Tebrik ederim canım hayırlı olsun bakalım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Cok tsk edrm cnmAynurrr tebrik ederim benim topigimde de konusmustuk seninle.benimde bu ay 3.ay ins bende senin gibi sebinc yasarim.nasil değerlendirdin kasım ayini
Cok ama cok sevindim canim hayirlisiyla kavuşursun ins bebegine.dualarini bizim içinde eksik etme.her sey gönlünce olsun aynurcummmmCok tsk edrm cnmevt hatirladim cnm sogan suyunu icmistim 5 gün.Belki onun etkisi olmustur cnm.Bide hic stres yapmadim, bugun
27 kasim adet olmam lazimdi.Bugun 5 gun oldu adet olmadim, sabah test yptim pozitifMidem cok bulaniyordu 15 gundr.Bide gogüslerimde hafif agri oluyordu belirtilerim bunlardi.Kan verdim 14:30 sonuclar cikicak.
ben yurtdisindayim saat 13:50 daha ins vardirRabbim sanada en kisa zamanda bu hayirli haberi versin cnm
Canm nldu cikti mi sonuçlarKan verdim kizlar sonuclar saat 14:30 cikicak cok heyecanliyim
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Evt kizlar sonuc pozitiffff yaaCanm nldu cikti mi sonuçlar
Cok sagol cnmTebrikler canımm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Cok tebrik ederim cnm cok sevindm senin adina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
İnsallah cnm haber veririmSagol cnm darisi basina cok mutluyum yaYarin seninde haberlerini bekliyrm cnm
Ayyy hamislerden mi oldun sen smdii:) allahim ins saglikli bebisin olur 2 haftalik mi dedi doktor canm kc ckti kan degerin.günün gecmisti bi de demi 5 gun gec dollenme olmus demek kiEvt kizlar sonuc pozitiffff yaaAllah im inanamiyorum yaa 2 haftalik hamileyim
Evt canm cok tsk edrmAyyy hamislerden mi oldun sen smdii:) allahim ins saglikli bebisin olur 2 haftalik mi dedi doktor canm kc ckti kan degerin.günün gecmisti bi de demi 5 gun gec dollenme olmus demek ki
Dha erken evet cnm ins o da görünür bakalm bol bol dua zamaniEvt canm cok tsk edrm2 haftalik kese görunmedi.1 hafta sonra gelin dedi. 94,33 cnm
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gün yaptın testi ben adet günü yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?