Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kızlar sabah kalktım beynimin içi yanıyor sanki başım dönüyor ! Kabızlığımda geçmedi Ateş basıyor beni durduk yere var bişeyler hissediyorum herşeyi not aldım! Geçen aylarda böyle olmadım ben ne kokular beni rahatsız etti nede Ateş bastı bedenim yanıyor sanki ;(((

Oy inşallah bebiştendir canım ama bende yok bu ay öyle hissediyorum

Bende bugün doktora gittim rahim kalınlaşmış ve kese gibi birsey görünüyor dedi test yaptım umarım hamileyimdir sizce hamile olma ihtimali var mıdır adet olmama daha var sadece bu ay klomen kullandım

Bende bugün doktora gittim rahim kalınlaşmış ve kese gibi birsey görünüyor dedi test yaptım umarım hamileyimdir sizce hamile olma ihtimali var mıdır adet olmama daha var sadece bu ay klomen kullandım
Rahim kalınlaştıysa gebesin bence canım

İnşallah Hamilesindir canım ☺☺

İnşallah Hamilesindir canım ☺☺
İnşallah hepimiz hamileyizdir. Belli olmaz Can'ım belirtilere takılmamak lazım aslında ben söylüyorum ama başka birşeydir belki gebelik değildir. Gözlerim yanıyor resmen uyumakla uyumamak arasında savaş veriyorum :))) havalardandır

Tabi havalardan da olabilir canım en iyisi takılma sen akışına bırak bakalım

İnşallah Hamişsindir. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah : )

İnşallah hamileyizdir:)

Nerdesin bacım ?
Kızlar sonuç getirdi eşim negatif çıktı ya ben anlamiyorum şimdi kafa yiyeceğim iki saat t ir Ağlıyorum madem yok neden rahim kalın olmuş ve kese gibi bir şey görünüyor dedi neden bunu anlamıyorum ((( ama benim adet günümede 13 gün var

Adeti m geçmeden böyle birşey görünmesi ne anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…