Gerçekten çok üzgünüm benimde 20 si belki değişir bir umut.birde ankarada büyük bir bakanlıkta çalışıyorum hastaneye gitmeyi gözüm almayınca orada verdim kanı daha önce bi erkek arkadaşımız hamile çıkmıştı o cihazlarda onun teselliside var.ama bekliycem ya beş gün sonra regl gelir yada bebiş gelirBenimde Bat 28 Haziran ama tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum ve her an hastalanacak gibi ağrı hissetmeye başladım madem bu kadar belirti var belki testte çıkar diye bir umutla gidip aldım eczaneden. Testin üzerinde bile kocaman yazıyorken (en erken bir önce sonuç diye ) yinede yaptım. Sonra ne oldu :)) Tek çizgiyi alıp oturdum aşağıyaŞimdi kendimi şartlamayı bıraktım iki gün önce aman koşmayayım aman atlamayayım diyordum şimdi umursamıyorum kafama takmıyorum nasılsa hamile değilmişim diyorum. He tabi inşallah adet olmam orası ayrı konu ama kafaya çok takmamak gerekiyormuş bunu anladım. Beklenen adet tarihinden bile dört beş gün geçsin öyle yap kafana takma boşver sende
Hakkında hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberler alırız, gönlünü geniş tutGerçekten çok üzgünüm benimde 20 si belki değişir bir umut.birde ankarada büyük bir bakanlıkta çalışıyorum hastaneye gitmeyi gözüm almayınca orada verdim kanı daha önce bi erkek arkadaşımız hamile çıkmıştı o cihazlarda onun teselliside var.ama bekliycem ya beş gün sonra regl gelir yada bebiş gelir
Benimkini sağır sultan bile duydu artık :) :)Hadi kızlar herkes kalan gününü yazsın :)))
Seninle aynı gün canım adet günümüz benimde 17 gün var ☺☺☺Kendini neden bu kadar şartlandırıyorsun ki Can'ım bak sana yaptırma dedim üzülürsün sonra dinlememişsin! 5 gün beklemek bu kadar zor değil benim 18 günüm var ne olmuş. Kısmetse olur belirti varmı sende
Dur bakalım kimin ki çıkacak benim pek umudum yok ama kısmetSeninle aynı gün canım adet günümüz benimde 17 gün var ☺☺☺
Daha hiç bişe bitmiş değil ben yumurtlamaya daha yeni giriyorum tatlım çalışmalara devam inşallah ikimizde mutlu haberlerinizi veririz ☺☺Dur bakalım kimin ki çıkacak benim pek umudum yok ama kısmet
Bizde ne cadıymışız beHerkesin varmış demekki bi anısı.Bende canım yandıkça Allah cezanı versin
Serdar bunu bana sen yaptın:)Annemde sus kız edepsiz kim yapacak başka dedi.Baktım dr geliyor adamın elleri kocaman o can acısıyla adama koydum tekmeyi sen git sen pissin senin ellerin kocaman.Adamda canı acıyınca ne halin varsa gör dedi bıraktı gitti:) sezeryana aldılarda sonra rahat ettim.
Hemde nasıl onu kucağına alınca bütün çektiği sancıları unutuyor insan :) şimdi eşimle pazarlık yaptım 2. Hamileliğin 4,5 ayını sen taşı 4,5 ayını da ben taşıyim en azından mide bulantısını ben çekmiyim dedim kabul etmetiNe güzel işte bak dünyanın en güzel duygusu çektiğine değmiş ☺☺☺
İnşallah canım.artık önümüzdeki aya baksana bu ayda olmamışHakkında hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberler alırız, gönlünü geniş tut
Allah başından eksik etmesin canım kocanıda çocuğunuda ama şansına dene iyi fikir bu yarı yarıya taşıma fikri ☺☺☺Hemde nasıl onu kucağına alınca bütün çektiği sancıları unutuyor insan :) şimdi eşimle pazarlık yaptım 2. Hamileliğin 4,5 ayını sen taşı 4,5 ayını da ben taşıyim en azından mide bulantısını ben çekmiyim dedim kabul etmeti
Gün aşırı canım çünkü spermler kendini anca toparlıyormuş doktorlar öyle öneriyorGünaydın Kızlar,
Birşey sorucam ilişkiye gün aşırı mı girmek daha iyi yoksa her gün mü ? konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Gün aşırı canım çünkü spermler kendini anca toparlıyormuş doktorlar öyle öneriyor
İnşallah tatlım inşallah ☺☺Anladım canım inşallah bu seferki çalışmalar sonucunda bi meyvemiz olur : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?