Hadi İnşallah hamilesin dir canım ☺benimde bugün olmam lazımdı olmadım
Ayy dur heyecanlandım ümitlenmiyelim ama bana var gibi geliyo inşallah seninledir bebişin annesibenimde bugün olmam lazımdı olmadım
Benimde 3 haziran günler geçmek bilmiyo sanki yakınlaştıkça uzuyor gibi3 hazirani bekliyorum.. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin
Ahh bacım geçmez o günlerArkadaşlar bende sabırla bekliyorum ama 8 gün var bata tam sekiz ay gibi.
Bekleme hiç hatta başka şeylerle oyalan ben beklememiştim ama bi rüya gördüm rüyamda hamilesin dedi biri 2 gün sonra test yaptım hamile çıktım beklemezsen büyük sevinç bekleyince hayal kırıklığı olabiliyor hepimiz birbirimize bol bol dua edelimArkadaşlar bende sabırla bekliyorum ama 8 gün var bata tam sekiz ay gibi.
Bu arada Hira Su 3 ay var dedin aramızda sen ilk bebeğini mi bekliyorsun olması içinAhh bacım geçmez o günler
Hira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)Bu arada Hira Su 3 ay var dedin aramızda sen ilk bebeğini mi bekliyorsun olması için
Yaaa ama çok tatlı çok güzel evladın maşallah Allah bağışlasın Rabbim 2.sini de bağışlasın inşallah☺☺ bende pişmanlık yaşıyorum 2.5 sene korundum diye bunları yaşıcağımı bilemedim tabi ama Rabbim büyükHira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)
Ayıptır sorması yaşın kaçHira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)
Hakikaten su gibi maşaallah barekallahHira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)
Benim de 5 gün var beş ay gibiArkadaşlar bende sabırla bekliyorum ama 8 gün var bata tam sekiz ay gibi.
Allah razı olsun canm çok teşekkur edrim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sen ve burda isteyen bütün arkadaşlarım müjdeli haberleri alırız bu ay :) bu arada hiçte pişman olma cnm herşey kader kısmet neyin ne zaman olucağı belli olmaz :) benim prensesim de tam 30 aylık 2 buçuk yaşında teyzesi :)Yaaa ama çok tatlı çok güzel evladın maşallah Allah bağışlasın Rabbim 2.sini de bağışlasın inşallah☺☺ bende pişmanlık yaşıyorum 2.5 sene korundum diye bunları yaşıcağımı bilemedim tabi ama Rabbim büyük
Allah razı olsun bitanem çok sağol rabbim sana bana burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese tattırsın inşallah bide benim ki çokKKK bilmişşş :))))Hakikaten su gibi maşaallah barekallah
İnşaallah rabbşm bizlere de bu güzel duyguyu tattırsınsana da inşaallah iki üç dördüncü kere tattırsın hayırla
Maşallah canım maşallah Allah bahtını güzel etsin inşallah öyle tabi kader kısmet hayırlısı bakalım ☺Allah razı olsun canm çok teşekkur edrim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sen ve burda isteyen bütün arkadaşlarım müjdeli haberleri alırız bu ay :) bu arada hiçte pişman olma cnm herşey kader kısmet neyin ne zaman olucağı belli olmaz :) benim prensesim de tam 30 aylık 2 buçuk yaşında teyzesi :)
22. 94 lüyüm :)Ayıptır sorması yaşın kaç
Nerdeyse evlendiğim yaştasın bende 26 90 lıyım en güzel yaşlarımız ☺22. 94 lüyüm :)
Ben 18 buçuk ta evlendim 19 buçuk ta da anne oldum çok şükür :) genç anne anne olucam benNerdeyse evlendiğim yaştasın bende 26 90 lıyım en güzel yaşlarımız ☺
Ay bi porsiyon da ben istiyorum gözler falan maşaallahAllah razı olsun bitanem çok sağol rabbim sana bana burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese tattırsın inşallah bide benim ki çokKKK bilmişşş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?