ahahaİnşallah hamilesindir de o göbek Bebek olur :)) bende çamaşır tepiyom bazen karnıma çok tatlı oluyor kız :))
Ay nolur hepimizinki tutsun rabbim hepimize hayırlı evlat versin insallah :)Anlaştık beybi :)) takipte kalalım senle ben yakınız bakalım bu ay kimin ki tutacak)
Amin inşaAllah canımAy nolur hepimizinki tutsun rabbim hepimize hayırlı evlat versin insallah :)
İnşallah hamilesindir de o göbek Bebek olur :)) bende çamaşır tepiyom bazen karnıma çok tatlı oluyor kız :))
Ay sen beni gülmekten öldürcen, Rabbimde seni güldürsün emi
Aminn inşallah güzel rabbim bizi mutlu etsin inşallah.bizim ilk ayımız denemedeki herşeyi denedim şu 10 günde adam şaşırdı resmen :)Ay sen beni gülmekten öldürcen, Rabbimde seni güldürsün emi
Sabrın gelmiyor demi direniyon gitsem mi gitmesem mi :)) bekle Can'ım niye boştan boşa para vereceksin bide doktor bişeyin yok deyip yollayacak seni daha da üzüleceksin. Mesela Bebek varsa da görünmez diyelim ki o maksatla gittin parana yazık bi girip çıkmaya 70 TL gider en azındanŞimdi öncelikle artık toplu bir kafayı yemişlik olduğundan karın vs ağrısını umursamıyorum.ilişki esnasında göğüslerim acıdı dedim amannnnnn noluyor :) suan gectı.şimdi ara ara gaz mı kasık ağrısımı anlamıyorum bıseyler oluyor.basşım dönsede oruçluyum yine ona bağlayamıyorum.yani anlayacağın bişeyim yok bence ama şubenin yanında hastane var doktora gorunsem mi :)
Diyorum ya Bayram'ı erken yaşadılar bizim ki ne oldu sana Diyo içimdeki vahşi panter çıktı huhuuuuu :)))Aminn inşallah güzel rabbim bizi mutlu etsin inşallah.bizim ilk ayımız denemedeki herşeyi denedim şu 10 günde adam şaşırdı resmen :)
Canm kan değerine bakılıyorBenimde 24 bat şimdi ne zaman yapıcam test en erken bu arada hiç arabvermeden gün aşırı ayın 5. Gününden 11. Gününe kadar denedik dikkat ettim kalkmadım hiç 2 saat vs vs ama umursamıyorum sonra bi aklıma düşüyor.lütfen biri bana degerine baktırdım vs diyosunuz ya ne oldugunu söylesin bende yapiyim.
Diyorum ya Bayram'ı erken yaşadılar bizim ki ne oldu sana Diyo içimdeki vahşi panter çıktı huhuuuuu :)))
Aminnnn insallah canim amin aminnTebrik ederim kızlar Rabbim kavuşmayı nasip etsin, darısı tüm isteyenlerin başına innnşaaaallaaaaah
Sabret bekle canım daha yenisiniz ben iki yıl sonra hamile kaldım rabbim nasip etti hersey nasip kismet ve herseyin vakti zamanı var rabbim herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahkızlar bende 6 aydır bebek istiyorum her ay hüsranla sonuçlanıyor yaa yarın adet günüm sadece gögslerim ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ?
Kadınların hangi konuda çilesi biterki adet bizde ağda bizde doğum bizde sorumluluk bizde her bok bizde makyaj bizde bakım bizde :)) düşünsene kocalarımız da adet oluyormuş aklıma deliyor çok gülüyorum ( Can'ım peşin varmı ayyyy adet oldum )Aynen bizde de amazon ormanları havası esiyoBir çocuk için çektiğimiz çilelere bak büyüyüncede kıymet bilmezler
evet canım kısmet işide insan biran önce olsun istiyor yaa bütün değerlerimizde normmalken olmaması üzüyor insanı tabi herşeyi Allah bilirde insaallah yarın adet olmamSabret bekle canım daha yenisiniz ben iki yıl sonra hamile kaldım rabbim nasip etti hersey nasip kismet ve herseyin vakti zamanı var rabbim herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah
Valla ben çok araştırdım rahim yumuşak olunca döllenmeye müsait adete yakın aşağıya inip sertleşincede hastalanıyorsun. Tabi döllenme gerçekleştikten sonrada rahim duvarı kalınlaşır ama o normal kalınlaşmanın iki katı oluyormuş. Adet Zaman'ı 12 cm se hamilelikte 22 ye çıkarmış kalınlaşma
Bebek rahme yerleşince rahim duvarı koruma amaçlı kalınlaşırmış canım
- Rahim duvarı ne canım ya ay ben hiç bişi bilmiyorum
İnsallah canım mutlu haberlerini bekliyrmevet canım kısmet işide insan biran önce olsun istiyor yaa bütün değerlerimizde normmalken olmaması üzüyor insanı tabi herşeyi Allah bilirde insaallah yarın adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?