Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Valla kum Dökmesi beni ağlamıştı ama doğum sancısı neredeyse bayılma derecesine gelmiştim artık nefes almaya da bağırmayada gücüm kalmamıştı bırak 5 katı 100 katı diye bilirim canından can çıkıyor restmen

Eklentiler

• FB_IMG_1465002555146.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 88
Selam kızlar.bu gün regl günü olan arkadaşlar vardı ne oldu acaba merak ettim onları bayaa bi belirtileri vardı.ben adete beş gün kala kan testinde gördüm negatifi dahada gelmedi kırmızı bakalım.

Bende çok az var canım ama hep oluyor bende zaten değişik bi durum değil yani bendeki sende ilk defa mı oldu
Can'ım normalde adetime yakın yani 5 gün önce olur daha 2 hafta var yani bugünde baktım akıntım baya vardı sende varmı böle bi durum

Programa baktım bugün ovulasyon zamanımmış bellide ondandır. Ovulasyon Zaman'ı bu arada yumurtanın çatlamasımı demek ?

Can'ım normalde adetime yakın yani 5 gün önce olur daha 2 hafta var yani bugünde baktım akıntım baya vardı sende varmı böle bi durum
Akıntın varsa yumurtlama dönemindesin iyi değerlendir canım boş geçme inşallah güzel olur senin için canım kendimden çok buradakilere heyecanlanıyorum ☺☺☺

Programa baktım bugün ovulasyon zamanımmış bellide ondandır. Ovulasyon Zaman'ı bu arada yumurtanın çatlamasımı demek ?
Canım doğurganlığın en yüksek olduğu dönemdir akıntının gelmesine ondan zaten bi gün önce bi gün sonra hep değerlendirmek gerek

Aynı 7 sinden beri düzenli bi gün arayla devam ediyoruz ama keyfi Bebek odaklı değil yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…