Kızlarr yorumlarınızı bekliyorumMerhaba arkadaşlar
Adetime beş gün var son zamanlarda kasıklarımda batma falan olunca dayanamadım dün test yaptım
Sonuç bu şekilde ? Sizce hamile olma ihtimalim var m
evet canim silik bir cizgi goruyorm bence kan testi yapmalsnMerhaba arkadaşlar
Adetime beş gün var son zamanlarda kasıklarımda batma falan olunca dayanamadım dün test yaptım
Canim hamilesin buyuk ihtimalle..Idrari cok damlattigin icin, ikinci cizgiyi goremiyoruz..Merhaba arkadaşlar, normalde adet dönemlerim hep düzensizdir. Yine 9 gün gecikti. Hamilelik testi aldım. Kullandım ve tek çizgiyi görüp 1 dk geçmeden kaldırıp attım. Sonra içime kurt düştü ve tekrar çöpten çıkarıp baktım ve sanki ikinci çizgi var gibi geldi. Bana mı öyle geliyor acaba bir bakar mısınız. renkler biraz kaymış çöpe attıgımdan herhaldebunun gibi birşeyle karşılaşan var mı? bu arada hamilelik belirtilerinden mide bulantısı hariç hepsini yaşıyorum..
Eki Görüntüle 1915502
evet canim silik bir cizgi goruyorm bence kan testi yapmalsn
idrarda silik ciktysa 20nin uzerindedr degernz.Adet gününü beklesem mi bilemedim
Çok ümitlenmek istemiyorum ama sabah çizgiyi farkedince hemen araştırmaya başladım
İnşallah hamileyimdir
Bu konu da tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz çok çok sevinirimmm
idrarda silik ciktysa 20nin uzerindedr degernz.
Bugb kan verin cok dusukse iki gub sonra tekrar verirsnz. En azndan boyle takip edeblrsnz yukselis olp olmadgni.
Silik olmasi normal daha adet gununuz gelmemis ki
doktor tekrar çağrmştr sizi kan testine ne zaman gideceksiniz pazartesi miMerhaba bugün kan verdim değeri 19.73 çıktı
doktor tekrar çağrmştr sizi kan testine ne zaman gideceksiniz pazartesi mi
o agrılar hamilelik sürecinde devam ediyor ne yazık ki, simdi yerlesme zamanındasınız, bizim haftalara gelince sıgmama problemi olacak, devamlı ayaklarıyla tepikliyor, sancılar saglam geliyor, bel agrısıyla birlesince bazı günler cekilmez oluyor ama bebeklerimiz icin herseye deger. Allah saglıkla kucagınıza almak nasip etsinbenim de sizinki gibi bir çizgi çıkmıştı adetten 5 gün önce, adetten iki gün önce test yaptırdım beta 308 çıktı, cumartesi doktora gittim tekrar test istedi 936 olmuştu.
önümüzdeki hafta tekrar keseyi görmek için çağırdı ama benim kafama takılan adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum, doktora göre normal yerleşme ağrıları ama can sıkıcı bu ağrılar...
Benimde bikeresinde böyle olmuştu test bozuk bence.bidaha yapMerhaba arkadaşlar, normalde adet dönemlerim hep düzensizdir. Yine 9 gün gecikti. Hamilelik testi aldım. Kullandım ve tek çizgiyi görüp 1 dk geçmeden kaldırıp attım. Sonra içime kurt düştü ve tekrar çöpten çıkarıp baktım ve sanki ikinci çizgi var gibi geldi. Bana mı öyle geliyor acaba bir bakar mısınız. renkler biraz kaymış çöpe attıgımdan herhaldebunun gibi birşeyle karşılaşan var mı? bu arada hamilelik belirtilerinden mide bulantısı hariç hepsini yaşıyorum..
Eki Görüntüle 1915502
Evet silik bi çizgi var ordaMerhaba arkadaşlar
ah ne güzel bir haber, tebrik ederim adına çokk sevndm. sağlıkla kuccağına almak nasip olur umarımBu akşam tekrar kan verdim canım sonuç 52 çok şükür değerde artış var bu iyi bişey sanırım :)
Allah im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Aminn canım inşallahah ne güzel bir haber, tebrik ederim adına çokk sevndm. sağlıkla kuccağına almak nasip olur umarım
çok teşekkürler, bu şekilde mesajlarla rahatlıyorum..o agrılar hamilelik sürecinde devam ediyor ne yazık ki, simdi yerlesme zamanındasınız, bizim haftalara gelince sıgmama problemi olacak, devamlı ayaklarıyla tepikliyor, sancılar saglam geliyor, bel agrısıyla birlesince bazı günler cekilmez oluyor ama bebeklerimiz icin herseye deger. Allah saglıkla kucagınıza almak nasip etsin
Ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh kan değeriniz kaç çıktı sizinBenimde adetime 4 gün kala silikgi hatta varla yok arasiydi.ertesi gun tekrarladim cizgi epey belirdi ayni gun kan testi yaptirdim suan 5+4 hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?