Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Ben siğarada kullanıyorum ilaçta alıyorum bi yandan da salı verdim gitti :)) olursa olur Can'ım benım kasık Ağrı'n varmı senin betmes

Şimdi öncelikle artık toplu bir kafayı yemişlik olduğundan karın vs ağrısını umursamıyorum.ilişki esnasında göğüslerim acıdı dedim amannnnnn noluyor :) suan gectı.şimdi ara ara gaz mı kasık ağrısımı anlamıyorum bıseyler oluyor.basşım dönsede oruçluyum yine ona bağlayamıyorum.yani anlayacağın bişeyim yok bence ama şubenin yanında hastane var doktora gorunsem mi :)

Sabrın gelmiyor demi direniyon gitsem mi gitmesem mi :)) bekle Can'ım niye boştan boşa para vereceksin bide doktor bişeyin yok deyip yollayacak seni daha da üzüleceksin. Mesela Bebek varsa da görünmez diyelim ki o maksatla gittin parana yazık bi girip çıkmaya 70 TL gider en azından

Aminn inşallah güzel rabbim bizi mutlu etsin inşallah.bizim ilk ayımız denemedeki herşeyi denedim şu 10 günde adam şaşırdı resmen :)
Diyorum ya Bayram'ı erken yaşadılar bizim ki ne oldu sana Diyo içimdeki vahşi panter çıktı huhuuuuu :)))

Canm kan değerine bakılıyor
HCG değerine göre Dr lar hamile misin söylüyorlar
Ama bizim için daha erken.24 u gelsin bakalım:)

kızlar bende 6 aydır bebek istiyorum her ay hüsranla sonuçlanıyor yaa yarın adet günüm sadece gögslerim ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ?

kızlar bende 6 aydır bebek istiyorum her ay hüsranla sonuçlanıyor yaa yarın adet günüm sadece gögslerim ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ?
Sabret bekle canım daha yenisiniz ben iki yıl sonra hamile kaldım rabbim nasip etti hersey nasip kismet ve herseyin vakti zamanı var rabbim herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah

Aynen bizde de amazon ormanları havası esiyo Bir çocuk için çektiğimiz çilelere bak büyüyüncede kıymet bilmezler
Kadınların hangi konuda çilesi biterki adet bizde ağda bizde doğum bizde sorumluluk bizde her bok bizde makyaj bizde bakım bizde :)) düşünsene kocalarımız da adet oluyormuş aklıma deliyor çok gülüyorum ( Can'ım peşin varmı ayyyy adet oldum )

Sabret bekle canım daha yenisiniz ben iki yıl sonra hamile kaldım rabbim nasip etti hersey nasip kismet ve herseyin vakti zamanı var rabbim herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah
evet canım kısmet işide insan biran önce olsun istiyor yaa bütün değerlerimizde normmalken olmaması üzüyor insanı tabi herşeyi Allah bilirde insaallah yarın adet olmam

• Rahim duvarı ne canım ya ay ben hiç bişi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…