Atsana resmi canımDun gebelik testi yaptım bayaa pembe pozitif hemde erken gebelik testlerinden. Resmini atsam hayırlı olsun dersiniz o kadar ama bugün kırmızı...ççok yanlış yapıyoruz belirti arayarak aslında.hepimiz depresif olmuşuz.haklısın hayırlısı..
Her zaman söylediğim şey belirtiler yalan ☺☺Reglim geldi...neyse bu ay tatile gideceğim donuşte artık..bu belirti olayı yalan yaaa..tek belirti adet gecikmesi :)
Her zaman söylediğim şey belirtiler yalan ☺☺
İdrar testide yalan değil aslında ama 2.3 tane yapcan anca öyle güvenebilirsinO zaman idrar testleri de yalan ben bu sefer sabredip beklicem hastanede yaptırıcam : D
Ama korkma onu kucağına aldığında hepsini unutursun :) ilk doğumda bende çok korkmuştum korkma desem de korkucaksın nasıl olur ne yaparım diye düşünücek sin evet ama inan nasıl beş parmağın beşi bir değilse hiçbir doğum da birbirinin aynı değil. :)) sen sadece bebeğine odaklan Rabbim yardım eder. :) mesela benim annem ablamda çok sorun yaşamış bi doktor sakat demiş biri kalbi durdu alıcaz demiş ama annem aldırmamış özel bi doktora gitmiş o doktorda kızın gayet sağlıklı demiş ve öyle de doğmuş ablam da sancı çekmiş ama bende hiç sancı çekmemiş doktor mayısın 15 inde doğacak demiş doğmamışım :) 29 u demişler yine doğmamışım :) haziranın 8 i demişler yine doğmamışım yani annem hiç sancı çekmiyormuş sonra haziran 18 demişler yine olmamış 28 demişler yine doğmayınca haziran 29 da doğuma almışlar annemi annem hala sancı hissetmiyormuş ama nst de yoğun sancı çektiği gözüküyormuş normal doğum olmuş :)) ben 10 buçuk aylığım yani :)) bu arada kordonum boynuma dolanmış mosmor olmuşum ölmek üzereymişim yani o yüzden doğamamışım bi türlü :))
Kızlar bi blogda okudum yine adı kadınlar klübü 10 gün önceden öğrenenler varmış hamile olduğunu şaşırdım ?
Nası oluyormuş canım imkansız yani ☺☺☺☺Kızlar bi blogda okudum yine adı kadınlar klübü 10 gün önceden öğrenenler varmış hamile olduğunu şaşırdım ?
Valla ben sıkıldım bu ayda yoktur boşuna umut bağlıyorum. Geçen aylarda çok umutlanmıştım hatta hastalanınca çok üzüldüm birden hevesleniyorum sonra diyorum ki bu ayda yoktur ne boşuna kendini kaptırıyorsun sonra daha çok üzülüyorum. Var burda bi sürü arkadaşımız bu şekilde olan testte almayacam günü gelene kadar bu saatten sonra düşünmek yok! Rabbim ne Zaman hayırlıysa o Zaman versin diyorum yüreğimden... Sizde aynı şekilde
Baya geçmiş bi dra gitsene canım belki testte bişe çıkmadı haberin yoktur24 mayistan begri regl olmayi bekliyorum :))
2 hafta once gebelik testimde negatif cikti. Daha neyi bekliyor bu regl anlamadim. Ha bire karnim agriyor ama gelen giden yok.
Bende de öyle bi his yok ne yalan sölim ama kasığımda batma var deli ediyo beni EndişeleniyorumEylumt 3 temmuz :) 4 kişi olduk yokmu arttıran kızlar benim içimde hamile olucakmışım gibi bir his yok ama bakalım
Valla ne yalan söyliyim kendimi unuttum artık senin için dua ediyorum en az senin kadar istiyorum bi bebişin olmasını beybisi :))) senin yerin çok başka :)Gercekten cok guzel anılar bunlarrrrrr :))) hayirlisi hakkimizda bebegimmm
Valla ne yalan söyliyim kendimi unuttum artık senin için dua ediyorum en az senin kadar istiyorum bi bebişin olmasını beybisi :))) senin yerin çok başka :)Gercekten cok guzel anılar bunlarrrrrr :))) hayirlisi hakkimizda bebegimmm
Geçen ay çok sabırsızdım ama bu ay bendeki rahatlığı ben bile çözemedim acayip rahatım sanki eminim hamile olmadığımdan.. Geçen ay da hamile olduğuma inanmıştım. :)) çelişkili duygular içindeyim bilemiyorum :)Bende de öyle bi his yok ne yalan sölim ama kasığımda batma var deli ediyo beni Endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?