hamilelik testi silik çizgi

Merhaba arkadaşlar
Adetime beş gün var son zamanlarda kasıklarımda batma falan olunca dayanamadım dün test yaptım
Sonuç bu şekilde ? Sizce hamile olma ihtimalim var m
evet canim silik bir cizgi goruyorm bence kan testi yapmalsn

Canim hamilesin buyuk ihtimalle..Idrari cok damlattigin icin, ikinci cizgiyi goremiyoruz..
Sen tekrar bir test alip yap..3-veya 4 damla idrar damlat yeterli..

evet canim silik bir cizgi goruyorm bence kan testi yapmalsn

Adet gününü beklesem mi bilemedim
Çok ümitlenmek istemiyorum ama sabah çizgiyi farkedince hemen araştırmaya başladım
İnşallah hamileyimdir
Bu konu da tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz çok çok sevinirimmm

idrarda silik ciktysa 20nin uzerindedr degernz.
Bugb kan verin cok dusukse iki gub sonra tekrar verirsnz. En azndan boyle takip edeblrsnz yukselis olp olmadgni.
Silik olmasi normal daha adet gununuz gelmemis ki

Doktoru aradım pozitif dedi 2 gün sonra tekrar kan verdi dedi, yarın akşam tekrar vericem inşallah değerde artış olur sağ salim alırım bebeğimi kucağıma

demekki gayet hamilesin ve herseye saglıklı gidiyor cok sükür. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

benim de sizinki gibi bir çizgi çıkmıştı adetten 5 gün önce, adetten iki gün önce test yaptırdım beta 308 çıktı, cumartesi doktora gittim tekrar test istedi 936 olmuştu.

önümüzdeki hafta tekrar keseyi görmek için çağırdı ama benim kafama takılan adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum, doktora göre normal yerleşme ağrıları ama can sıkıcı bu ağrılar...

o agrılar hamilelik sürecinde devam ediyor ne yazık ki, simdi yerlesme zamanındasınız, bizim haftalara gelince sıgmama problemi olacak, devamlı ayaklarıyla tepikliyor, sancılar saglam geliyor, bel agrısıyla birlesince bazı günler cekilmez oluyor ama bebeklerimiz icin herseye deger. Allah saglıkla kucagınıza almak nasip etsin

Benimde bikeresinde böyle olmuştu test bozuk bence.bidaha yap

Bu akşam tekrar kan verdim canım sonuç 52 çok şükür değerde artış var bu iyi bişey sanırım :)
Allah im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ah ne güzel bir haber, tebrik ederim adına çokk sevndm. sağlıkla kuccağına almak nasip olur umarım

çok teşekkürler, bu şekilde mesajlarla rahatlıyorum..
Amin hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza İNŞALLAH..

Benimde adetime 4 gün kala silikgi hatta varla yok arasiydi.ertesi gun tekrarladim cizgi epey belirdi ayni gun kan testi yaptirdim suan 5+4 hamileyim

Benimde adetime 4 gün kala silikgi hatta varla yok arasiydi.ertesi gun tekrarladim cizgi epey belirdi ayni gun kan testi yaptirdim suan 5+4 hamileyim
Ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh kan değeriniz kaç çıktı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…