Aynı ben
Osmanlı zamanında bu yöntemle gebelik teşhisi yapıyorlarmış.Şimdi elini temiz yıkıyorsun yatağa uzan orta parmağını sonuna kadar it.. Adet Zaman'ı rahim sertleşir ve aşağıya doğru iner. Kardeşim kadın doğumda ondan biliyorum. Gebelik varsa eğer yukarda olur rahim yoksa vajina duvarıda şişer dolgun olur
Kan değeri Can'ım ondan bahsediyorlar :)Benimde 24 bat şimdi ne zaman yapıcam test en erken bu arada hiç arabvermeden gün aşırı ayın 5. Gününden 11. Gününe kadar denedik dikkat ettim kalkmadım hiç 2 saat vs vs ama umursamıyorum sonra bi aklıma düşüyor.lütfen biri bana degerine baktırdım vs diyosunuz ya ne oldugunu söylesin bende yapiyim.
Tamam işte aşağıya iner rahim sert pütürlü bişey gelir ele ondan bahsediyorumonu ben yaptım geçen ay ama doğru çıkmadı ya yanlış yaptım ya da benim rahmim tam adet olacağım zaman iniyor aşağıya demek ki
Sağlık ocağına git sabah erkenden öğlene sonuçu alırsın ücretsiz ama adetim geçiyor de yoksa yapmıyorlar bilgineBu arada izmirde yasayan var miii kan testi ne kadar surede cikiyor aile hekimleri yapiyor mu
Valla ben çok araştırdım rahim yumuşak olunca döllenmeye müsait adete yakın aşağıya inip sertleşincede hastalanıyorsun. Tabi döllenme gerçekleştikten sonrada rahim duvarı kalınlaşır ama o normal kalınlaşmanın iki katı oluyormuş. Adet Zaman'ı 12 cm se hamilelikte 22 ye çıkarmış kalınlaşmaOsmanlı zamanında bu yöntemle gebelik teşhisi yapıyorlarmış.
Kan değeri Can'ım ondan bahsediyorlar :)
Kaç gün kalmıştı regline Can'ım! Eğer 2-3 gün kaldıysa kesin çıkarGidip şimdi yapsam acaba ne cıkar takvimde yumurtcığım 10 hairanda görülüyor.ben 5inden beri gün aşırı yaptım.gidip yaptırsammı ki
Ha pardon Can'ım ya bence çıkmaz daha baya günün var senin en azından iki haftalık olması lazım ki çıksın oda çok düşük çıkıyor kan değerinGidip şimdi yapsam acaba ne cıkar takvimde yumurtcığım 10 hairanda görülüyor.ben 5inden beri gün aşırı yaptım.gidip yaptırsammı ki
Kaç gün kalmıştı regline Can'ım! Eğer 2-3 gün kaldıysa kesin çıkar
Daha 10 gün bebeğim takılma bekle bak ben bu ay umursamıyorum ovu testi aldım içinde 5 tane var yumurtlama işareti belirdi her gün yaptım bitirdim mi :)) daha da almayacam zaten umursama ya boşver sana da süpriz olsun EşinedeYok 24 haziran regl tarihim.İşte şimdi çıkartan bişeye ihtiyacım var benimoff ya canım sıkıldı yine çok zaman va diye
Şube ramazan sebebiyle çok boş benimde boş vaktim varya aklımdan çıkmıyo annesinin güzeli napiyim teyzesiBoşuna gitme azıcık daha bekle kız sabırsız :))
Bekliyorum tamam anlaştıklk :)Daha 10 gün bebeğim takılma bekle bak ben bu ay umursamıyorum ovu testi aldım içinde 5 tane var yumurtlama işareti belirdi her gün yaptım bitirdim mi :)) daha da almayacam zaten umursama ya boşver sana da süpriz olsun Eşinede
İnşallah hamilesindir de o göbek Bebek olur :)) bende çamaşır tepiyom bazen karnıma çok tatlı oluyor kız :))Şube ramazan sebebiyle çok boş benimde boş vaktim varya aklımdan çıkmıyo annesinin güzeli napiyim teyzesi
Üzerimde daracık bir elbise var göbişimde çıkmış nasıl mutluyummmm görsenizz :)))))))
Anlaştık beybi :)) takipte kalalım senle ben yakınız bakalım bu ay kimin ki tutacakBekliyorum tamam anlaştıklk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?