Varmı sende bi belirti felan Can'ım kimse yazmıyor artık burda
Aynen bence de öyle yap kaç gün kaldı bata? Benim 13 varCanım benim akıntım sürekli oluyor. Açıkcası yumurtlama zamanımı ayırt edemiyorum en son adet bittiğinde gün aşırı birlikte olduk. Programa görede yumurtlama günüm yarın gözüküyor. Ama ne olur ne olmaz ben bat ıma kadar gün aşırı devam edicem işimi sağlama alayım
Aynen bence de öyle yap kaç gün kaldı bata? Benim 13 var
Ben önce ovu testi kullandım ama testte silik çıktı belli oluyor ama net değildi. Kullandığım programda 15-16-17-18 günler çok Yüksek diyordu ben 10 başladım dün göğüslerimde ağrı oluştu sertleşti şişkinlik var bide çok kötüyüm vallaBenimde 16 gün var canım. Sen yumurtlamanı testle anladın dimi ?
Ya en azından tutup tutmadığını bilseydik keşke böle olmuyor ki valla dün topladım zıpladım umursamıyorum. Hani varsa zaten tutunur bişey olmaz. Ama belim kopacaktı ağrıdan dün 60 kiloydum hafta başında şimdi 63 geliyorum intahar sebebi((
Ya yok şişkinliğe dayanamıyorum! Şimdi benim anlamadığım şu rahim yumurtlama Zaman'ı yumuşuyor spermler rahat girsin diye! Adet Zaman'ı aşağıya iniyor rahim! Bebek varsada rahim de kalınlaşma olup yukarıya çıkıyor! Ben kendimi kontrol ettim 4 gün önce rahim yumuşacıktı şimdi bakmadım ovu testindede gördüm öle anladım. O zaman ben hala yumurtluyormuyum ?Sen kilona yat kalk şükretbenim obez derecesinde aşırı kilomda var tutunmazsa ondan tutunmaz muhtemelen
Ya yok şişkinliğe dayanamıyorum! Şimdi benim anlamadığım şu rahim yumurtlama Zaman'ı yumuşuyor spermler rahat girsin diye! Adet Zaman'ı aşağıya iniyor rahim! Bebek varsada rahim de kalınlaşma olup yukarıya çıkıyor! Ben kendimi kontrol ettim 4 gün önce rahim yumuşacıktı şimdi bakmadım ovu testindede gördüm öle anladım. O zaman ben hala yumurtluyormuyum ?
Bilsek ne olacak ki :))) yine bilmiyozSüreçlerini hiç bilmiyorum ki canım cahillikten ölücem
İştahım açılmış ondan böyle oldum esasta ben tekrar rejim spor yapmak lazım anlaşılan..iki ay öncede böyle olmuştım haklısın belirti niyetine saymamalıyız bunları. Geçen ay çok rahattım ne şişkinlik ne kabız nede göğüs Ağrı'sı bu ay yine kafayı yedi bünye.. Alıştık artık ciddiyetse almıyorum :)) herkes beni rüyasında Hamile görüyor hayırlısı bakalım
Çocuk istediğine mi kararsız kaldın tatlım tabiki herşeyin hayırlısıBen hazırlık yapmıyorum ya bir ay denedim bıraktım kararsızım çünküilişkiye korunmadan giriyoruz ama yumurtlama tarihlerime hiç bakmadım kararsızlığımdan dolayı
Aman belirti melirti yalan kızlar strese girmeyin öyle bekleyince de olmuyor zaten bırakın kendi haline bünyenizi gezin tozun günlerinizi es geçmeyin yaşayın yani snra Ayy vakitte geçmiş yazık oldu dersiniz tabiki düşüncez ama yumurtlama döneminden başlıyoruz belirti var mı diye yazık kendimize yapmayalım vallahi doğru tespit tebrik ediyorum jinekolog yerine psikologa gitcez sonunda ☺☺☺☺☺Ben masa başı çalıştığım için sürekli oturuyorum buda malum beni hem kilo hemde eklem olarak çok rahatsız ediyor. Sanırım bugün kurtuluyorum çalışmaktanaslında şu dönemler için bi ilaç, hap, vs. bişey olsa içince çalışmalara devam etsek ama bebek olcakmı, olmayacak mı ? acaba yumurtladım mı, yumurtlamadım mı ? diye düşünmesek. Biraz daha böyle devam ederse hepimiz jinekolog yerine psikoluğun yollarını tutucaz
Aynen ya çok kararsızım .. ama Korunmasız ilişkiye devam. Sadece ovulasyon günlerini hesaplamıyorum yani ne zaman olursa o zaman yumurtlama günümede hiç bakmadım hesaplamadım yaniÇocuk istediğine mi kararsız kaldın tatlım tabiki herşeyin hayırlısı
Aynen ya çok kararsızım .. ama Korunmasız ilişkiye devam. Sadece ovulasyon günlerini hesaplamıyorum yani ne zaman olursa o zaman yumurtlama günümede hiç bakmadım hesaplamadım yaniÇocuk istediğine mi kararsız kaldın tatlım tabiki herşeyin hayırlısı
O zaman en iyisini yapıyorsun canım bırak akışına zaten olacağı varsa olur vaktini Rabbim biliyor hayırlısı olsun inşallah tatlım ☺☺Aynen ya çok kararsızım .. ama Korunmasız ilişkiye devam. Sadece ovulasyon günlerini hesaplamıyorum yani ne zaman olursa o zaman yumurtlama günümede hiç bakmadım hesaplamadım yani
Bende öyle dua ettim Rabbime bıraktım yani.. Allahım eğer hakkımızda hayırlısı olucaksa olsun hayırlı olmucaksa hiç bir zaman olmasın sen herşeyin en doğrusunu biliyorsun Allahım dedim. Ve hala da öyle dua ediyorumO zaman en iyisini yapıyorsun canım bırak akışına zaten olacağı varsa olur vaktini Rabbim biliyor hayırlısı olsun inşallah tatlım ☺☺
Çok iyi yapıyorsun canım Allahım dualarımızı kabul etsinBende öyle dua ettim Rabbime bıraktım yani.. Allahım eğer hakkımızda hayırlısı olucaksa olsun hayırlı olmucaksa hiç bir zaman olmasın sen herşeyin en doğrusunu biliyorsun Allahım dedim. Ve hala da öyle dua ediyorum
Amin canım inşallah senin batın nezaman bkmÇok iyi yapıyorsun canım Allahım dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?