Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Can'ım adetine kaç gün var

Ayy ins ya saolun kızlar destek olduğunuz için brz olsn rahtladm :)

Hele benim saçlarım normalde su gibidir saç kremi bile kullanmam senin bat ne zaman canım benim 24 ünde daha kocaman 10 günüm var

Asiri duzensiz en son 20 mayista oldum 26-30 gun arasi degisiyor ne zaman olacagimida bilmiyorum ama 20haziran civari diye dusunuyorum yani benimde 5 gunum falan var belirtileri peşliyorum suan bakalim nolcak :))

Iliskiden sonra 8 gun oldu ve sanirim regl gunume 5-6 gun var hic bir sekilde belli olmaz mi daha cok mu erken
Yorgunluk usengeclik ve uyku istegi
Sol kasik batma ara ara agri
Asiri siskinlik
Midemde de yanma var
Sizce hic ihtimal var mi

Canım belirtilere fazla takılma ben buraya ilk yazdığımda o kadar belirti yaşadımki kendimi hamile sandım bir anda tabi sonra fos çıktı. herkes aynı şeyleri yaşar diye bi söz konusu değil. Kimi aşırı belirti yaşar kimisi hiç yaşamaz kimisi de benim gibi psikolojik belirtiler yaşar : ) o yüzden çok kafaya takma en büyük belirti bat ın geçmesi : )

Iliskiden sonra 8 gun oldu ve sanirim regl gunume 5-6 gun var hic bir sekilde belli olmaz mi daha cok mu erken
Yorgunluk usengeclik ve uyku istegi
Sol kasik batma ara ara agri
Asiri siskinlik
Midemde de yanma var
Sizce hic ihtimal var mi
Batma varsa hala yumurtlama olabilir bana doktor öyle demişti.. Hahahahha hamileyim diye heves güves doktora gittim yımıtrlıyon deyince ben iptal :)))

nasıl anlıcam kı ben onu hıc bılmıyrum byle seylerı canım
Şimdi elini temiz yıkıyorsun yatağa uzan orta parmağını sonuna kadar it.. Adet Zaman'ı rahim sertleşir ve aşağıya doğru iner. Kardeşim kadın doğumda ondan biliyorum. Gebelik varsa eğer yukarda olur rahim yoksa vajina duvarıda şişer dolgun olur

ay yok ben bunu yapamam canım paşa paşa beklıyeyım sekız gun :)

Canm benimde 24 u
İnş hamileyimdir
Çifte bayram ne güzel

Benimde 24 bat şimdi ne zaman yapıcam test en erken bu arada hiç arabvermeden gün aşırı ayın 5. Gününden 11. Gününe kadar denedik dikkat ettim kalkmadım hiç 2 saat vs vs ama umursamıyorum sonra bi aklıma düşüyor.lütfen biri bana degerine baktırdım vs diyosunuz ya ne oldugunu söylesin bende yapiyim.

onu ben yaptım geçen ay ama doğru çıkmadı ya yanlış yaptım ya da benim rahmim tam adet olacağım zaman iniyor aşağıya demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…