Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kizlarrr bisey sormak istiyorum. Simdi telefondaki programa göre yarin yumurtlama günüm. Ama ondan önceki ve sonraki 3,4gun de doğurgan dönem olarak geçiyor. Yani sizce yumurtlama gününde iliski yasamak mi dogru diğer günlerde mi?yumurtlama günühamilelik sansinin en yüksek olduğu gün mü?

Canım yumurtlama yüksek olduğu günün bir önceki ve bir sonraki gün ilişkiye girersen daha yüksek olur şansın

Evet kimseler yok eskisi gibi.. İnşallah halbuki gün yaklaşıyor az kaldı.. Bende de bişe yok yaa belirti sıfır
Aynen canım bendede öyle sanırım ramazan aynın son haftası misafir yoğunluğu oluyorsa ondanda girmiyo olabilirler

Aynen canım bendede öyle sanırım ramazan aynın son haftası misafir yoğunluğu oluyorsa ondanda girmiyo olabilirler
Olabilir canım bende de öyle misafir çok ama sahuru beklerken bakıyorum misafir gidince yine içimde bir heycan acaba varmı bişeyler diyorum ki çıkan kaldı bata kafam çok karışık

Olabilir canım bende de öyle misafir çok ama sahuru beklerken bakıyorum misafir gidince yine içimde bir heycan acaba varmı bişeyler diyorum ki çıkan kaldı bata kafam çok karışık

Herşeyin hayırlısı canım ama inşallah vardır güzel haberler bekliyorum çok kişiden :)

Aynen canım ya benim bikaç gün fazlada olabilir ileri atabiliyo günüm bazen üf beklemek çok sıkıcı
Evet beklemek gerçekten sıkıcı ama ben hasta olcam diye bekliyorum hamile miyim acaba diye değil bi de öle bişe var bu ay bende

Kızlar noldu yaaa bata 15 gün varken cıvıl cıvıldı buralar şimdi kimse yok şurda bata kaç gün kaldı ki beklemiyor muyuz artık ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…