Aynen Can'ımsın ya işte kafa dağıtıyoruz aslında burda güzel vakit geçiyor :))Anlasildi biz her ay bu heyecan bu telas sabirsizlik allahtan burasi varda birbirimize destek olabiliyoruz :)
Senin belirti varmı canımYaşıtmışız benimki daha ilk olacak yeni evliyim ben 10 ay oldu. Yaşıt kuzenlerimin hepsinin 2-3 tane çoçukları var :)))
Can'ım adetine kaç gün varay kızlar bende ıkı asılama oldum tutmadı bu ay dktra gtmeyı bıraktım ıncır havuc kuru yaptım kcamada kecı bynuzu kuru yaptım adetıme sekız gun var kurlerıme devam edyrum snucu merakla beklıyrm baslarda baya umutluydum ıkı gndr gguslerım sıstı agrıyo adet olrken hep byle olr olmyck dıye mdum dustuama hep bı umut var tabı nasıl gececek sekız gun
Niye üzülüyorsun Bitanem üzülecek ne var! Şimdi gideceksin kan testi negatifte çıkabilir Can'ın sağ olduktan sonra yine olur. Bak hepimiz tavuk gb yumurtlama gününü sayar olduk :))
Hiç canını sıkma ben inanıyorum olucak
Hele benim saçlarım normalde su gibidir saç kremi bile kullanmam senin bat ne zaman canım benim 24 ünde daha kocaman 10 günüm var
Benim adetim biteli 11 gün oluyor belirti yok valla :))Senin belirti varmı canım
Can'ım adetine kaç gün var
Iliskiden sonra 8 gun oldu ve sanirim regl gunume 5-6 gun var hic bir sekilde belli olmaz mi daha cok mu erken
Yorgunluk usengeclik ve uyku istegi
Sol kasik batma ara ara agri
Asiri siskinlik
Midemde de yanma var
Sizce hic ihtimal var mi
Batma varsa hala yumurtlama olabilir bana doktor öyle demişti.. Hahahahha hamileyim diye heves güves doktora gittim yımıtrlıyon deyince ben iptal :)))Iliskiden sonra 8 gun oldu ve sanirim regl gunume 5-6 gun var hic bir sekilde belli olmaz mi daha cok mu erken
Asiri siskinlik
Midemde de yanma var
Sizce hic ihtimal var mi
test yapsana çıkmaz kan testinde de çıkmaz Can'ım.. Bekle bide kendini kontrol edebilirsen et rahim aşağıya doğru inmişmi ?Sekız gunum var canım
Aynen aynen aynen çocuk deformasyonu Bizdede olsun yaaaaaYaa hadi lutfen hepimizin bebisleri olsun artiiik :):)
test yapsana çıkmaz kan testinde de çıkmaz Can'ım.. Bekle bide kendini kontrol edebilirsen et rahim aşağıya doğru inmişmi ?
Seninde bilmediğin şey yok rahimi nasıl kontrol ediyosuntest yapsana çıkmaz kan testinde de çıkmaz Can'ım.. Bekle bide kendini kontrol edebilirsen et rahim aşağıya doğru inmişmi ?
Şimdi elini temiz yıkıyorsun yatağa uzan orta parmağını sonuna kadar it.. Adet Zaman'ı rahim sertleşir ve aşağıya doğru iner. Kardeşim kadın doğumda ondan biliyorum. Gebelik varsa eğer yukarda olur rahim yoksa vajina duvarıda şişer dolgun olurnasıl anlıcam kı ben onu hıc bılmıyrum byle seylerı canım
Doktor oldum kız kaç aydır araştırma içindeyimSeninde bilmediğin şey yok rahimi nasıl kontrol ediyosun
Şimdi elini temiz yıkıyorsun yatağa uzan orta parmağını sonuna kadar it.. Adet Zaman'ı rahim sertleşir ve aşağıya doğru iner. Kardeşim kadın doğumda ondan biliyorum. Gebelik varsa eğer yukarda olur rahim yoksa vajina duvarıda şişer dolgun olur
Aynı benIliskiden sonra 8 gun oldu ve sanirim regl gunume 5-6 gun var hic bir sekilde belli olmaz mi daha cok mu erken
Asiri siskinlik
Midemde de yanma var
Sizce hic ihtimal var mi
Canm benimde 24 u
İnş hamileyimdir
Çifte bayram ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?