Hamilelik var mı varsa kimyasal mi

Canım 6 Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim şu an adetim 2 gün gecikiyor ama test yapmadım korktuğum için
Benim gibi olmuş çok zor bir süreç ya ama tavsiyem eşinde istiyorsa netlesmeden söyleme onların üzülmesi daha kötü yapıyor bizleri inşallah bu defa vardır

Benim gibi olmuş çok zor bir süreç ya ama tavsiyem eşinde istiyorsa netlesmeden söyleme onların üzülmesi daha kötü yapıyor bizleri inşallah bu defa vardır
İnşallah canım kimyasal gebelikten sonra tam bir hafta mı geciktin yani, çünkü bazıları gecikmemiş de onun için sordum

Üzmek istemem ama negatif sanki. 4 defa kimyasal olması sıkıntı.Detaylı bir kontrole gitmenizde fayda var tüpler,rahim. Sperm kalitesi,bozukluğu vs var mı hepsini tek tek öğrenip hamile kalmaya çalışın genetiğinde sorun varsa kaç defa hamile kalırsanız kalın sonuç aynı olabilir.Tespit etmeniz şart

Negatif olduğunu nasıl anladınız birde daha önceden bir sürü tahlil yapıldı hiç bir şekilde sıkıntı çıkmadı anlamıyorum neden olduğunu

Negatif olduğunu nasıl anladınız birde daha önceden bir sürü tahlil yapıldı hiç bir şekilde sıkıntı çıkmadı anlamıyorum neden olduğunu
4 kimyasal sonrası genetik testleriniz ve pıhtılaşmaya bakıldıysa yumurta/sperm kalitesi düşük olabilir. Bu testler yapılmadıysa en acilinden yaptırmanız gerekir kimyasalı geçiyorum ileriki haftalarda düşükler yaşarsınız Allah korusun.

aynen öyle bunu da bekleyecegim sonra tekrardan gideceğim hastaneye bakalım

aynen öyle bunu da bekleyecegim sonra tekrardan gideceğim hastaneye bakalım
İnşallah bir aksilil yoktur ama illa olacak diye bir şey yok ben sağlıkçıyım olasılıkları demeden geçemiyorum. Çizgide görünüyor elinizde test varsa günlük kırmızılıkta takip edebilirsiniz. Beta çok hızlı arttığı için en azından kan verip sonuç bekleme stresi olmaz.

Sadece idrar değil kan da verdim diyorsunuz. Kimyasal veya dış gebelik olsa dahi kanda ve testte gözükmesi gerek çift çizgi. Sonrası düşük veya kürtaj oluyor ama kanda çıkar ileriki günler katlanarak artmaz ama çıkar

Teste göre var gibi fakat beta yerleşme ile birlikte önce kana sonra idrara geçer buda 6-9 gün civarında olur kanda çıkmadıysa doğal olarak idrardada olmaz. Sizin hangi testi hanfi tarihte yaptığınızı anlamadım kan verip negatif görüp diğer gün idrar baktıysan yine olasılık var aynı günse olasılık düşüyor

Tekrar testle 3 4 gün takip edebilirsin beta artış sağlıyorsa çizgi daha koyulaşır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…