Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Aynen canım ama ben bu ayda umutlu değilim kasık batması vs. Hiçbirşey yaşamadım yine fos çıkacak inşallah sizde vardır :)
Emin ol gerçekten hamile olanlar hiçbir belirti hissetmiyor :)) bence vardır :) hissedenler hep psikolojik :)) gerçi ben hamile kaldığımı düşünmüyorum yani belirtiyle ya da belirtisizlikle alakası yok benim düşüncemin :)))

Hayırlısı inşallah kuzum ama inşallah hamişizdir. Ay hepimizin birden hamiş olduğunu düşünsene toplu sünnet gibi bişey olur

SEVDASEZE CANIM BU SABAH TEKRAR YAPTIM YINE VAR GIBI BI BAKSANA SENDE

Eklentiler

• HHH.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 49
gördün mü canım yaa ama 15 dk sonra falan boyle olmustu ınan aklım o kadar karısıkkı knda yok cıkar dıye cesaretım yok

gecmedı canım daha 5 gun var bı teste cıkıyo bırınde cıkmıyo en ıyısı bıraz daha beklemek inş canım ya dua et benım ıcın nolur

gecmedı canım daha 5 gun var bı teste cıkıyo bırınde cıkmıyo en ıyısı bıraz daha beklemek inş canım ya dua et benım ıcın nolur
Rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını versin inşallahhhhh bebişin tutunmuştur. Bayram hediyesi olur size :)

Benim bata daha 8 gün var hiç umudum yok olacağından kimi kasıkta ağrı kimi yumurtalıkta batma kimi göğüste şişlik ağrı kiminde de lekelenme oluyo Bende hiçbiri yok :))

canım benım gogus uclarım cok acıyor arada kasıkalrımda agrıyor ama sureklı degıl onun dısında baska bıseyım yok canım aynen canım rabbım hayırlısını versın

Hayırlısı inşallah kuzum ama inşallah hamişizdir. Ay hepimizin birden hamiş olduğunu düşünsene toplu sünnet gibi bişey olur
Valla çok iyi olur hatta özelden filan şehirleri yazalım da aynı şehirde oturuyosak aynı hastanede doğum yaparız aynı gün isteriz

İnanki şu durumum biraz daha düzelmezse yakın zamanda bir psikoloğa gidicem başka bir topikte çamaşır suyu testi diye birşey okudum gecenin hatta sabahın bu saatinde onu denedim Allahım sen aklıma mukayet ol
Çamaşır suyu mu umarım " bir çay bardağı çamaşır suyunu için ardından 5 dakika bekleyin eğer ölürseniz negatif ölmezseniz sonuç pozitiftir" gibi bişey değildir bende karbonatı duymuştum

Çamaşır suyu mu umarım " bir çay bardağı çamaşır suyunu için ardından 5 dakika bekleyin eğer ölürseniz negatif ölmezseniz sonuç pozitiftir" gibi bişey değildir bende karbonatı duymuştum
Hahaha yok yok öyle değil az miktarda idrara yine az miktar çamaşır suyu döktüğünde köpürürse hamilesin köpürmezse hamile değilsin testi ve ben o konudaki " kocama da yaptım köpürdü kocam hamile " yorumunu gördükten sonra bile yaptım ya pehhh bana artık

Karbonat ta aynı nişlem ama ben inanmıyorum ya öyle şeylere 7 gün kaldı bence böyle beklemek daha heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…