Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Canim tebrikler hemen belirtilerini nasi kaldigini yazz bize
Ben 12 14 16 gibi yumurtlama gunlerinde iliskiye girdim 1 saat ayagimi duvara yaslayip altima yastik kattim ve kasik agrim hicbir belirtim yoktu ama adet günüm gelince öyle bir kasik ve karin agrisi hayatimda görmedin ve sabah test yaptim hamile çıktım darisi size

Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin dikkat et kendine ☺☺☺ bizede bol bol dua tabi ☺☺

O his bende de var valla. Yani tutmuş gibi gelmiyor nedense. Adet olucağımdan eminim neredeyse ama dediğin gibi orasını da Allah bilir.

Aynen canım ama ben bu ayda umutlu değilim kasık batması vs. Hiçbirşey yaşamadım yine fos çıkacak inşallah sizde vardır :)
Geçen aylar deli gb heyecanlıydım bu ay gergin depresif sinirliyim.. Ateş basıyor beni özellikle beynim yanıyo sanki şişlikte var offffff

TESTIME BAKARMISINIZ 6GUNUM KALDI AMA TESTMI BOZUK NOKTA CIKTI

Eklentiler

• VVV.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 58
Geçen aylar deli gb heyecanlıydım bu ay gergin depresif sinirliyim.. Ateş basıyor beni özellikle beynim yanıyo sanki şişlikte var offffff
Geçen ay hepsi vardı bende ama boşmuş :) belirtiye filan inanmıyorum en belirgin belirti adet geçmesi bata kadar beklicem :)

Ikıncı kez yaptıgımda cıkmadı gıbı beyaz gorunuyor ama dunde yaptıgımda sılık cızgı cıkmıstı netten almıstım laboquı..maraka acaba tum bozukları banamı gonderdıler

Ikıncı kez yaptıgımda cıkmadı gıbı beyaz gorunuyor ama dunde yaptıgımda sılık cızgı cıkmıstı netten almıstım laboquı..maraka acaba tum bozukları banamı gonderdıler
Canım daha bata 6 gün var en iyisi biraz daha sık dişini eğer geçerse direk hastaneye gidip kandan baktır. En net sonucu öyle alırsın aklındaki acaba sorularını da çıkar 6 gün boyunca rahat bir kafayla beklemeye çalış

TAMAM CANIM SAĞOLASIN CEVAP VERDIGIN ICIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…