Aynen bende hiç hamile olduğumu bir türlü hissedemiyordum sanki hamile değilim diyordum taaakii bulantılara kadar Allah ım hatırlamak bile istemiyorumAynen öle canım benim 6 haftalıktan sonra bulantılarım başlamıştı ama çok hafifti yani bebek olduğunu bildiğim halde hiç bi belirtim yoktu 4 tane yeğenim var ablamlarda da hiç belirti yoktu tamamen psikolojik bence
Hahahahahha sende fenaymışsın yani ben kürtaj olmaya gittiğimde doğumhane de bi kadın gördüm kesinlikle normal doğum demiş suni sancı veriyorlardı kadın ağlıyor ölüyorum ölüyorum diye bi baktım sezaryena gidiyor o halde demekki insan farklı oluyor sende iyi adama doğumu yaptırmamışsın ☺☺☺☺☺☺☺Aynen bende hiç hamile olduğumu bir türlü hissedemiyordum sanki hamile değilim diyordum taaakii bulantılara kadar Allah ım hatırlamak bile istemiyorumne isyan etmiştim o zamanlar eşime senin yüzünden böyle oldu ne hale düştüm neler neler hatta doğumda bile sancının etkisiyle nasıl koyduysan öyle çıkar diye bağirmişim
Ovvvv sanki bütün kemiklerimi kırayolardı o kadar zor yani ben serumu sökücektim kolumdan sanıyorum ki serum çıkınca sancıda biticek hemen nerdeeee eşim elimi bi tuttu napıyosun diye bende bi barış bi çarış senmi çekiyosun sanane bunada takın şu sancıyı neler nelerHahahahahha sende fenaymışsın yani ben kürtaj olmaya gittiğimde doğumhane de bi kadın gördüm kesinlikle normal doğum demiş suni sancı veriyorlardı kadın ağlıyor ölüyorum ölüyorum diye bi baktım sezaryena gidiyor o halde demekki insan farklı oluyor sende iyi adama doğumu yaptırmamışsın ☺☺☺☺☺☺☺
Canım farklı bi testle tekrar dene merak ettim bende şimdi yao ikinci çizgi azcık sağda olsaydı şuan sevincten ölcektimgeçersiz testlere gıcık oluom
Ben de erkenden erken test yaptım ama sonuç negatif kan testi vereyim diyorumAmin insallah, Canim hic kendine Stres yapma inan bana bende Stres yaptim kendime, sonra dedimki olursa olur olmassada Saglik olsun dedigim ay hic beklemeden oldu.. :) Erken Testler pek güvenilir degil ben öylesine yaptim, ama en dogrusu Adet gününe kadar sabretmek :) insallah olmustur haber ver bende merak etdim simdi
Herkesin varmış demekki bi anısı.Bende canım yandıkça Allah cezanı versinOvvvv sanki bütün kemiklerimi kırayolardı o kadar zor yani ben serumu sökücektim kolumdan sanıyorum ki serum çıkınca sancıda biticek hemen nerdeeee eşim elimi bi tuttu napıyosun diye bende bi barış bi çarış senmi çekiyosun sanane bunada takın şu sancıyı neler nelerşimdi komik geliyor tabi eşim elimi ısır demişti en son bayılmak üzereydim sezaryene aldılar beni o an sadece artık narkoz verseler de ağrıyı hissetmesem diye düşünüyodum doktorum iyi uykular kızımmm dedi sonra uyandıgımda dudağımın kenarını emen bir bebiş vardı kucağımda bi tatlıydıki sorma sanırsın oyuncak bebek
Bayaa hamilelik belirtileri yaşıyorsun inşallah bebiş vardır canım.Adetime 14 gün kala kasiklarda agri vardı ve o günden beri goguslerde doluluk hissi ve hassasiyet var.çok az da olsa bazen kasiklarda batma oluyo ama çok seyrek.ilkkez adetten bu kadar önce göğüs agrisi başladı bilemedim Bende. .. ☺ ayrıca teşekkür ederim yazdığınız için
Yani hamilelik belirtisi olabilir demek istedim canımAnlamadım canım ya hamilelik belirtisi gecer derken ?
Ama daha 5 gun oldu yumurtlama olali. . Zannetmiyorum galiba yine tutmadi yaYani hamilelik belirtisi olabilir demek istedim canım
Göğüs sızısı gebelik belirtilerindede var Can'ım daha günün var bilmiyorsun ki ne olacağını içini ferah tutAma daha 5 gun oldu yumurtlama olali. . Zannetmiyorum galiba yine tutmadi ya
Valla ben oluruna bıraktım rabbim ol derse olur. Niye strese gireyim ki hayat devam ediyor öyle yada böyle benim günüm hepinizinkinden fazla şimdiden stres yaparsam ohoooooo çatlar ölürüm :)))Ama daha 5 gun oldu yumurtlama olali. . Zannetmiyorum galiba yine tutmadi ya
Göğüs sızısı gebelik belirtilerindede var Can'ım daha günün var bilmiyorsun ki ne olacağını içini ferah tut
Haklısın en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor işte meraktan kuduruyoruz. . keşke hemen 1 gun snra ögrenme imkanimiz olsaymış belkide beklemeyi sabretmeyi bu sekilde daha iyi ogreniyoruz. . Bat ne zamanValla ben oluruna bıraktım rabbim ol derse olur. Niye strese gireyim ki hayat devam ediyor öyle yada böyle benim günüm hepinizinkinden fazla şimdiden stres yaparsam ohoooooo çatlar ölürüm :)))
ben de 5 gün önce yumurtladım ama hala kasıklarım ağrıyor anlamadım bişi sana noldu neden tutmadı diyorsun daha çok erken değil mi bunu demek içinAma daha 5 gun oldu yumurtlama olali. . Zannetmiyorum galiba yine tutmadi ya
Ne bilim icimdki ses yanılmaz hicben de 5 gün önce yumurtladım ama hala kasıklarım ağrıyor anlamadım bişi sana noldu neden tutmadı diyorsun daha çok erken değil mi bunu demek için
O şeffaf akıntıya takılma bencede. Benden hamile olduğumda hiç gelmedi sadece yumurtlama zamanı.hamileliğimde beyaz az kıvamlı bi akıntım oldu hepNe bilim icimdki ses yanılmaz hickasıkta hafif gelip gecen bi agri var dünde vardi ama biraz daha fazlaydı. . Ben bu seffaf akntıya takıldım bendn gelmiyor hç
Sıkıntı orda yumurtlama zamani gelmiyor..hep olumsuz dusunuyorum yaO şeffaf akıntıya takılma bencede. Benden hamile olduğumda hiç gelmedi sadece yumurtlama zamanı.hamileliğimde beyaz az kıvamlı bi akıntım oldu hep
Inşallah canm öyledir.Allah hayirlisini versin herkeseBayaa hamilelik belirtileri yaşıyorsun inşallah bebiş vardır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?