Hamilelik testime bakarmısınız kızlar ??

Tebrik ederim canım hayırlı olsun bakalım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aynurrr tebrik ederim benim topigimde de konusmustuk seninle.benimde bu ay 3.ay ins bende senin gibi sebinc yasarim.nasil değerlendirdin kasım ayini

Aynurrr tebrik ederim benim topigimde de konusmustuk seninle.benimde bu ay 3.ay ins bende senin gibi sebinc yasarim.nasil değerlendirdin kasım ayini
Cok tsk edrm cnm evt hatirladim cnm sogan suyunu icmistim 5 gün.Belki onun etkisi olmustur cnm.Bide hic stres yapmadim, bugun
27 kasim adet olmam lazimdi.Bugun 5 gun oldu adet olmadim, sabah test yptim pozitifMidem cok bulaniyordu 15 gundr.Bide gogüslerimde hafif agri oluyordu belirtilerim bunlardi.Kan verdim 14:30 sonuclar cikicak.
ben yurtdisindayim saat 13:50 daha ins vardirRabbim sanada en kisa zamanda bu hayirli haberi versin cnm

Cok ama cok sevindim canim hayirlisiyla kavuşursun ins bebegine.dualarini bizim içinde eksik etme.her sey gönlünce olsun aynurcummmm

Tebrikler canımm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah​

Cok tebrik ederim cnm cok sevindm senin adina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim inşallah cnm. Allahım hepimize hayırlı doğumlar versin

Cok sevindimm yaa :)Allah 'im bu guzel duyguyu benim gibi isteyenlerede tattirsin

Hayırlı olsun cnm kaçıncı gün yaptın testi ben adet günü yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım acaba

Cnm merhaba. Ben adet gunume iki gun kala test yaptım pozitif çıktı ama kan tahlilinde degerim dusuk çıktı. Geç döllenmeden dolayı olabiliyor. Adetin bir kaç gün geçsin testi tekrarlayabilirsin inşallah hayırlı haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…