanlarin başına inşallahSevdazede desteğin için çok teşekkür ederim canım darısı başına
Canım bende hamilelik zaruri bir durum tutma ve daha yeni olduğu için beslenmene dikkat edip folikasit ini düzenli kullanman gerekiyor. Zekatını verirsinKızlar orucumu tutuyum demi?
Kızlar orucumu tutuyum demi?
İçime sinmiyor hiçCanım bende hamilelik zaruri bir durum tutma ve daha yeni olduğu için beslenmene dikkat edip folikasit ini düzenli kullanman gerekiyor. Zekatını verirsin
içime hiç sinmiyor yaHamileler tutmakla yükümlü degil canim hem de ilk aylar beslenme cok mühimmis. Borç oluyor sonra tutabiliyorsun
Allah korusun bebişine zarar gelecek bir şey olur. Öyle düşünmeİçime sinmiyor hiç
İç
içime hiç sinmiyor ya
Hayırlısı olsun canım mmm Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ☺Kızlar ben baktım sonuç pozitif bata 1 gün kalmıştı dayanamadım baktım kan verdim :)
saol canımHayırlısı olsun canım mmm Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ☺
Haklsınn arkadaşım doktora sordum tutma dediÖyle düşünme canım anliyorum ama hastalikta ve hamilelikte caizdir icin rahat olsun yavrunu düşün hem onun iyi beslenmesi cok mühim:)
Canım içine sinsin çünkü ilk 3 ay bebeğinin beslenmesi çok önemli gelişimi içinİç
içime hiç sinmiyor ya
Canım içine sinsin çünkü ilk 3 ay bebeğinin beslenmesi çok önemli gelişimi için[/QUOTE
Tamam canım dikkat edicem
Tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Vatana ve millete annesine ve babasına hayırlı bir evlat olsun inşallahh. Allah o duyguyu tatmayan tatmak isteyen herkese de tattırmayı nasip etsin (AMİN)Sa
saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?