Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Can'ım çıkmaz çok erken vermişsin ya kardeşime sordum olsada gözükmez abla dedi Can'ım ya üzülme

Ne morelimi bozacak nisan ayında resmen yıkıldım bi seferlik bu duygu çok yoğun yaşıyorsun sonra negatifi suratına çarpınca büyük bi hayal kırıklığı.. O günden sonra umutlanmadım sadece bekliyorum

Bide koskaca 13 gün var tatlım niye erkenden gittin dayanamadın demi... Sanki adet olacakmışsın gb yaşa ya boşver olmazsa öbür aya deneriz hiç canını sıkma Bitanem )

Ben o ateşi anlamıyorum mesela sende şimdi 37 çıkmış ne demek o ben hiç ölçmedim
Can'ım Ateş yükseliyorsa yumurta çatlamış oluşma sürecine geçmiş diyorlar. Bende senin gbyim araştırdım biraz yükseliyorsa gebelik düşüyorsa adet olacakmışsın

Can'ım Ateş yükseliyorsa yumurta çatlamış oluşma sürecine geçmiş diyorlar. Bende senin gbyim araştırdım biraz yükseliyorsa gebelik düşüyorsa adet olacakmışsın
Hadi ya o zaman senin yükseldiğini göre hamile olma durumun olabilir ☺☺☺

Hiç bu kadar yükselmedi hep 35,5 36 en yüksek şimdi 37 olmuş. Zaten beynim patlayacak gb halsizim bakalım ne çıkacak içinde tuhaf bi his var hadi hayırlısı sende ölçsene kız merak ettim ?

Hadi ya olur mu olur bakarsın ☺☺ bende ateş ölçer yok vallahi bilemiyorum o yüzden ☺
Ben yinede umutlanmıyorum arkadaşımın kini ölçtük 35 çıktı. Dediğim gb olmayabilir Can'ım umutlanmanın bir anlamı yok olmaya da bilir

Ben yinede umutlanmıyorum arkadaşımın kini ölçtük 35 çıktı. Dediğim gb olmayabilir Can'ım umutlanmanın bir anlamı yok olmaya da bilir
Yani illa olur diye bişe yok tabiki canım hayırlısı inşallah ama takip et bakalım eğer varsa da bizlere bir örneksin sen ☺

Yani illa olur diye bişe yok tabiki canım hayırlısı inşallah ama takip et bakalım eğer varsa da bizlere bir örneksin sen ☺
Valla yazıyorum Can'ım sende bişey yok sanırım aynı tarihte hastanlanıcaz sende niye bişey yok anlamadım

Valla yazıyorum Can'ım sende bişey yok sanırım aynı tarihte hastanlanıcaz sende niye bişey yok anlamadım
Bende var aslında ama hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum kasıklarımda batma var 2 gündür ama bu adet belirtiside olabilir yani ben bu ay hamile değilim diye hissettiğim için pek kendimi dinlemiyorum

Bende var aslında ama hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum kasıklarımda batma var 2 gündür ama bu adet belirtiside olabilir yani ben bu ay hamile değilim diye hissettiğim için pek kendimi dinlemiyorum
Batma bende var ama sürekli değil akşamları akıntı çok az var. Diğerlerini de biliyorsun bide hastanıyormusum çok gülerim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…