Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Atsana resmi canım

Gercekten cok guzel anılar bunlarrrrrr :))) hayirlisi hakkimizda bebegimmm

Kızlar bi blogda okudum yine adı kadınlar klübü 10 gün önceden öğrenenler varmış hamile olduğunu şaşırdım ?

Fortel gebelik testi varmış kadınların çoğu bununla öğrenmiş yazdıklarına göre bakın isterseniz ama bilmiyorum onlarda bizim gb yazmışlar. Ama sanmıyorum bizde çıkmaz 3 gün öncesi çıkmıyor 10 gün öncesi mucize

Valla ben sıkıldım bu ayda yoktur boşuna umut bağlıyorum. Geçen aylarda çok umutlanmıştım hatta hastalanınca çok üzüldüm birden hevesleniyorum sonra diyorum ki bu ayda yoktur ne boşuna kendini kaptırıyorsun sonra daha çok üzülüyorum. Var burda bi sürü arkadaşımız bu şekilde olan testte almayacam günü gelene kadar bu saatten sonra düşünmek yok! Rabbim ne Zaman hayırlıysa o Zaman versin diyorum yüreğimden... Sizde aynı şekilde

Aynen canım fazla kafaya takma olursada Allahtan olmazsa da Allahtan o herşeyin en güzelini verir tek yapmamız gereken hayırlı bir evlat nasip etmesi o zamanını biliyo zaten :)

Kızlar yaaa aşırı kasık batması var bende yumurtlama dönemi olduğu için midir acaba? Tarihe göre yumurtlama dönemim geçti artık ama anlamadım sizde de oluyor muydu böyle resmen bıçaklıyorlar beni

24 mayistan begri regl olmayi bekliyorum :))
2 hafta once gebelik testimde negatif cikti. Daha neyi bekliyor bu regl anlamadim. Ha bire karnim agriyor ama gelen giden yok.

24 mayistan begri regl olmayi bekliyorum :))
2 hafta once gebelik testimde negatif cikti. Daha neyi bekliyor bu regl anlamadim. Ha bire karnim agriyor ama gelen giden yok.
Baya geçmiş bi dra gitsene canım belki testte bişe çıkmadı haberin yoktur

Bende de öyle bi his yok ne yalan sölim ama kasığımda batma var deli ediyo beni Endişeleniyorum
Geçen ay çok sabırsızdım ama bu ay bendeki rahatlığı ben bile çözemedim acayip rahatım sanki eminim hamile olmadığımdan.. Geçen ay da hamile olduğuma inanmıştım. :)) çelişkili duygular içindeyim bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…