- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
Anam hayata erkenden atılmışBen 18 buçuk ta evlendim 19 buçuk ta da anne oldum çok şükür :) genç anne anne olucam ben
Ahahahahahahaha benimde şu an ki amacım genç anne olmak bende olcam mmm inşalllaaaaaaaahhhhBen 18 buçuk ta evlendim 19 buçuk ta da anne oldum çok şükür :) genç anne anne olucam ben
Sen kaç yaşındasın ☺Anam hayata erkenden atılmışmaşallah
Genç yaşta anane de olursun inşaallah
23 yeni girdimSen kaç yaşındasın ☺
Hadi sende genç anne olcan inşallah ☺23 yeni girdim
Hamileyken ettiğim tek dua allahım nolur hayırlısını sağlıklısını huzurlusunu ver dedim çok şükür rabbim kabul buyurdu :) cinsiyet filan hiç aklımda yoktu elleri nsl olucak diyodum ayakları filan insan ilk bebiş te çok farklı hissediyor mesela bir tanıdığınız hamile aa hayırlı olsun deriz ama kendi evladınız olunca ya nasıl ya diyosunuz eşinizden bi parça kendinizden bi parça baya derine inersiniz yani :)Ay bi porsiyon da ben istiyorum gözler falan maşaallah
Seni çok iyi anlıyorum bende öyle dua ettim benim mutluluğum 1 ay sürdü ama sonrada insan sağlıklı değilmiş demekki diyo en önemlisi sağlıklı olması zatenHamileyken ettiğim tek dua allahım nolur hayırlısını sağlıklısını huzurlusunu ver dedim çok şükür rabbim kabul buyurdu :) cinsiyet filan hiç aklımda yoktu elleri nsl olucak diyodum ayakları filan insan ilk bebiş te çok farklı hissediyor mesela bir tanıdığınız hamile aa hayırlı olsun deriz ama kendi evladınız olunca ya nasıl ya diyosunuz eşinizden bi parça kendinizden bi parça baya derine inersiniz yani :)
Evet ya hayaliyle yaşıyorum inan..Hamileyken ettiğim tek dua allahım nolur hayırlısını sağlıklısını huzurlusunu ver dedim çok şükür rabbim kabul buyurdu :) cinsiyet filan hiç aklımda yoktu elleri nsl olucak diyodum ayakları filan insan ilk bebiş te çok farklı hissediyor mesela bir tanıdığınız hamile aa hayırlı olsun deriz ama kendi evladınız olunca ya nasıl ya diyosunuz eşinizden bi parça kendinizden bi parça baya derine inersiniz yani :)
İnsallah bizde tadariz o duyguları :/Hamileyken ettiğim tek dua allahım nolur hayırlısını sağlıklısını huzurlusunu ver dedim çok şükür rabbim kabul buyurdu :) cinsiyet filan hiç aklımda yoktu elleri nsl olucak diyodum ayakları filan insan ilk bebiş te çok farklı hissediyor mesela bir tanıdığınız hamile aa hayırlı olsun deriz ama kendi evladınız olunca ya nasıl ya diyosunuz eşinizden bi parça kendinizden bi parça baya derine inersiniz yani :)
Ee biz nasıl yuvadan uçtuysak oda uçucak elbet tutamayız .. inşallah oluruz hepimiz :) bu arada babası ben kızımı vermem bundan sonrakileri evlendiririm diyoAnam hayata erkenden atılmışmaşallah
Genç yaşta anane de olursun inşaallah
Kolay değil bizde 3 kız kardeşiz en küçüğü benim hepimizde ağlamıştı babam gün gelicek yaşıcaksınız Allah o günleri göstercek ömür versinEe biz nasıl yuvadan uçtuysak oda uçucak elbet tutamayız .. inşallah oluruz hepimiz :) bu arada babası ben kızımı vermem bundan sonrakileri evlendiririm diyo
Öyle der ama gelenin sevgiside beraberinde geliyorEe biz nasıl yuvadan uçtuysak oda uçucak elbet tutamayız .. inşallah oluruz hepimiz :) bu arada babası ben kızımı vermem bundan sonrakileri evlendiririm diyo
Ama seninki hakikaten verilcek gibi değil maşallahEe biz nasıl yuvadan uçtuysak oda uçucak elbet tutamayız .. inşallah oluruz hepimiz :) bu arada babası ben kızımı vermem bundan sonrakileri evlendiririm diyo
İnşallah ya o kadar güzel bişey ki küçükken ayakkabılarını diydirdiğimde hemen alnımdan öperdi :) eee şimdide kendisi giyip çıkartıyor artıkAhahahahahahaha benimde şu an ki amacım genç anne olmak bende olcam mmm inşalllaaaaaaaahhhh
Zaten o yüzden vermez miş üzerler kızımı diyo.. Valla benim Papuç damda her gece birlikte uyuyorlar bide babamın koynunda uyucam demesi bitiriyo beni :))))Ama seninki hakikaten verilcek gibi değil maşallah
Allahım nazarlardan muhafaza etsinİnşallah ya o kadar güzel bişey ki küçükken ayakkabılarını diydirdiğimde hemen alnımdan öperdi :) eee şimdide kendisi giyip çıkartıyor artıkbenimle yemek yapıyor birlikte poğaça kurabiye pasta yapıyoruz :)) ben ütü yaprken oda kendi oyuncak ütü masasını alıyor yanıma gelip oda ütü yapıyor :) onunla vakit geçirmek o kadar güzelki :) mesela bazen düşüyor hemen bana bakıyo bişey yok anne tamam merak etme diyor :)) daha saymakla bitmeyen bi çok şey :))))
Çatlak kiremitZaten o yüzden vermez miş üzerler kızımı diyo.. Valla benim Papuç damda her gece birlikte uyuyorlar bide babamın koynunda uyucam demesi bitiriyo beni :))))
Hiç üzülme her şerde bi Hayır vardır .. Bu arada düşen bebişine isim vermen lazımmış onlar sizi öbür tarafta bekliyor olucakmış ve bunlar bana isim vermedi dicekmiş. cinsiyetini bilmediğin için hem erkek hemde kız çocuklarına takılan isimlerden koyabilirsin. .Seni çok iyi anlıyorum bende öyle dua ettim benim mutluluğum 1 ay sürdü ama sonrada insan sağlıklı değilmiş demekki diyo en önemlisi sağlıklı olması zaten
Ben hep dua ediyorum meleğim ..:) ama Rabbim hayatımızda olumlu etkisi olacaksa hakkımızda hayırlısı buysa ya da ne zaman hayırlısı olucaksa o zman versin sağlıklı hayırlı huzurlu hepimize inşallah . Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır :))Evet ya hayaliyle yaşıyorum inan..
Nolur dua et bize hayırla inşaallah hamişizdir
Sende tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?