- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Kizlarrr bisey sormak istiyorum. Simdi telefondaki programa göre yarin yumurtlama günüm. Ama ondan önceki ve sonraki 3,4gun de doğurgan dönem olarak geçiyor. Yani sizce yumurtlama gününde iliski yasamak mi dogru diğer günlerde mi?yumurtlama günühamilelik sansinin en yüksek olduğu gün mü?
Canım yumurtlama yüksek olduğu günün bir önceki ve bir sonraki gün ilişkiye girersen daha yüksek olur şansınKizlarrr bisey sormak istiyorum. Simdi telefondaki programa göre yarin yumurtlama günüm. Ama ondan önceki ve sonraki 3,4gun de doğurgan dönem olarak geçiyor. Yani sizce yumurtlama gününde iliski yasamak mi dogru diğer günlerde mi?yumurtlama günühamilelik sansinin en yüksek olduğu gün mü?
Bende hiçbir durum yok maalesefKızlar nedir durumlarınız bakim
Evet kimseler yok eskisi gibi.. İnşallah halbuki gün yaklaşıyor az kaldı.. Bende de bişe yok yaa belirti sıfırBende hiçbir durum yok maalesefıssız ada gibi oldu burası herkes firarda nerdesiniz kızlaaaarrr
Aynen canım bendede öyle sanırım ramazan aynın son haftası misafir yoğunluğu oluyorsa ondanda girmiyo olabilirlerEvet kimseler yok eskisi gibi.. İnşallah halbuki gün yaklaşıyor az kaldı.. Bende de bişe yok yaa belirti sıfır
Olabilir canım bende de öyle misafir çok ama sahuru beklerken bakıyorum misafir gidince yine içimde bir heycan acaba varmı bişeyler diyorum ki çıkan kaldı bata kafam çok karışıkAynen canım bendede öyle sanırım ramazan aynın son haftası misafir yoğunluğu oluyorsa ondanda girmiyo olabilirler
Olabilir canım bende de öyle misafir çok ama sahuru beklerken bakıyorum misafir gidince yine içimde bir heycan acaba varmı bişeyler diyorum ki çıkan kaldı bata kafam çok karışık
İnşallah canım bende bekliyorum hatta sendende.. İnşallah hayırlısı inşallah ☺☺Herşeyin hayırlısı canım ama inşallah vardır güzel haberler bekliyorum çok kişiden :)
Yaaa ama insan hissetmez mi yaaa hiç histe yok ama düşüncesi bile harika ☺☺
Valla ben kızım da hiçbirşey hissetmedim :))Yaaa ama insan hissetmez mi yaaa hiç histe yok ama düşüncesi bile harika ☺☺
Ben hissetmiştim ama tabi yine hissetcem diye bişe yok heycan yaptım şimdi ☺☺Valla ben kızım da hiçbirşey hissetmedim :))
Senin baya bilinç altına işlemiş neyseki sadece 3 gün var hadi hayırlısı :))))))Bende kendime ihtimal vermiyorum hatta bugün rüyamda idrar testi yapıyodum pozitifti inanmıyodum kan testi yaptırıcam test bozuk diyodum gerisini hatırlamıyorum
Aynen canım ya benim bikaç gün fazlada olabilir ileri atabiliyo günüm bazen üf beklemek çok sıkıcıSenin baya bilinç altına işlemiş neyseki sadece 3 gün var hadi hayırlısı :))))))
Evet beklemek gerçekten sıkıcı ama ben hasta olcam diye bekliyorum hamile miyim acaba diye değil bi de öle bişe var bu ay bendeAynen canım ya benim bikaç gün fazlada olabilir ileri atabiliyo günüm bazen üf beklemek çok sıkıcı
Evet beklemek gerçekten sıkıcı ama ben hasta olcam diye bekliyorum hamile miyim acaba diye değil bi de öle bişe var bu ay bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?