Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Ay bi porsiyon da ben istiyorum gözler falan maşaallah
Hamileyken ettiğim tek dua allahım nolur hayırlısını sağlıklısını huzurlusunu ver dedim çok şükür rabbim kabul buyurdu :) cinsiyet filan hiç aklımda yoktu elleri nsl olucak diyodum ayakları filan insan ilk bebiş te çok farklı hissediyor mesela bir tanıdığınız hamile aa hayırlı olsun deriz ama kendi evladınız olunca ya nasıl ya diyosunuz eşinizden bi parça kendinizden bi parça baya derine inersiniz yani :)

Seni çok iyi anlıyorum bende öyle dua ettim benim mutluluğum 1 ay sürdü ama sonrada insan sağlıklı değilmiş demekki diyo en önemlisi sağlıklı olması zaten

Evet ya hayaliyle yaşıyorum inan..
Nolur dua et bize hayırla inşaallah hamişizdir
Sende tabii

İnsallah bizde tadariz o duyguları :/

Ee biz nasıl yuvadan uçtuysak oda uçucak elbet tutamayız .. inşallah oluruz hepimiz :) bu arada babası ben kızımı vermem bundan sonrakileri evlendiririm diyo
Kolay değil bizde 3 kız kardeşiz en küçüğü benim hepimizde ağlamıştı babam gün gelicek yaşıcaksınız Allah o günleri göstercek ömür versin

Ahahahahahahaha benimde şu an ki amacım genç anne olmak bende olcam mmm inşalllaaaaaaaahhhh
İnşallah ya o kadar güzel bişey ki küçükken ayakkabılarını diydirdiğimde hemen alnımdan öperdi :) eee şimdide kendisi giyip çıkartıyor artık benimle yemek yapıyor birlikte poğaça kurabiye pasta yapıyoruz :)) ben ütü yaprken oda kendi oyuncak ütü masasını alıyor yanıma gelip oda ütü yapıyor :) onunla vakit geçirmek o kadar güzelki :) mesela bazen düşüyor hemen bana bakıyo bişey yok anne tamam merak etme diyor :)) daha saymakla bitmeyen bi çok şey :))))

Allahım nazarlardan muhafaza etsin
Nas felak okudum valla nazar olmasın kuzucuk

Seni çok iyi anlıyorum bende öyle dua ettim benim mutluluğum 1 ay sürdü ama sonrada insan sağlıklı değilmiş demekki diyo en önemlisi sağlıklı olması zaten
Hiç üzülme her şerde bi Hayır vardır .. Bu arada düşen bebişine isim vermen lazımmış onlar sizi öbür tarafta bekliyor olucakmış ve bunlar bana isim vermedi dicekmiş. cinsiyetini bilmediğin için hem erkek hemde kız çocuklarına takılan isimlerden koyabilirsin. .

Evet ya hayaliyle yaşıyorum inan..
Nolur dua et bize hayırla inşaallah hamişizdir
Sende tabii
Ben hep dua ediyorum meleğim ..:) ama Rabbim hayatımızda olumlu etkisi olacaksa hakkımızda hayırlısı buysa ya da ne zaman hayırlısı olucaksa o zman versin sağlıklı hayırlı huzurlu hepimize inşallah . Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…