Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Bende varım ama artık sabirsizlanmiyorum sadece boş bi beklemedeyim bat 1 Haziran 3 gün var

Kızlar bende geldim 4 hafta olucak kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 15 gün ilişki yok sonrası korunmadan devam ettik 3 ay korun dedi Dr ama ben beklemek istemiyorum 3.5 senelik evliyiz 1 sene olmadı zaten sabırsızlanıyorum inşallah mübarek ramazan ayında hepimizin müjdesi gelir

Bende varım ama artık sabirsizlanmiyorum sadece boş bi beklemedeyim bat 1 Haziran 3 gün var
Nedense bende artık sabırsızlanmıyorum sanki hamile değilmişim gibi gelmeye başladı sadece bekliyorum günümü artık.. bu arada Canım bence testi temizleniceğin gün yap tabi regl olmazsan. Daha iyi sonuç alırsın bende ilk hamileliğimde günüm geçmişti temizlenmem gerekiyordu artık sonra test aldım 2 çizgide net çıkmıştı hala saklıyorum testi :)

Canım benim bitanem hevesini kırmak istemem ama doktor 3 ay bekle dediyse vardır bir bildiği bence de bekle. Bu arada kaç senesinde evlendin sen

Canım benim bitanem hevesini kırmak istemem ama doktor 3 ay bekle dediyse vardır bir bildiği bence de bekle. Bu arada kaç senesinde evlendin sen
2012 ekimde evlendim canım yaa Dr psikolojik olarak ve Rahim toparlanması için dedi sonra 2 ay dedi ama ben beklemek istemiyorum herşey yolunda dedi psikolojik olarak zaten hazırım kaç senedir hazırda bekliyorz ☺ bilemiyorum alanda verende Allah

Aynen cnm bu arada bende senden 3 ay sonra evlenmişim bende 2013 ocakta evlendim :)

Aynen cnm bu arada bende senden 3 ay sonra evlenmişim bende 2013 ocakta evlendim :)

Kızlar adetime 2 veya 3 gün kaldı belimı çok ağrıyor ve de vücudum da şişlik hissediyorum durduk yere sızlıyor heryerm. Acaba hamile miyim yoksa adet mi olucam

Kızlar adetime 2 veya 3 gün kaldı belimı çok ağrıyor ve de vücudum da şişlik hissediyorum durduk yere sızlıyor heryerm. Acaba hamile miyim yoksa adet mi olucam
Valla canım aynısı bendede oluyor ama bende bilemedim ilk hamileliğimde hiçbir belirti yaşamadım.. normalde adet olucağım gün kasığım ağrır ve ağırdığı anda adet olurum ama 8 gündür kasığımla birlikte belimde ağrıyo gidiyorum bakıyorum hiçbişey yok normalde asla gününden önce ağrım olmaz buda süphelendiriyo beni ama ümitlenmekte istemiyorum ayın 4 nü beklicem a

Bende beklicem bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…