Valla kum Dökmesi beni ağlamıştı ama doğum sancısı neredeyse bayılma derecesine gelmiştim artık nefes almaya da bağırmayada gücüm kalmamıştı bırak 5 katı 100 katı diye bilirim canından can çıkıyor restmenCnm aksatma hemen git ilerlemeden baksinlar o zaman allah korusun hamilelikte butun hastaliklar zor. Bobrek sancisi dogum sancisi derler dogrumu eger oyleyse rahat bir sekilde normal dogm yaparim :) ama adet sancisinin 5 kati diyorlar o zmaan dayanamayabilrim cnku.adet sancisi benim icin 2 dk bile cekilemez agri esigimdw kuvvetlidir
Valla kum Dökmesi beni ağlamıştı ama doğum sancısı neredeyse bayılma derecesine gelmiştim artık nefes almaya da bağırmayada gücüm kalmamıştı bırak 5 katı 100 katı diye bilirim canından can çıkıyor restmen
Eylümt ikimizinki aynı tarihte hadi bakalımBenim daha çoooooookkk var ☺☺☺ 3 Temmuz ☺
İnşallah canım bakcaz artık ☺☺Ayy inşallah emeklerin boşa çıkmaz cnm ya :)
Hayırlısı be canım bekleyip görcez inşallah Hamilesindir ☺Eylümt ikimizinki aynı tarihte hadi bakalım
Göğüs hassasiyeti oluşuyor mu sende bende başladı Can'ımHayırlısı be canım bekleyip görcez inşallah Hamilesindir ☺
Bende çok az var canım ama hep oluyor bende zaten değişik bi durum değil yani bendeki sende ilk defa mı olduGöğüs hassasiyeti oluşuyor mu sende bende başladı Can'ım
Can'ım normalde adetime yakın yani 5 gün önce olur daha 2 hafta var yani bugünde baktım akıntım baya vardı sende varmı böle bi durumBende çok az var canım ama hep oluyor bende zaten değişik bi durum değil yani bendeki sende ilk defa mı oldu
Akıntın varsa yumurtlama dönemindesin iyi değerlendir canım boş geçme inşallah güzel olur senin için canım kendimden çok buradakilere heyecanlanıyorum ☺☺☺Can'ım normalde adetime yakın yani 5 gün önce olur daha 2 hafta var yani bugünde baktım akıntım baya vardı sende varmı böle bi durum
Canım doğurganlığın en yüksek olduğu dönemdir akıntının gelmesine ondan zaten bi gün önce bi gün sonra hep değerlendirmek gerekPrograma baktım bugün ovulasyon zamanımmış bellide ondandır. Ovulasyon Zaman'ı bu arada yumurtanın çatlamasımı demek ?
Valla ben her gün değerlendiriyorum :))))Canım doğurganlığın en yüksek olduğu dönemdir akıntının gelmesine ondan zaten bi gün önce bi gün sonra hep değerlendirmek gerek
Hergün yapma canım doktorlar gün aşırı öneriyor sperm kalitesi için hadi bakalım☺☺☺Valla ben her gün değerlendiriyorum :))))
Hergün yapmıyorum kız işin espirisi :)) bir gün arayla yapıyorum :))))Hergün yapma canım doktorlar gün aşırı öneriyor sperm kalitesi için hadi bakalım☺☺☺
İnşallah tatlım ben sizler için tutcak diye düşünüyorum da içimden bi ses bende yok diyor ☺Eylumt bence bu ay tutacak gbme geliyor :))
Hahahahha bende aynı şeyi senin için düşünüyorum kendim içinse sıfır ihtimal :))İnşallah tatlım ben sizler için tutcak diye düşünüyorum da içimden bi ses bende yok diyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?