Şuan yok gibi duruyor. Testin kendi çizgisi gibi..Merhabalar
18 mayis ta çatlama oldu ovulasyon testi ile takip ediyordum . Dun göğüslerimde sizlama olduğunu farkettim evde 6 güne kadar kesin sonuç veren gebelik testi yaptım. Ilk dakika çizgi göremedim .dun aksam yapmıştım çizgi olmayınca direk çöpe attım sabah bi baktım resimdeki gibi. Sizce var mi yoksa bir iki gün daha bekleyip tekrar mi yapmam lazım testi tahmini adet zamanım 30 yada 31 mayis
Testi tekrarlayalım mi yoksa olsa şimdiden çoktan çıkar miydi çünkü 6 güne kadar sonuc veren gebelik testiydiŞuan yok gibi duruyor. Testin kendi çizgisi gibi..
Ben çizgi göremiyorum, sizin gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir. Ama yine de tekrarlayın isterseniz 1-2 gün sonraMerhabalar
18 mayis ta çatlama oldu ovulasyon testi ile takip ediyordum . Dun göğüslerimde sizlama olduğunu farkettim evde 6 güne kadar kesin sonuç veren gebelik testi yaptım. Ilk dakika çizgi göremedim .dun aksam yapmıştım çizgi olmayınca direk çöpe attım sabah bi baktım resimdeki gibi. Sizce var mi yoksa bir iki gün daha bekleyip tekrar mi yapmam lazım testi tahmini adet zamanım 30 yada 31 mayis
İlk 5 dakika en geç 10 dakika içinde çıkıyorsa ikinci çizgi var demektirMerhabalar
Tahmini 30 yada 31 mayısta regl olmam gerekiyor çizgiye bir dakika sonra baktığımda yoktu ben de moral bozukluğu ile çöpe attım sabah baktım hafif çizgi görür gibiyim , umutlandım bir de göğüslerde sizi olunca daha umutlanmistimBelki geç döllenme olacak o yüzden adetiniz geçince kan verin
Teşekkürler , ilk bir dakika sonra baktığımda çizgi göremeyince moral bozukluğu ile attım çöpe sabah bi bakmak istedim göğüslere sızı devam edince , baktım sanki çizgi görür gibi oldum umutlandımBen çizgi göremiyorum, sizin gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir. Ama yine de tekrarlayın isterseniz 1-2 gün sonra
Dogru evet ben ilk 1 dk baktım çizgi göremeyince o moral bozukluğu ile attım çöpe sabah baktım keşke bi 10 dk bekleseydimİlk 5 dakika en geç 10 dakika içinde çıkıyorsa ikinci çizgi var demektir
Ovulasyon ile bakabilirsiniz netlik yok tabi ama bir umut diyor insanDogru evet ben ilk 1 dk baktım çizgi göremeyince o moral bozukluğu ile attım çöpe sabah baktım keşke bi 10 dk bekleseydim
Benimki de 30 unda yani yarın beklemedeyim bakalım başka varsa elinde test yap istersenTahmini 30 yada 31 mayısta regl olmam gerekiyor çizgiye bir dakika sonra baktığımda yoktu ben de moral bozukluğu ile çöpe attım sabah baktım hafif çizgi görür gibiyim , umutlandım bir de göğüslerde sizi olunca daha umutlanmistim
Sanki göze çarpan bir çizgi var sizde görüyor musunz çıplak gözle ki varsa çizgi ne zamn çıktığı önemli işte canm keşke bekleseydin birazMerhabalar
Ben gölgede olsa çizgiyi gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla testi derimTahmini 30 yada 31 mayısta regl olmam gerekiyor çizgiye bir dakika sonra baktığımda yoktu ben de moral bozukluğu ile çöpe attım sabah baktım hafif çizgi görür gibiyim , umutlandım bir de göğüslerde sizi olunca daha umutlanmistim
Elimde hiç test yok , yarin öğle arasında gider alırım.bir.test. cok istiyorum insallah vardırOvulasyon ile bakabilirsiniz netlik yok tabi ama bir umut diyor insan
Evet keske bekleseydim direk 1 dk sonra attım çöpe neden beklemedim bilmiyorum normalde hep beklerdimSanki göze çarpan bir çizgi var sizde görüyor musunz çıplak gözle ki varsa çizgi ne zamn çıktığı önemli işte canm keşke bekleseydin biraz
Yarin test alıp yaparim hemenBen gölgede olsa çizgiyi gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla testi derim
Başka test var mı elinizdeEvet keske bekleseydim direk 1 dk sonra attım çöpe neden beklemedim bilmiyorum normalde hep beklerdim
Hayrlisi olsun hakkinizdaYarin test alıp yaparim hemen
Artımed gebelik testi alın. Regl az kalmış, eğer varsa kaset testte bile çıkar.Testi tekrarlayalım mi yoksa olsa şimdiden çoktan çıkar miydi çünkü 6 güne kadar sonuc veren gebelik testiydi
Birazdan gidip kan testi yapmayi düşünüyorum içim içimi yiyeceğine kanda daha erken çıkacağı için varsa tabi ona bi baktirmayi düşünüyorumBaşka test var mı elinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?