Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Arkadaşlar bende sabırla bekliyorum ama 8 gün var bata tam sekiz ay gibi.
Bekleme hiç hatta başka şeylerle oyalan ben beklememiştim ama bi rüya gördüm rüyamda hamilesin dedi biri 2 gün sonra test yaptım hamile çıktım beklemezsen büyük sevinç bekleyince hayal kırıklığı olabiliyor hepimiz birbirimize bol bol dua edelim

Bu arada Hira Su 3 ay var dedin aramızda sen ilk bebeğini mi bekliyorsun olması için
Hira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)

Eklentiler

• IMG-20160507-WA0007.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20160510-WA0006.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20160510-WA0004.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20160510-WA0001.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 53
Hira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)
Yaaa ama çok tatlı çok güzel evladın maşallah Allah bağışlasın Rabbim 2.sini de bağışlasın inşallah☺☺ bende pişmanlık yaşıyorum 2.5 sene korundum diye bunları yaşıcağımı bilemedim tabi ama Rabbim büyük

Allah razı olsun canm çok teşekkur edrim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sen ve burda isteyen bütün arkadaşlarım müjdeli haberleri alırız bu ay :) bu arada hiçte pişman olma cnm herşey kader kısmet neyin ne zaman olucağı belli olmaz :) benim prensesim de tam 30 aylık 2 buçuk yaşında teyzesi :)

Hakikaten su gibi maşaallah barekallah
İnşaallah rabbşm bizlere de bu güzel duyguyu tattırsın sana da inşaallah iki üç dördüncü kere tattırsın hayırla
Allah razı olsun bitanem çok sağol rabbim sana bana burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese tattırsın inşallah bide benim ki çokKKK bilmişşş :))))

Maşallah canım maşallah Allah bahtını güzel etsin inşallah öyle tabi kader kısmet hayırlısı bakalım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…