Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Yaaa bende öyleyim bi tuhafım olmıcak gibi geliyor bana sanki hamile kalmıcakmışım gibi çok uzakmış gibi geliyor bende anlamadım vallahi

Mesela geçen ay heyecanlıydım ama bu ay yok :) belkide hamişizdir oyüzden böyle hisediyoruzdur :))))
Bilmiyorum ki işte bu belirsizlik çok fena baya sabır gerektiren bişey bende normalde acayip sabırsızımdır o yüzden karışığım zaten bi tutuyorum kendimi sabır diyorum bi içim içime sığmıyor namaz böle bilmiyorum Allahım sonumuzu hayır etsin ☺☺☺

aynı beni anlatmışsın canım bende senin gibiyim..
sanırım regl geliyor hafiften karnım belim göğüslerim sızlamaya başladı.
bat yolda 25 26 haziran
of of of

aynı beni anlatmışsın canım bende senin gibiyim..
sanırım regl geliyor hafiften karnım belim göğüslerim sızlamaya başladı.
bat yolda 25 26 haziran
of of of
Hayırlısı inşallah ama hamileyken de adet görmemiş gibi oluyorsun onuda sölim sana ☺☺

Hayırlısı inşallah ama hamileyken de adet görmemiş gibi oluyorsun onuda sölim sana ☺☺

evet tatlım biliyorum ama ne bileyim hamile değilmişim kalmamışım gibi hissediyorum geçen ay ilk ayımızdı sana bütün belirtileri psikolojik yasadım dileyebilirim. çok heyecanlıydım ama bu ay ne bileyim cok guzel değenlendirdik ama umutsuz gibiyim yaaaaa

Zaten öyle oluyor bi zaman sonra çıkmayınca bi dahaki aylarda beklemeyi bırakıyorsun karışıyorsun garip bi duygu ya anlatsan anlatamıyorsun ☺☺

ay kızlar geçmişi biraz karıstırdım cok tatlısınız
bazılarınız hislerini söylemiş :)
benim için hisseden var mı şöyle bi bakışta bana içinden düşünce geçen tılsımlı tılsımlı

Zaten öyle oluyor bi zaman sonra çıkmayınca bi dahaki aylarda beklemeyi bırakıyorsun karışıyorsun garip bi duygu ya anlatsan anlatamıyorsun ☺☺

evet ya ama geçen ay en basında beri her derdim ki bence haziran ya da temmuzda kalıcam falan derdimm mayıs ayı için bence olmıcak derdim. öyle hissetmiştim bilmiyorum
çok değişik kızlar ya bu ay ben rahattım hiç takmadım bi kaç gün kala heyecan sardı regl hissettiriyo ya kendii yavastan gıcık oluyorum ya

Benim çok garipti bebeğimin olacağını rüyamda görmüştüm sonra bi baktım hamileyim 6. Haftasında rüyamda öleceğini görmüştüm bi gittim kalbi durmuş kürtaj oldum şimdi öyle bi rüya fln yada bi his yok bekle bakalım olacağı varsa oluyor Rabbim hayırlısını versin en önemlisi o

Baya geçmiş bi dra gitsene canım belki testte bişe çıkmadı haberin yoktur
Aslinda bu hafta evime donecektim ve tekrar kan testi verecektim. Ama 10 gun daha annemlerdeyim. Ne bileyim buradaki saglik ocagindaki dr leri begenmedim. Kendi aile hekimime gidicem kan testinde birsey cikmazsa. Kendi kadin dogum dr me gidicem oda yasadigim yerde. Burada masuz gitmiyorum. Gelen giden affedersin vajinal ultrasonla bakiyor. Zaten cok utaniyorum. O yuzden tek kendi dr me gidicem. O dr de adetin 2. Gunu gel dedi ama olamadimmi haka adet. Dusukte sonra normal diyorlar 40 gun yada 2 ay adet gorememe olayi. I yuzdende bekliyorum. Yoksa duzensiz olsada bukadar uzamiyor.

aslında bakarsan ben geçen ay çok belirti yasadım fos cıktı ama bu ay cok değişik ruyalar gördüm bebekle ilgili ustelik bu ay dusunmedim dusmedim ustune. bazen insan hissediyor canım baksana ruayalarına girmiş çok enteresan.

Evet canım çok garip ama vardır Rabbim in bi bildiği ne yaparsan yap olacağı neyse o oluyor

24nde ailemi ziyarete gidiyoruz istanbula. batta 25 26 olunca içimden bi his 24nde uçağa binmeden yap diyor sabah.
kimisinin çıkıyor regle 1 2 gün kala ...
testten bahsediyorum
ay ben iyiydim nerden hortladı gene bu sabırsızlıgımmmmmm

Sende bendensin arkadas yumyum bittigi anda bata kadar zaman duruyo sanki

Kızlar rahat olun burda bi çoğu hamile bak ben hissediyorum:) altıncı hissim yüksektir benim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…