Cooook tesekkür ediyorum, Allah biranönce sizede versin insallah. Evet belirti söyle yasadim esimle gecen hafta Nargile iciyorduk cok seviyorum ama birden migdem bulandi, dünde ayaga ani kalkinca kasiklarima sanci girdi, sabahta Test yaptim positif cikti basta cok sasirdim cünki herzamanki gibi negatif cikacak sandim, esim hala inanmiyorHa
Hayırlı olsun..birde kaç gün geçince yaptın testi?çatladım yawww :)
Ha
Hayırlı olsun..birde kaç gün geçince yaptın testi?çatladım yawww :)
Anlamadım canım ya hamilelik belirtisi gecer derken ?Tabi devam eder hamilelik oluş
tabi devam eder hamilelik belirtisi olaraktan geçer Can'ım
Oooo gelmiş bebişin maşallah darısı bize artık.benimde beş gün var ölüyorum meraktan idrarda negatif çıktı daha zaman olmasına rağmen alt üst oldum.canım sen 5gun kalamı yaptım dedinEsine gösterdim bunu, Ikitane yaptim ikiside ayni inanmiyor yada inanmak istemiyor, bu sekilde cikip negativ olan varmi ?
Eki Görüntüle 1846901
Başka belirtin varmı canım?goğus hassasiyeti gebelik belirtisi gibi doluluk hissi varmı goğuslerde.Kimse cevap vermiyoo
Adetime 14 gün kala kasiklarda agri vardı ve o günden beri goguslerde doluluk hissi ve hassasiyet var.çok az da olsa bazen kasiklarda batma oluyo ama çok seyrek.ilkkez adetten bu kadar önce göğüs agrisi başladı bilemedim Bende. .. ☺ ayrıca teşekkür ederim yazdığınız içinBaşka belirtin varmı canım?goğus hassasiyeti gebelik belirtisi gibi doluluk hissi varmı goğuslerde.
Amin canim insallah olur bu ay hayrlisiylaKızlar bende yumurtlama dönemine geliyorum yavaş yavaş çalışmalara bugün start veriyoruz dua edelim birbirimize çok heyecanlı ☺☺☺☺☺
Canım amiiiiiinnnn İnşallah bu ay hepimizden güzel haberler alalım ☺☺☺☺Amin canim insallah olur bu ay hayrlisiyla
Amin insallah, Canim hic kendine Stres yapma inan bana bende Stres yaptim kendime, sonra dedimki olursa olur olmassada Saglik olsun dedigim ay hic beklemeden oldu.. :) Erken Testler pek güvenilir degil ben öylesine yaptim, ama en dogrusu Adet gününe kadar sabretmek :) insallah olmustur haber ver bende merak etdim simdiOooo gelmiş bebişin maşallah darısı bize artık.benimde beş gün var ölüyorum meraktan idrarda negatif çıktı daha zaman olmasına rağmen alt üst oldum.canım sen 5gun kalamı yaptım dedin
Evet canım bende aynı fikirdeyim bütün hamilelik belirtileri adet belirtisiyle aynı en belirgin belirti adet gecikmesi başka da yok doğru söylüyorsunKızlar söylemeden geçemeyeceğim çünkü insan çok beklentilere kapılıyo gerçekten ama adet günü gelmeden hiçbir belirti olmuyor bunu tek kendimde değil birçok kişide yaşadık. Öncesinde hissettiklerimizz hep psikolojik. Benim sadece göğüslerim şişti oda her adetime yakın zaten şişerdi. Yani belirti olarak görmüyorum bunu herzaman yaşadığım bişeydi.
İlk defa böle bi test görüyorum çok enteresan canım bi daha yap bari bozuk demekkio ikinci çizgi azcık sağda olsaydı şuan sevincten ölcektimgeçersiz testlere gıcık oluom
Aynen öle canım benim 6 haftalıktan sonra bulantılarım başlamıştı ama çok hafifti yani bebek olduğunu bildiğim halde hiç bi belirtim yoktu 4 tane yeğenim var ablamlarda da hiç belirti yoktu tamamen psikolojik benceAynen buna katılıyorum benimde ilk hamileleğimde hiç bişey hissetmemiştim. Şimdi 2. Yi düşünüyoruz mayısta ilk denememizi yaptık bel kasık ağrısı çektim ama tutmadı yani hamile değilmişim acaba her hamilelik farklı olabilir mi diye düşündüm ama bencede hiçbir belirti adet gününe kadar olmaz. İlk belirti geciken adetinizdir sonraki belirti ise 8 haftalıkken mide bulantısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?