Hamilelik var mi sizce arkadaşlar??

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar
18 mayis ta çatlama oldu ovulasyon testi ile takip ediyordum . Dun göğüslerimde sizlama olduğunu farkettim evde 6 güne kadar kesin sonuç veren gebelik testi yaptım. Ilk dakika çizgi göremedim .dun aksam yapmıştım çizgi olmayınca direk çöpe attım sabah bi baktım resimdeki gibi. Sizce var mi yoksa bir iki gün daha bekleyip tekrar mi yapmam lazım testi tahmini adet zamanım 30 yada 31 mayis

Eklentiler

• 20220529_092904.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 114
Şuan yok gibi duruyor. Testin kendi çizgisi gibi..

Belki geç döllenme olacak o yüzden adetiniz geçince kan verin

Ben çizgi göremiyorum, sizin gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir. Ama yine de tekrarlayın isterseniz 1-2 gün sonra

İlk 5 dakika en geç 10 dakika içinde çıkıyorsa ikinci çizgi var demektir

Belki geç döllenme olacak o yüzden adetiniz geçince kan verin
Tahmini 30 yada 31 mayısta regl olmam gerekiyor çizgiye bir dakika sonra baktığımda yoktu ben de moral bozukluğu ile çöpe attım sabah baktım hafif çizgi görür gibiyim , umutlandım bir de göğüslerde sizi olunca daha umutlanmistim

Ben çizgi göremiyorum, sizin gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir. Ama yine de tekrarlayın isterseniz 1-2 gün sonra
Teşekkürler , ilk bir dakika sonra baktığımda çizgi göremeyince moral bozukluğu ile attım çöpe sabah bi bakmak istedim göğüslere sızı devam edince , baktım sanki çizgi görür gibi oldum umutlandım

Dogru evet ben ilk 1 dk baktım çizgi göremeyince o moral bozukluğu ile attım çöpe sabah baktım keşke bi 10 dk bekleseydim
Ovulasyon ile bakabilirsiniz netlik yok tabi ama bir umut diyor insan

Benimki de 30 unda yani yarın beklemedeyim bakalım başka varsa elinde test yap istersen

Sanki göze çarpan bir çizgi var sizde görüyor musunz çıplak gözle ki varsa çizgi ne zamn çıktığı önemli işte canm keşke bekleseydin biraz

Ben gölgede olsa çizgiyi gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla testi derim

Sanki göze çarpan bir çizgi var sizde görüyor musunz çıplak gözle ki varsa çizgi ne zamn çıktığı önemli işte canm keşke bekleseydin biraz
Evet keske bekleseydim direk 1 dk sonra attım çöpe neden beklemedim bilmiyorum normalde hep beklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…