- 13 Mart 2015
- 189
- 98
- 298
- 36
Aynisi bende oluyordu cnm bende belirti sanmiştm ama doktor enfeksiyn ddi. . Insallah seninki bebis belirtisidir. .Kızlar bata 9 gün var göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı yok dün akşamdan beri Karnım şiş ve gaz sorunum var biraz önce karnımın alt kısmına bir ağrı saplandı nefesim kesildi böyle bir şey yok.Bu arada idrarımdan sonra kremimsi tortulu bir akıntım oluyor bunlar belirti mi acaba
Temmuz 3 :)) diyorum ya benimkine daha çok varHaklısın en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor işte meraktan kuduruyoruz. . keşke hemen 1 gun snra ögrenme imkanimiz olsaymış belkide beklemeyi sabretmeyi bu sekilde daha iyi ogreniyoruz. . Bat ne zaman
belirtilerimizi benziyor) benim de göğüs Ağrım çok erken başladın sırf bu yüzden çok ümitleniyorum inşllh boşa çıkmaz. yarın adet günüm göğüs Ağrımda azalma var bunu anlayamadım niye azalıyor kiAdetime 14 gün kala kasiklarda agri vardı ve o günden beri goguslerde doluluk hissi ve hassasiyet var.çok az da olsa bazen kasiklarda batma oluyo ama çok seyrek.ilkkez adetten bu kadar önce göğüs agrisi başladı bilemedim Bende. .. ☺ ayrıca teşekkür ederim yazdığınız için
Kremsi akıntın varsa mantar sorunu olabilir Can'ım kaşıntın varmı Can'ımKızlar bata 9 gün var göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı yok dün akşamdan beri Karnım şiş ve gaz sorunum var biraz önce karnımın alt kısmına bir ağrı saplandı nefesim kesildi böyle bir şey yok.Bu arada idrarımdan sonra kremimsi tortulu bir akıntım oluyor bunlar belirti mi acaba
Adet olacaksın azalıyorsa Ağrı'n benim adet günüm gelmeden 1 gün önce Ağrı'm azalmaya başlar şişi inerbelirtilerimizi benziyor) benim de göğüs Ağrım çok erken başladın sırf bu yüzden çok ümitleniyorum inşllh boşa çıkmaz. yarın adet günüm göğüs Ağrımda azalma var bunu anlayamadım niye azalıyor ki
Ne güzel işte bak dünyanın en güzel duygusu çektiğine değmiş ☺☺☺Ovvvv sanki bütün kemiklerimi kırayolardı o kadar zor yani ben serumu sökücektim kolumdan sanıyorum ki serum çıkınca sancıda biticek hemen nerdeeee eşim elimi bi tuttu napıyosun diye bende bi barış bi çarış senmi çekiyosun sanane bunada takın şu sancıyı neler nelerşimdi komik geliyor tabi eşim elimi ısır demişti en son bayılmak üzereydim sezaryene aldılar beni o an sadece artık narkoz verseler de ağrıyı hissetmesem diye düşünüyodum doktorum iyi uykular kızımmm dedi sonra uyandıgımda dudağımın kenarını emen bir bebiş vardı kucağımda bi tatlıydıki sorma sanırsın oyuncak bebek
Sağol Bitanem inşallah ben umutluyum valla bu ay olmazsa diğer ay tutar hiç Can'ımızı sıkmayalımInsallah tutar hepimizin bebişleri . . Sagol cnm
Geliyordur da az geliyordur sende benim gbsin sanırım akıntın çok az normal Zaman'da hiç yok gb benim ki ama yumurtlama Zaman'ı takip ediyorum az geliyor. Bide birlikte olduğunda normal Zaman'da kuruysan ama arada kaygan oluyorsan akıntı vardır Can'ım ordan da bilebilirsinSıkıntı orda yumurtlama zamani gelmiyor..hep olumsuz dusunuyorum ya
Ya utaniyorum söylemeye ama 9.unda ovu.testi cift net cizgiydi ve o gun ilişki esnasinda cok fazla ıslaklik oldu bende. . Nrmal gunlerde ilişkide o kadar islaklik olmuyor. .Geliyordur da az geliyordur sende benim gbsin sanırım akıntın çok az normal Zaman'da hiç yok gb benim ki ama yumurtlama Zaman'ı takip ediyorum az geliyor. Bide birlikte olduğunda normal Zaman'da kuruysan ama arada kaygan oluyorsan akıntı vardır Can'ım ordan da bilebilirsin
Yok canım kaşıntımKremsi akıntın varsa mantar sorunu olabilir Can'ım kaşıntın varmı Can'ım
İnşallah canım yaaAynisi bende oluyordu cnm bende belirti sanmiştm ama doktor enfeksiyn ddi. . Insallah seninki bebis belirtisidir. .
Kendini neden bu kadar şartlandırıyorsun ki Can'ım bak sana yaptırma dedim üzülürsün sonra dinlememişsin! 5 gün beklemek bu kadar zor değil benim 18 günüm var ne olmuş. Kısmetse olur belirti varmı sendeTahlil sonucunu aldım negatif çıktı yaaa dr daha 5gun var belli olmayabilir diyor.çok üzüldüm yine..sizce hala olma ihtimali var mı
O zaman gününü bekle zaten belli olur kaç günün kaldıYok canım kaşıntım
Butun belirtiler gerçekten var.bazen diyorum acaba benmi yaratıyorum belirti diye yok gerçekten var.evet dedin yaptırma diye ama bekleyemedim.eee ne diyorsunuz daha yukselme ihtimali varmı acaba?Kendini neden bu kadar şartlandırıyorsun ki Can'ım bak sana yaptırma dedim üzülürsün sonra dinlememişsin! 5 gün beklemek bu kadar zor değil benim 18 günüm var ne olmuş. Kısmetse olur belirti varmı sende
Inşallah gönlüne göre olur .benim de göğüs ağrım hala var ama daha adet gününe 9 gün var .Inşallah güzel haberler alirizbelirtilerimizi benziyor) benim de göğüs Ağrım çok erken başladın sırf bu yüzden çok ümitleniyorum inşllh boşa çıkmaz. yarın adet günüm göğüs Ağrımda azalma var bunu anlayamadım niye azalıyor ki
belli olmaz Can'ım ama den yinede kendini şartlandırma ne olur ne olmaz! Genelde hepimizin başıma gelen bi durum bende aynı duruma düştüm negatif oldu Can'ımButun belirtiler gerçekten var.bazen diyorum acaba benmi yaratıyorum belirti diye yok gerçekten var.evet dedin yaptırma diye ama bekleyemedim.eee ne diyorsunuz daha yukselme ihtimali varmı acaba?
Benimde Bat 28 Haziran ama tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum ve her an hastalanacak gibi ağrı hissetmeye başladım madem bu kadar belirti var belki testte çıkar diye bir umutla gidip aldım eczaneden. Testin üzerinde bile kocaman yazıyorken (en erken bir önce sonuç diye ) yinede yaptım. Sonra ne oldu :)) Tek çizgiyi alıp oturdum aşağıyaButun belirtiler gerçekten var.bazen diyorum acaba benmi yaratıyorum belirti diye yok gerçekten var.evet dedin yaptırma diye ama bekleyemedim.eee ne diyorsunuz daha yukselme ihtimali varmı acaba?
Çok güzel söylemişsin diline sağlık aynı kafadayız seninle :)))Benimde Bat 28 Haziran ama tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum ve her an hastalanacak gibi ağrı hissetmeye başladım madem bu kadar belirti var belki testte çıkar diye bir umutla gidip aldım eczaneden. Testin üzerinde bile kocaman yazıyorken (en erken bir önce sonuç diye ) yinede yaptım. Sonra ne oldu :)) Tek çizgiyi alıp oturdum aşağıyaŞimdi kendimi şartlamayı bıraktım iki gün önce aman koşmayayım aman atlamayayım diyordum şimdi umursamıyorum kafama takmıyorum nasılsa hamile değilmişim diyorum. He tabi inşallah adet olmam orası ayrı konu ama kafaya çok takmamak gerekiyormuş bunu anladım. Beklenen adet tarihinden bile dört beş gün geçsin öyle yap kafana takma boşver sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?