İnş sen hamilesindir canım bende çıkmadıŞimdi Ateş'imi ölçtüm 36,8 çıktı dünden beri yanıyommmmmm))
Can'ım çıkmaz çok erken vermişsin ya kardeşime sordum olsada gözükmez abla dedi Can'ım ya üzülmeKızlar sonuç getirdi eşim negatif çıktı ya ben anlamiyorum şimdi kafa yiyeceğim iki saat t ir Ağlıyorum madem yok neden rahim kalın olmuş ve kese gibi bir şey görünüyor dedi neden bunu anlamıyorum((( ama benim adet günümede 13 gün var
Bende olmayabilirimİnş sen hamilesindir canım bende çıkmadı
Dr hata yapmış demekki tatlım üzülme ağlama vardır bunda da bi hayır sen bi daha o dra gitmeAdeti m geçmeden böyle birşey görünmesi ne anlam veremiyorum
Dr hata yapmış demekki tatlım üzülme ağlama vardır bunda da bi hayır sen bi daha o dra gitme[/QUOTE
İşte erken sevinmemek lazım şimdi Ateş'imi ölçtüm 37'1 çıktı))
Sen Ateş'ini ölçüyormuşun Can'ım senin ki kaç regle 10 gün kaldıDr hata yapmış demekki tatlım üzülme ağlama vardır bunda da bi hayır sen bi daha o dra gitme
Ben o ateşi anlamıyorum mesela sende şimdi 37 çıkmış ne demek o ben hiç ölçmedimSen Ateş'ini ölçüyormuşun Can'ım senin ki kaç regle 10 gün kaldı
Can'ım Ateş yükseliyorsa yumurta çatlamış oluşma sürecine geçmiş diyorlar. Bende senin gbyim araştırdım biraz yükseliyorsa gebelik düşüyorsa adet olacakmışsınBen o ateşi anlamıyorum mesela sende şimdi 37 çıkmış ne demek o ben hiç ölçmedim
Hadi ya o zaman senin yükseldiğini göre hamile olma durumun olabilir ☺☺☺Can'ım Ateş yükseliyorsa yumurta çatlamış oluşma sürecine geçmiş diyorlar. Bende senin gbyim araştırdım biraz yükseliyorsa gebelik düşüyorsa adet olacakmışsın
Şimdi daha da yükselmiş meraklandım bak 37,2 çıktıHadi ya o zaman senin yükseldiğini göre hamile olma durumun olabilir ☺☺☺
Hadi ya olur mu olur bakarsın ☺☺ bende ateş ölçer yok vallahi bilemiyorum o yüzden ☺Şimdi daha da yükselmiş meraklandım bak 37,2 çıktı))
Ben yinede umutlanmıyorum arkadaşımın kini ölçtük 35 çıktı. Dediğim gb olmayabilir Can'ım umutlanmanın bir anlamı yok olmaya da bilirHadi ya olur mu olur bakarsın ☺☺ bende ateş ölçer yok vallahi bilemiyorum o yüzden ☺
Yani illa olur diye bişe yok tabiki canım hayırlısı inşallah ama takip et bakalım eğer varsa da bizlere bir örneksin sen ☺Ben yinede umutlanmıyorum arkadaşımın kini ölçtük 35 çıktı. Dediğim gb olmayabilir Can'ım umutlanmanın bir anlamı yok olmaya da bilir
Valla yazıyorum Can'ım sende bişey yok sanırım aynı tarihte hastanlanıcaz sende niye bişey yok anlamadımYani illa olur diye bişe yok tabiki canım hayırlısı inşallah ama takip et bakalım eğer varsa da bizlere bir örneksin sen ☺
Bende var aslında ama hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum kasıklarımda batma var 2 gündür ama bu adet belirtiside olabilir yani ben bu ay hamile değilim diye hissettiğim için pek kendimi dinlemiyorumValla yazıyorum Can'ım sende bişey yok sanırım aynı tarihte hastanlanıcaz sende niye bişey yok anlamadım
Batma bende var ama sürekli değil akşamları akıntı çok az var. Diğerlerini de biliyorsun bide hastanıyormusum çok gülerim kendimeBende var aslında ama hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum kasıklarımda batma var 2 gündür ama bu adet belirtiside olabilir yani ben bu ay hamile değilim diye hissettiğim için pek kendimi dinlemiyorum
Gülme gülme inşallah Hamilesin Allahın izniyle ☺Batma bende var ama sürekli değil akşamları akıntı çok az var. Diğerlerini de biliyorsun bide hastanıyormusum çok gülerim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?