Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kızlar bata 9 gün var göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı yok dün akşamdan beri Karnım şiş ve gaz sorunum var biraz önce karnımın alt kısmına bir ağrı saplandı nefesim kesildi böyle bir şey yok. Bu arada idrarımdan sonra kremimsi tortulu bir akıntım oluyor bunlar belirti mi acaba

Aynisi bende oluyordu cnm bende belirti sanmiştm ama doktor enfeksiyn ddi. . Insallah seninki bebis belirtisidir. .

Haklısın en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor işte meraktan kuduruyoruz. . keşke hemen 1 gun snra ögrenme imkanimiz olsaymış belkide beklemeyi sabretmeyi bu sekilde daha iyi ogreniyoruz. . Bat ne zaman
Temmuz 3 :)) diyorum ya benimkine daha çok var

belirtilerimizi benziyor) benim de göğüs Ağrım çok erken başladın sırf bu yüzden çok ümitleniyorum inşllh boşa çıkmaz. yarın adet günüm göğüs Ağrımda azalma var bunu anlayamadım niye azalıyor ki

Kremsi akıntın varsa mantar sorunu olabilir Can'ım kaşıntın varmı Can'ım

Adet olacaksın azalıyorsa Ağrı'n benim adet günüm gelmeden 1 gün önce Ağrı'm azalmaya başlar şişi iner

Ne güzel işte bak dünyanın en güzel duygusu çektiğine değmiş ☺☺☺

Sıkıntı orda yumurtlama zamani gelmiyor..hep olumsuz dusunuyorum ya
Geliyordur da az geliyordur sende benim gbsin sanırım akıntın çok az normal Zaman'da hiç yok gb benim ki ama yumurtlama Zaman'ı takip ediyorum az geliyor. Bide birlikte olduğunda normal Zaman'da kuruysan ama arada kaygan oluyorsan akıntı vardır Can'ım ordan da bilebilirsin

Ya utaniyorum söylemeye ama 9.unda ovu.testi cift net cizgiydi ve o gun ilişki esnasinda cok fazla ıslaklik oldu bende. . Nrmal gunlerde ilişkide o kadar islaklik olmuyor. .

Tahlil sonucunu aldım negatif çıktı yaaa dr daha 5gun var belli olmayabilir diyor.çok üzüldüm yine..sizce hala olma ihtimali var mı

Tahlil sonucunu aldım negatif çıktı yaaa dr daha 5gun var belli olmayabilir diyor.çok üzüldüm yine..sizce hala olma ihtimali var mı
Kendini neden bu kadar şartlandırıyorsun ki Can'ım bak sana yaptırma dedim üzülürsün sonra dinlememişsin! 5 gün beklemek bu kadar zor değil benim 18 günüm var ne olmuş. Kısmetse olur belirti varmı sende

Butun belirtiler gerçekten var.bazen diyorum acaba benmi yaratıyorum belirti diye yok gerçekten var.evet dedin yaptırma diye ama bekleyemedim.eee ne diyorsunuz daha yukselme ihtimali varmı acaba?

Inşallah gönlüne göre olur .benim de göğüs ağrım hala var ama daha adet gününe 9 gün var .Inşallah güzel haberler aliriz

Butun belirtiler gerçekten var.bazen diyorum acaba benmi yaratıyorum belirti diye yok gerçekten var.evet dedin yaptırma diye ama bekleyemedim.eee ne diyorsunuz daha yukselme ihtimali varmı acaba?
belli olmaz Can'ım ama den yinede kendini şartlandırma ne olur ne olmaz! Genelde hepimizin başıma gelen bi durum bende aynı duruma düştüm negatif oldu Can'ım

Benimde Bat 28 Haziran ama tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum ve her an hastalanacak gibi ağrı hissetmeye başladım madem bu kadar belirti var belki testte çıkar diye bir umutla gidip aldım eczaneden. Testin üzerinde bile kocaman yazıyorken (en erken bir önce sonuç diye ) yinede yaptım. Sonra ne oldu :)) Tek çizgiyi alıp oturdum aşağıya Şimdi kendimi şartlamayı bıraktım iki gün önce aman koşmayayım aman atlamayayım diyordum şimdi umursamıyorum kafama takmıyorum nasılsa hamile değilmişim diyorum. He tabi inşallah adet olmam orası ayrı konu ama kafaya çok takmamak gerekiyormuş bunu anladım. Beklenen adet tarihinden bile dört beş gün geçsin öyle yap kafana takma boşver sende

Çok güzel söylemişsin diline sağlık aynı kafadayız seninle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…