Canım hiç anlamam ki ben zaten ultrasonu anlama özürlüyüm ☺☺☺Kızlar ya lütfen buna yorum yazin sizce bu nedir kist olabilir mi doktor kese den suphelendi(( ama negatif çıktı demiştim daha önce bu ultrason resmi iste
Evet canım bat bekliyoruz tabi kısmet bizde çalışmalar devam ☺☺Kızlar Batı'mı bekliyorsunuz ? Kimsede ses yok
Benim bat gecti test yaptim negatif hala umutlanmalimiyim yoksa adeti mi beklemeliyimKızlar Batı'mı bekliyorsunuz ? Kimsede ses yok
Ben 12 14 16 gibi yumurtlama gunlerinde iliskiye girdim 1 saat ayagimi duvara yaslayip altima yastik kattim ve kasik agrim hicbir belirtim yoktu ama adet günüm gelince öyle bir kasik ve karin agrisi hayatimda görmedin ve sabah test yaptim hamile çıktım darisi sizeCanim tebrikler hemen belirtilerini nasi kaldigini yazz bize
Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin dikkat et kendine ☺☺☺ bizede bol bol dua tabi ☺☺Ben 12 14 16 gibi yumurtlama gunlerinde iliskiye girdim 1 saat ayagimi duvara yaslayip altima yastik kattim ve kasik agrim hicbir belirtim yoktu ama adet günüm gelince öyle bir kasik ve karin agrisi hayatimda görmedin ve sabah test yaptim hamile çıktım darisi size
Tabi canımÇok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin dikkat et kendine ☺☺☺ bizede bol bol dua tabi ☺☺
Evet hiçbir fark yok adet oluyorum sandımAynı adet belirtisi gb yaşadın değilmi sende ayrıştıramıyorsun?
O his bende de var valla. Yani tutmuş gibi gelmiyor nedense. Adet olucağımdan eminim neredeyse ama dediğin gibi orasını da Allah bilir.Ama benim açıkcası hiç ümidim yok adet olurum kesin her ay böyle umutlanıyorum sonra hüsran.. Bu ayda aksine hiç umut yok içimde tam tersi olmayacağı için heyecan felan yok yani..! Yine Allah bilir ama içimde olacağına dair bi his yok
Aynen canım ama ben bu ayda umutlu değilim kasık batması vs. Hiçbirşey yaşamadım yine fos çıkacak inşallah sizde vardır :)
Tebrikler canımmm Allah kucağına almayı nasip etsin darısı isteyenlerin başına inşallah :)Hamile çıktım testte
Geçen aylar deli gb heyecanlıydım bu ay gergin depresif sinirliyim.. Ateş basıyor beni özellikle beynim yanıyo sanki şişlikte var offffffAynen canım ama ben bu ayda umutlu değilim kasık batması vs. Hiçbirşey yaşamadım yine fos çıkacak inşallah sizde vardır :)
Bozuk sanırım bi tane daha yapsana canımTESTIME BAKARMISINIZ 6GUNUM KALDI AMA TESTMI BOZUK NOKTA CIKTI
Geçen ay hepsi vardı bende ama boşmuş :) belirtiye filan inanmıyorum en belirgin belirti adet geçmesi bata kadar beklicem :)Geçen aylar deli gb heyecanlıydım bu ay gergin depresif sinirliyim.. Ateş basıyor beni özellikle beynim yanıyo sanki şişlikte var offffff
Canım o testi söktünmü sen iki çizgi gözüküyor aslında en iyisi sen bi tane daha al yap içimden bi ses hamişsin diyor :)TESTIME BAKARMISINIZ 6GUNUM KALDI AMA TESTMI BOZUK NOKTA CIKTI
Canım daha bata 6 gün var en iyisi biraz daha sık dişini eğer geçerse direk hastaneye gidip kandan baktır. En net sonucu öyle alırsın aklındaki acaba sorularını da çıkar 6 gün boyunca rahat bir kafayla beklemeye çalışIkıncı kez yaptıgımda cıkmadı gıbı beyaz gorunuyor ama dunde yaptıgımda sılık cızgı cıkmıstı netten almıstım laboquı..maraka acaba tum bozukları banamı gonderdıler
:)))Canım hiç anlamam ki ben zaten ultrasonu anlama özürlüyüm ☺☺☺
TAMAM CANIM SAĞOLASIN CEVAP VERDIGIN ICINCanım daha bata 6 gün var en iyisi biraz daha sık dişini eğer geçerse direk hastaneye gidip kandan baktır. En net sonucu öyle alırsın aklındaki acaba sorularını da çıkar 6 gün boyunca rahat bir kafayla beklemeye çalış
Kız belirtisiz nerdesin :)Canım hiç anlamam ki ben zaten ultrasonu anlama özürlüyüm ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?