Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Batma bende var ama sürekli değil akşamları akıntı çok az var. Diğerlerini de biliyorsun bide hastanıyormusum çok gülerim kendime
Bu arada bende ki batma 2 gündür kesintisiz devam ediyor ara ara girmiyor yani üşüttüm herhalde diyorum

Bide koskaca 13 gün var tatlım niye erkenden gittin dayanamadın demi... Sanki adet olacakmışsın gb yaşa ya boşver olmazsa öbür aya deneriz hiç canını sıkma Bitanem )
İnsanın elinde olmuyor ki tsk ederim yine de teselli verdiğin için biraz da eşim böyle konuş sa sonuç aldigim dan beri benimle konuşmuyor ((((

Can'ım çıkmaz çok erken vermişsin ya kardeşime sordum olsada gözükmez abla dedi Can'ım ya üzülme
Doktorum bana gebelik var dedi kesin konuşunca insan şüphe ye düşüyor bir de ben dayanamadım hemen test yapmak istedim inşallah adet olmam ama kesin olurum biliyorum kan da hir bir şey çıkmadı 0.0 umutlarım yine diğer aya

Kizlar merhaba benim adet tarihim 24 haziran genelde günümü beklemeden oluyorum bu ay öldüm bittim agridan kasik agrisi batma ne ararsan var normaldede adetten önce kasiklarim agrir hatta afet olacagimi ordan anlarim ama adetten once bukadar ağrı hic görmemiştim ve ben vajinismustum bu ay yedim ilk defa iliskiye girdigimiz ay oldugu icin cok merak ediyoruz surekli akintim var ve her dakika adet olacakmisim gibi agri var esim bugun test aldi prodüktör gibi bi marka erken gebelik testi sizce yarin yapsam çıkarmi yada bu belirtiler hamilelik belirtileri mi

Çıkmaz bence bekle sen beklemek daha iyi her zaman zor olur ama beklemek de yarar var ilk kez tam anlamıyla ilişki yaşadığın için olabilir benim de öyle olmuştu ilk 3 4 ay zorlaniyordum sonra geçmeye basliyinca adeti m de düzensiz olmaya başladı agrilarim arttı ama sen umarım hamilesindir canım

Çıkar Can'ım bence yap kesin çıkar hemde

Dün eşimle yakınlaştık. Yakınlaşmanın bitiminde sol kaşığıma bir ağrı yerleşti saat 3 kadar uyuyamadım bacağıma kadar indi bu ağrı.. Hala yumurtluyor olabilirim )

Allah bu mübarek ayda sesimizi duysun

Amin Canım inşallah. Sende üzülme şuan ne var ne de yok diyebilirsin o dr hangi kafadaydı sana bakarken acaba bata 13 gün kala ultrasonla hamilelik var diye bakılır mı hiç. olsada Allah'tan olmasa da yine Allah'tan sıkma canını : )

Hamile çıktım testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…