Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Gerçekten çok üzgünüm benimde 20 si belki değişir bir umut.birde ankarada büyük bir bakanlıkta çalışıyorum hastaneye gitmeyi gözüm almayınca orada verdim kanı daha önce bi erkek arkadaşımız hamile çıkmıştı o cihazlarda onun teselliside var.ama bekliycem ya beş gün sonra regl gelir yada bebiş gelir

Hakkında hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberler alırız, gönlünü geniş tut

Kızlar ara ara kasıklarım vuruyor göğüslerim kenarları ağrıyor kasik ağrısı geçince yoktur diyorum ana batınca var mı acaba diyorum bir de yüzüm sivilce doldu adet e 7 gün var

Seninle aynı gün canım adet günümüz benimde 17 gün var ☺☺☺

Bizde ne cadıymışız be Bide eşim başımı tutup hadi aşkım sen bu çocuğu doğru seni yemeğe götürcem demişti bende bi sinirlendim ittim elini pazarlık mı yapıyosun olmuyo işte demiştim

Ne güzel işte bak dünyanın en güzel duygusu çektiğine değmiş ☺☺☺
Hemde nasıl onu kucağına alınca bütün çektiği sancıları unutuyor insan :) şimdi eşimle pazarlık yaptım 2. Hamileliğin 4,5 ayını sen taşı 4,5 ayını da ben taşıyim en azından mide bulantısını ben çekmiyim dedim kabul etmeti

Günaydın Kızlar,

Birşey sorucam ilişkiye gün aşırı mı girmek daha iyi yoksa her gün mü ? konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

Allah başından eksik etmesin canım kocanıda çocuğunuda ama şansına dene iyi fikir bu yarı yarıya taşıma fikri ☺☺☺

Kimsede ses seda yok bugün çok sakin herkes Batı bekleyen hanımlar şimdilik bir belirtisi olan varmı aramızda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…