Amin cok Tsk edrm cnmCanim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bana insallah :)
H.bBariz hamilesin Aynur hayırlı olsun hamiş dünyasına hoş geldin benimki bundan daha silikti
Amin canmGidecekmissin zatn smdi okudum :) bna ne oluyosa cok heyecanlandm yaa rabbm ins saglikli bebis verr snada hayrlsyla dualrm seninle
Cok tsk edrm canmHayırlı olsun canım hamilesinnn :) ama kan testını ıhmal etme hemen yaptır
Cok tsk edrm cnmAyy gozun aydin canm hemen kan ver bnce yarini bekleme nasil dayancan:)
Cok tsk edrm cnimHayirli olsun canim allah kucagina almayo nasip etsin herhangi bir rahatsizligin varmiydi bende kist var ve cok kafama takiyorum dua edermisin bana bende istiyorum ama.nasip olmuyor
Cok tsk edrm tatlimHamilesin canim tebrikler. Bende bu ay hamile kalmak istiyorum basladik calismalara ins tutar
ydı guzel haberlerle beklıyoruz senı bızı unutma hemen haberdar etCok tsk edrm canmYoldayiz gidyrz
Canim pozitiff yaa cok sevindimÜstteki 2 gün önce alttaki ise bu sabah yaptm. bugün 5. günüm...
Suan gozlerim doldu bende sogan kuru denedim bir 15 gun yaptim biraktim ayin 22 den bu yana siyah akintim oluyor kistlerimde var bilmiyorum ne olcak dua bekliyorum sendenCok tsk edrm cnimHayir sadece iltihap vardi bnde, dr gttim fitil vermisti.Kullandim gecti,canim bide sogan suyu ictim 5 gün belki onun da etkisi olmustur.Hic kafana takma akisina birak Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin cnm
Cok tsk edrm cnmTebrik ederim ^-^
Ayyyyyyy ne guzel bir haberrrrrr cokkkkkkkk mutlu oldummmmmmm ❤❤❤❤Canim pozitiff yaa cok sevindim
Rabbim sanada bu mutlulugu yasatsin cnmSuan gozlerim doldu bende sogan kuru denedim bir 15 gun yaptim biraktim ayin 22 den bu yana siyah akintim oluyor kistlerimde var bilmiyorum ne olcak dua bekliyorum senden
Senin yaptigin teste baktim ikiside pozitifAyyyyyyy ne guzel bir haberrrrrr cokkkkkkkk mutlu oldummmmmmm ❤❤❤❤
haftaya cuma gidecem cnm :)Âmiiiin benim de böyle silik silikti. Kan testi yapın isterseniz şimdi gidip bibi
Amin cok sagol cnmmGidecekmissin zatn smdi okudum :) bna ne oluyosa cok heyecanlandm yaa rabbm ins saglikli bebis verr snada hayrlsyla dualrm seninle
Cok tsk edrm cnmCanim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bana insallah :)
Tmam canm sonucunu beklyrzCok tsk edrm cnmEvt dayanamadim hastaneye gidyrz sonucu yazarim
Tsk ederm cnmTebrik ederim gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?