Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Aynen bende hiç hamile olduğumu bir türlü hissedemiyordum sanki hamile değilim diyordum taaakii bulantılara kadar Allah ım hatırlamak bile istemiyorum ne isyan etmiştim o zamanlar eşime senin yüzünden böyle oldu ne hale düştüm neler nelerhatta doğumda bile sancının etkisiyle nasıl koyduysan öyle çıkar diye bağirmişim

Hahahahahha sende fenaymışsın yani ben kürtaj olmaya gittiğimde doğumhane de bi kadın gördüm kesinlikle normal doğum demiş suni sancı veriyorlardı kadın ağlıyor ölüyorum ölüyorum diye bi baktım sezaryena gidiyor o halde demekki insan farklı oluyor sende iyi adama doğumu yaptırmamışsın ☺☺☺☺☺☺☺

Ovvvv sanki bütün kemiklerimi kırayolardı o kadar zor yani ben serumu sökücektim kolumdan sanıyorum ki serum çıkınca sancıda biticek hemen nerdeeee eşim elimi bi tuttu napıyosun diye bende bi barış bi çarış senmi çekiyosun sanane bunada takın şu sancıyı neler neler şimdi komik geliyor tabi eşim elimi ısır demişti en son bayılmak üzereydim sezaryene aldılar beni o an sadece artık narkoz verseler de ağrıyı hissetmesem diye düşünüyodum doktorum iyi uykular kızımmm dedi sonra uyandıgımda dudağımın kenarını emen bir bebiş vardı kucağımda bi tatlıydıki sorma sanırsın oyuncak bebek

Ben de erkenden erken test yaptım ama sonuç negatif kan testi vereyim diyorum

Herkesin varmış demekki bi anısı.Bende canım yandıkça Allah cezanı versin

Serdar bunu bana sen yaptın:)Annemde sus kız edepsiz kim yapacak başka dedi.Baktım dr geliyor adamın elleri kocaman o can acısıyla adama koydum tekmeyi sen git sen pissin senin ellerin kocaman.Adamda canı acıyınca ne halin varsa gör dedi bıraktı gitti:) sezeryana aldılarda sonra rahat ettim.

Bayaa hamilelik belirtileri yaşıyorsun inşallah bebiş vardır canım.

Ama daha 5 gun oldu yumurtlama olali. . Zannetmiyorum galiba yine tutmadi ya
Valla ben oluruna bıraktım rabbim ol derse olur. Niye strese gireyim ki hayat devam ediyor öyle yada böyle benim günüm hepinizinkinden fazla şimdiden stres yaparsam ohoooooo çatlar ölürüm :)))

Valla ben oluruna bıraktım rabbim ol derse olur. Niye strese gireyim ki hayat devam ediyor öyle yada böyle benim günüm hepinizinkinden fazla şimdiden stres yaparsam ohoooooo çatlar ölürüm :)))
Haklısın en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor işte meraktan kuduruyoruz. . keşke hemen 1 gun snra ögrenme imkanimiz olsaymış belkide beklemeyi sabretmeyi bu sekilde daha iyi ogreniyoruz. . Bat ne zaman

ben de 5 gün önce yumurtladım ama hala kasıklarım ağrıyor anlamadım bişi sana noldu neden tutmadı diyorsun daha çok erken değil mi bunu demek için
Ne bilim icimdki ses yanılmaz hic kasıkta hafif gelip gecen bi agri var dünde vardi ama biraz daha fazlaydı. . Ben bu seffaf akntıya takıldım bendn gelmiyor hç

kızlar 2 aydır adetim kahverengi lekelenme şeklinde geçiyor sizce neden olabilir doktora gittim geçen ay ama bir kereden birsey olmaz dedi

Ne bilim icimdki ses yanılmaz hic kasıkta hafif gelip gecen bi agri var dünde vardi ama biraz daha fazlaydı. . Ben bu seffaf akntıya takıldım bendn gelmiyor hç
O şeffaf akıntıya takılma bencede. Benden hamile olduğumda hiç gelmedi sadece yumurtlama zamanı.hamileliğimde beyaz az kıvamlı bi akıntım oldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…