acaba bugün test yapsam çıkarmı sabahları bulantımda var ama ben onu biraz oruca bağlıyorumİnsallah canım mutlu haberlerini bekliyrm
ayyy hayırlı olsun caım allah kucağına almayı nasip etsin:)Kızlarrr sonucu aldım. 305 çıktı... Yaniii hamişim
Bat ne zaman canımbenim 2 3 gün kala ciktiacaba bugün test yapsam çıkarmı sabahları bulantımda var ama ben onu biraz oruca bağlıyorum
yarın olmam gerekiyor bu ayda yok gibi geliyor ama kırıntı gibide olsa bi umut var yaaBat ne zaman canımbenim 2 3 gün kala cikti
Bekle canim o zaman umudunu kaybetme ben iki sene kaybetmedim umudumu Allah a cok dua ettim cok rabbime sükürler olsunyarın olmam gerekiyor bu ayda yok gibi geliyor ama kırıntı gibide olsa bi umut var yaa
Hayırlı olsun Can'ım çok sevindim maşallah kaç gün geçti bide belirti yaşadınmı ?Kızlarrr sonucu aldım. 305 çıktı... Yaniii hamişim
Kızlarrr sonucu aldım. 305 çıktı... Yaniii hamişim
Hayırlı olsun arkadaşım.bi aydınlatıver bizi meraktan çatlayacağım günün geçtimi belirti ne vardı?Kızlarrr sonucu aldım. 305 çıktı... Yaniii hamişim
Canım hamilesin ve çok erken daha çok yeni maşallah 2 gün sonra tekrar baktırKızlar dün akşam kan verdim sonuç 20.40
Hayırlı olsun Can'ım bari sen söyle belirti yaşadınmıMerhaba Arkadaslar, ben yeniyim bugün Erken Gebelik Testi yaptim ve Hamileyim inanamiyorum, kimseye söyliyemedigim icin buraya yaziyorum cok mutluyum Allah olmiyanlara ve bekliyenlerede insallah versin
Hayırlı olsun..birde kaç gün geçince yaptın testi?çatladım yawww :)Hayırlı olsun Can'ım bari sen söyle belirti yaşadınmı
Kız bize kimse cevap vermiyorHa
Hayırlı olsun..birde kaç gün geçince yaptın testi?çatladım yawww :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?