Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Varmı sende bi belirti felan Can'ım kimse yazmıyor artık burda

Canım benim akıntım sürekli oluyor. Açıkcası yumurtlama zamanımı ayırt edemiyorum en son adet bittiğinde gün aşırı birlikte olduk. Programa görede yumurtlama günüm yarın gözüküyor. Ama ne olur ne olmaz ben bat ıma kadar gün aşırı devam edicem işimi sağlama alayım

Aynen bence de öyle yap kaç gün kaldı bata? Benim 13 var

Benimde 16 gün var canım. Sen yumurtlamanı testle anladın dimi ?
Ben önce ovu testi kullandım ama testte silik çıktı belli oluyor ama net değildi. Kullandığım programda 15-16-17-18 günler çok Yüksek diyordu ben 10 başladım dün göğüslerimde ağrı oluştu sertleşti şişkinlik var bide çok kötüyüm valla

Ya en azından tutup tutmadığını bilseydik keşke böle olmuyor ki valla dün topladım zıpladım umursamıyorum. Hani varsa zaten tutunur bişey olmaz. Ama belim kopacaktı ağrıdan dün 60 kiloydum hafta başında şimdi 63 geliyorum intahar sebebi ((

Yumurtlama belirtisi mi canım onlar. Geçen ay aynı hamileymişim gibi belirtiler oldu fos çıktı. Daha belirtiden filan anlamıyorum ben

Sen kilona yat kalk şükret benim obez derecesinde aşırı kilomda var tutunmazsa ondan tutunmaz muhtemelen

Sen kilona yat kalk şükret benim obez derecesinde aşırı kilomda var tutunmazsa ondan tutunmaz muhtemelen
Ya yok şişkinliğe dayanamıyorum! Şimdi benim anlamadığım şu rahim yumurtlama Zaman'ı yumuşuyor spermler rahat girsin diye! Adet Zaman'ı aşağıya iniyor rahim! Bebek varsada rahim de kalınlaşma olup yukarıya çıkıyor! Ben kendimi kontrol ettim 4 gün önce rahim yumuşacıktı şimdi bakmadım ovu testindede gördüm öle anladım. O zaman ben hala yumurtluyormuyum ?

Süreçlerini hiç bilmiyorum ki canım cahillikten ölücem

İştahım açılmış ondan böyle oldum esasta ben tekrar rejim spor yapmak lazım anlaşılan..iki ay öncede böyle olmuştım haklısın belirti niyetine saymamalıyız bunları. Geçen ay çok rahattım ne şişkinlik ne kabız nede göğüs Ağrı'sı bu ay yine kafayı yedi bünye.. Alıştık artık ciddiyetse almıyorum :)) herkes beni rüyasında Hamile görüyor hayırlısı bakalım

Ben masa başı çalıştığım için sürekli oturuyorum buda malum beni hem kilo hemde eklem olarak çok rahatsız ediyor. Sanırım bugün kurtuluyorum çalışmaktan aslında şu dönemler için bi ilaç, hap, vs. bişey olsa içince çalışmalara devam etsek ama bebek olcakmı, olmayacak mı ? acaba yumurtladım mı, yumurtlamadım mı ? diye düşünmesek. Biraz daha böyle devam ederse hepimiz jinekolog yerine psikoluğun yollarını tutucaz

Ben hazırlık yapmıyorum ya bir ay denedim bıraktım kararsızım çünkü ilişkiye korunmadan giriyoruz ama yumurtlama tarihlerime hiç bakmadım kararsızlığımdan dolayı
Çocuk istediğine mi kararsız kaldın tatlım tabiki herşeyin hayırlısı

Aman belirti melirti yalan kızlar strese girmeyin öyle bekleyince de olmuyor zaten bırakın kendi haline bünyenizi gezin tozun günlerinizi es geçmeyin yaşayın yani snra Ayy vakitte geçmiş yazık oldu dersiniz tabiki düşüncez ama yumurtlama döneminden başlıyoruz belirti var mı diye yazık kendimize yapmayalım vallahi doğru tespit tebrik ediyorum jinekolog yerine psikologa gitcez sonunda ☺☺☺☺☺

Aynen ya çok kararsızım .. ama Korunmasız ilişkiye devam. Sadece ovulasyon günlerini hesaplamıyorum yani ne zaman olursa o zaman yumurtlama günümede hiç bakmadım hesaplamadım yani

Aynen ya çok kararsızım .. ama Korunmasız ilişkiye devam. Sadece ovulasyon günlerini hesaplamıyorum yani ne zaman olursa o zaman yumurtlama günümede hiç bakmadım hesaplamadım yani

O zaman en iyisini yapıyorsun canım bırak akışına zaten olacağı varsa olur vaktini Rabbim biliyor hayırlısı olsun inşallah tatlım ☺☺

O zaman en iyisini yapıyorsun canım bırak akışına zaten olacağı varsa olur vaktini Rabbim biliyor hayırlısı olsun inşallah tatlım ☺☺
Bende öyle dua ettim Rabbime bıraktım yani.. Allahım eğer hakkımızda hayırlısı olucaksa olsun hayırlı olmucaksa hiç bir zaman olmasın sen herşeyin en doğrusunu biliyorsun Allahım dedim. Ve hala da öyle dua ediyorum

Çok iyi yapıyorsun canım Allahım dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…