Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Osmanlı zamanında bu yöntemle gebelik teşhisi yapıyorlarmış.

Bu arada izmirde yasayan var miii kan testi ne kadar surede cikiyor aile hekimleri yapiyor mu

Kan değeri Can'ım ondan bahsediyorlar :)

onu ben yaptım geçen ay ama doğru çıkmadı ya yanlış yaptım ya da benim rahmim tam adet olacağım zaman iniyor aşağıya demek ki
Tamam işte aşağıya iner rahim sert pütürlü bişey gelir ele ondan bahsediyorum

Bu arada izmirde yasayan var miii kan testi ne kadar surede cikiyor aile hekimleri yapiyor mu
Sağlık ocağına git sabah erkenden öğlene sonuçu alırsın ücretsiz ama adetim geçiyor de yoksa yapmıyorlar bilgine

Osmanlı zamanında bu yöntemle gebelik teşhisi yapıyorlarmış.
Valla ben çok araştırdım rahim yumuşak olunca döllenmeye müsait adete yakın aşağıya inip sertleşincede hastalanıyorsun. Tabi döllenme gerçekleştikten sonrada rahim duvarı kalınlaşır ama o normal kalınlaşmanın iki katı oluyormuş. Adet Zaman'ı 12 cm se hamilelikte 22 ye çıkarmış kalınlaşma

Gidip şimdi yapsam acaba ne cıkar takvimde yumurtcığım 10 hairanda görülüyor.ben 5inden beri gün aşırı yaptım.gidip yaptırsammı ki
Kaç gün kalmıştı regline Can'ım! Eğer 2-3 gün kaldıysa kesin çıkar

Gidip şimdi yapsam acaba ne cıkar takvimde yumurtcığım 10 hairanda görülüyor.ben 5inden beri gün aşırı yaptım.gidip yaptırsammı ki
Ha pardon Can'ım ya bence çıkmaz daha baya günün var senin en azından iki haftalık olması lazım ki çıksın oda çok düşük çıkıyor kan değerin

Kaç gün kalmıştı regline Can'ım! Eğer 2-3 gün kaldıysa kesin çıkar

Yok 24 haziran regl tarihim.İşte şimdi çıkartan bişeye ihtiyacım var benim off ya canım sıkıldı yine çok zaman va diye

Boşuna gitme azıcık daha bekle kız sabırsız :))

Yok 24 haziran regl tarihim.İşte şimdi çıkartan bişeye ihtiyacım var benim off ya canım sıkıldı yine çok zaman va diye
Daha 10 gün bebeğim takılma bekle bak ben bu ay umursamıyorum ovu testi aldım içinde 5 tane var yumurtlama işareti belirdi her gün yaptım bitirdim mi :)) daha da almayacam zaten umursama ya boşver sana da süpriz olsun Eşinede

Boşuna gitme azıcık daha bekle kız sabırsız :))
Şube ramazan sebebiyle çok boş benimde boş vaktim varya aklımdan çıkmıyo annesinin güzeli napiyim teyzesi
Üzerimde daracık bir elbise var göbişimde çıkmış nasıl mutluyummmm görsenizz :)))))))

Olupta kucağımıza aldığımızda anan senin için ne çekti deriz :))) ne stresler ne stresler minnak topaçlar için :))

Bekliyorum tamam anlaştıklk :)

Şube ramazan sebebiyle çok boş benimde boş vaktim varya aklımdan çıkmıyo annesinin güzeli napiyim teyzesi
Üzerimde daracık bir elbise var göbişimde çıkmış nasıl mutluyummmm görsenizz :)))))))
İnşallah hamilesindir de o göbek Bebek olur :)) bende çamaşır tepiyom bazen karnıma çok tatlı oluyor kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…