hamilelik testi silik çizgi

Amin allahim herkese nasip etsin.ilk kan degerim 60.6 bir hafta sonra 2239 bu cumada keseyi gorcez ins

Benim doktorumda on gün sonra gelin muhtemelen keseyi görürüz dedi, sırtın ağrıyor mu canım seninde nelere dikkat etmemiz gerekir acaba

Bu arada bugün adet günüm benim toz pembe sıvı geldi biraz normal mi?

Bu arada bugün adet günüm benim toz pembe sıvı geldi biraz normal mi?
normal miymiş ya ben de merak etiim:) ben de bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İlk bir dk içinde. Ama pembe de değil sarıdan biraz koyu çok çok az sıvı geliyor damla damla. Başka testte kalmadı elimde :) test yanlış değildir umarım.

Canim degerin fazlasiyla artmis ikiz olabilir ikizlerde deger cok fazla cikiyir

Merhaba kızlar kafama bişey takılıyor
Her tuvalete gittiğimde peçeteye toz pembe gibi akıntı geliyor bu normal mi? 5 haftalık gebelikte ???
Bu konuda bilgisi olan varsa eğer paylaşabilirse çok sevinirim

yaa bende bu silik cizgide sikayetciym adetime 6 gun kala erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bariz gozukuyo.e bugunde adetune 1 gun var oglende test yaptim negatif cikti ben anlamadim bisey cok kafam karisti bi el atin kurban olim yaaa

Si
Silik cizgi genellikle gebelik mujdeler lakin bu bir silik cizgi degil renk dagilmasi varsa test bozuk demektir

Bu yaşadığım boş gebelik çıktı arkadaşlar, kürtaj oldum malesef. Sonra bir daha hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı. herşeyin hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…