Canm tam belli olmuyo ama 2 çizgi var gibi sankiMerhaba arkadaşlar, normalde adet dönemlerim hep düzensizdir. Yine 9 gün gecikti. Hamilelik testi aldım. Kullandım ve tek çizgiyi görüp 1 dk geçmeden kaldırıp attım. Sonra içime kurt düştü ve tekrar çöpten çıkarıp baktım ve sanki ikinci çizgi var gibi geldi. Bana mı öyle geliyor acaba bir bakar mısınız. renkler biraz kaymış çöpe attıgımdan herhaldebunun gibi birşeyle karşılaşan var mı? bu arada hamilelik belirtilerinden mide bulantısı hariç hepsini yaşıyorum..
Eki Görüntüle 1915502
1 saat oldu öyle fotosunu çektim pembelik gitmedi :/Testi ne zaman yaptın biraz bekle p pembelik gitsin daha net sonuç cikar
Canim idrar fazla damlatilmis sanki bi de 10dkdan sonra yanlis sonuc verir bu testler.. bence sabah ilk idrarinla bi kere daha dene.. 3 damla filan damlatman yeterli.. insallah gebesindir allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sabah ilk idrar ; tum gece idrar mesanede birikiyor haliyle daha yoğun bi bhcg oldugu icin gebelik varsa testte cikma ihtimali artıyor.. onun icin sabah ilk idrarla yapmak daha mantıklı.. bi de dedigim gibi 3 damla damlat sadece fazla damlatinca da hatali oluyor.. 1 dk bekle sonuc belli olur.. insallah allah gönlüne göre versin :)evet biraz fazla damlatmış olabilirim :) sabah ilk idrar daha net mi sonuç veriyor? deneyeceğim kesinlikle..
Sabah ilk idrar ; tum gece idrar mesanede birikiyor haliyle daha yoğun bi bhcg oldugu icin gebelik varsa testte cikma ihtimali artıyor.. onun icin sabah ilk idrarla yapmak daha mantıklı.. bi de dedigim gibi 3 damla damlat sadece fazla damlatinca da hatali oluyor.. 1 dk bekle sonuc belli olur.. insallah allah gönlüne göre versin :)
Bn hamileyim gerçi adetim 8 gun geçtiğinde ilk böyle çıkmıştı ve kanda 98.05 çıkmıştı bence sizinde olabilir
fotoğrafa instagramda efekt verince çizgiyi daha belirgin görüyorum..Bu arada kakışları ra ara vuruyor sancısı est yapacağım. emin olamadım. hayırlısı olsun
Gözünüz aydin olsunnnnn :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?