Hamilelik var mi sizce arkadaşlar??

Artımed gebelik testi alın. Regl az kalmış, eğer varsa kaset testte bile çıkar.
Ara ara kasık sancısı ve uyku hali var bir de herkes yüzünde lekeler çıkmış hamile misin diye soruyor ondan mı etkilendim acaba birazdan kan testi vereceğim varsa erkenden çıkar kanda diye bi baktirayim en iyisi

Belirtilere çok odaklanmayın. Gebelik planladığınız an vücudunuz o moda giriyor, sizin vücudunuzu dinlemeniz artıyor. Ve genelde stres kaynaklı belirtileriniz oluşuyor..
Son durumu haberdar edin.. Umarım müjdeli haberdir

Maalesef testim negatif çıktı belirtiler de cidden var kısmet artık regl olmazsam belki bir hafta sonra tekrar denerim

Maalesef testim negatif çıktı belirtiler de cidden var kısmet artık regl olmazsam belki bir hafta sonra tekrar denerim
Hayırlısı olsun hakkınızda..
Pms belirtileriniz varsa onlar eşlik ediyor olabilir.
Ben 6.haftaya girdim. Hala 0 belirtim var… Regl dönemi de belirtim olmazdı. Bakardım kanama olmuş..
Çok belirti eksenli düşünmeyin…

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba, hamilemisiniz? Benimde adetim 5 gün gecikti 28-35 günde bir adet oluyorum normalde ovulasyon testi yaptım sizinki gibi sonuç gün geçtikçe koyulasiyor gibi, ama bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine moral bozukluğu yine hayal kırıklığı ..

Malesef gebe değilim. 3 gün gecikme sonrasında adet gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…