Ahahahhaha hakikaten yaaa bende hiç bişe yok yaaaaa gayet normalim ☺☺☺ sen ne alemdesin bakim belirtiler ne durumdaKız belirtisiz nerdesin :)
Emin ol gerçekten hamile olanlar hiçbir belirti hissetmiyor :)) bence vardır :) hissedenler hep psikolojik :)) gerçi ben hamile kaldığımı düşünmüyorum yani belirtiyle ya da belirtisizlikle alakası yok benim düşüncemin :)))Aynen canım ama ben bu ayda umutlu değilim kasık batması vs. Hiçbirşey yaşamadım yine fos çıkacak inşallah sizde vardır :)
Hayırlısı inşallah kuzum ama inşallah hamişizdir. Ay hepimizin birden hamiş olduğunu düşünsene toplu sünnet gibi bişey olurEmin ol gerçekten hamile olanlar hiçbir belirti hissetmiyor :)) bence vardır :) hissedenler hep psikolojik :)) gerçi ben hamile kaldığımı düşünmüyorum yani belirtiyle ya da belirtisizlikle alakası yok benim düşüncemin :)))
Canım sen %90 hamilesin koş kan tahlili ver tebrikkk ederimmmmSEVDASEZE CANIM BU SABAH TEKRAR YAPTIM YINE VAR GIBI BI BAKSANA SENDE
Canım batın geçtiyse yaptır geçmediyse %100 emin olmak için bekle. Ama içimden bir ses kesin var diyogördün mü canım yaa ama 15 dk sonra falan boyle olmustu ınan aklım o kadar karısıkkı knda yok cıkar dıye cesaretım yok
Rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını versin inşallahhhhh bebişin tutunmuştur. Bayram hediyesi olur size :)gecmedı canım daha 5 gun var bı teste cıkıyo bırınde cıkmıyo en ıyısı bıraz daha beklemek inş canım ya dua et benım ıcın nolur
Valla çok iyi olur hatta özelden filan şehirleri yazalım da aynı şehirde oturuyosak aynı hastanede doğum yaparız aynı gün isterizHayırlısı inşallah kuzum ama inşallah hamişizdir. Ay hepimizin birden hamiş olduğunu düşünsene toplu sünnet gibi bişey olur
Öyle birşey olduğunda doğumhaneden direk tımarhaneye sevk ederler biziValla çok iyi olur hatta özelden filan şehirleri yazalım da aynı şehirde oturuyosak aynı hastanede doğum yaparız aynı gün isteriz
HahahahahhaÖyle birşey olduğunda doğumhaneden direk tımarhaneye sevk ederler bizi
Hahahahahhasesli güldüm valla
Çamaşır suyu mu umarım " bir çay bardağı çamaşır suyunu için ardından 5 dakika bekleyin eğer ölürseniz negatif ölmezseniz sonuç pozitiftir" gibi bişey değildirİnanki şu durumum biraz daha düzelmezse yakın zamanda bir psikoloğa gidicem başka bir topikte çamaşır suyu testi diye birşey okudum gecenin hatta sabahın bu saatinde onu denedim Allahım sen aklıma mukayet ol
Hahaha yok yok öyle değilÇamaşır suyu mu umarım " bir çay bardağı çamaşır suyunu için ardından 5 dakika bekleyin eğer ölürseniz negatif ölmezseniz sonuç pozitiftir" gibi bişey değildirbende karbonatı duymuştum
Karbonat ta aynı nişlem ama ben inanmıyorum ya öyle şeylere 7 gün kaldı bence böyle beklemek daha heyecanlıHahaha yok yok öyle değilaz miktarda idrara yine az miktar çamaşır suyu döktüğünde köpürürse hamilesin köpürmezse hamile değilsin testi ve ben o konudaki " kocama da yaptım köpürdü kocam hamile " yorumunu gördükten sonra bile yaptım ya pehhh bana artık
Aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah.Karbonat ta aynı nişlem ama ben inanmıyorum ya öyle şeylere 7 gün kaldı bence böyle beklemek daha heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?