- 9 Ağustos 2022
- 165
- 32
- 28
- 26
- Konu Sahibi Farmasi 4343
-
Aynen yap bı birde 2 günde bir kan ver kan artışın 2 günde bir 2 katı olması lazımYok canım sabah erken yaparım büyük ihtimalle
İnşallahİnşallah sağlıkla kucağına al bu sefer Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın.
Aynen bakalım canım benim ilk gebeliğim 3 aylıkken sonlandı bu gebeliğim de kimyasal gebelikti maalesefAynen yap bı birde 2 günde bir kan ver kan artışın 2 günde bir 2 katı olması lazım
Ama.yaz olur mu sonucuAma pek bir ümidim yok inşallah ikimiz de hamişizdir
Nasıl yani ne zaman öğrendin kimyasal olduğunuAynen bakalım canım benim ilk gebeliğim 3 aylıkken sonlandı bu gebeliğim de kimyasal gebelikti maalesef
Canım 6 Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim şu an adetim 2 gün gecikiyor ama test yapmadım korktuğum içinAma.yaz olur mu sonucu
Nasıl yani ne zaman öğrendin kimyasal olduğunu
Yazarım tabi canımAma.yaz olur mu sonucu
Benim gibi olmuş çok zor bir süreç ya ama tavsiyem eşinde istiyorsa netlesmeden söyleme onların üzülmesi daha kötü yapıyor bizleri inşallah bu defa vardırCanım 6 Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim şu an adetim 2 gün gecikiyor ama test yapmadım korktuğum için
İnşallah canım kimyasal gebelikten sonra tam bir hafta mı geciktin yani, çünkü bazıları gecikmemiş de onun için sordumBenim gibi olmuş çok zor bir süreç ya ama tavsiyem eşinde istiyorsa netlesmeden söyleme onların üzülmesi daha kötü yapıyor bizleri inşallah bu defa vardır
Negatif olduğunu nasıl anladınız birde daha önceden bir sürü tahlil yapıldı hiç bir şekilde sıkıntı çıkmadı anlamıyorum neden olduğunuÜzmek istemem ama negatif sanki. 4 defa kimyasal olması sıkıntı.Detaylı bir kontrole gitmenizde fayda var tüpler,rahim. Sperm kalitesi,bozukluğu vs var mı hepsini tek tek öğrenip hamile kalmaya çalışın genetiğinde sorun varsa kaç defa hamile kalırsanız kalın sonuç aynı olabilir.Tespit etmeniz şart
4 kimyasal sonrası genetik testleriniz ve pıhtılaşmaya bakıldıysa yumurta/sperm kalitesi düşük olabilir. Bu testler yapılmadıysa en acilinden yaptırmanız gerekir kimyasalı geçiyorum ileriki haftalarda düşükler yaşarsınız Allah korusun.Negatif olduğunu nasıl anladınız birde daha önceden bir sürü tahlil yapıldı hiç bir şekilde sıkıntı çıkmadı anlamıyorum neden olduğunu
Evet bir hafta birinde 5 gün 3 gün en geç olanı bir haftaydiİnşallah canım kimyasal gebelikten sonra tam bir hafta mı geciktin yani, çünkü bazıları gecikmemiş de onun için sordum
aynen öyle bunu da bekleyecegim sonra tekrardan gideceğim hastaneye bakalım4 kimyasal sonrası genetik testleriniz ve pıhtılaşmaya bakıldıysa yumurta/sperm kalitesi düşük olabilir. Bu testler yapılmadıysa en acilinden yaptırmanız gerekir kimyasalı geçiyorum ileriki haftalarda düşükler yaşarsınız Allah korusun.
İnşallah hamileliğin sağlıklı ilerler canım inşallah hamilesindiraynen öyle bunu da bekleyecegim sonra tekrardan gideceğim hastaneye bakalım
İnşallah ya rabbim sonucu güzel etsin isteyen herkeseİnşallah hamileliğin sağlıklı yıllar canım inşallah hamilesindir
İnşallah bir aksilil yoktur ama illa olacak diye bir şey yok ben sağlıkçıyım olasılıkları demeden geçemiyorum. Çizgide görünüyor elinizde test varsa günlük kırmızılıkta takip edebilirsiniz. Beta çok hızlı arttığı için en azından kan verip sonuç bekleme stresi olmaz.aynen öyle bunu da bekleyecegim sonra tekrardan gideceğim hastaneye bakalım
İnşallah bir aksilil yoktur ama illa olacak diye bir şey yok ben sağlıkçıyım olasılıkları demeden geçemiyorum. Çizgide görünüyor elinizde test varsa günlük kırmızılıkta takip edebilirsiniz. Beta çok hızlı arttığı için en azından kan verip sonuç beklemİnşallah teşekkür ederim peki görselde test var o teste göre hamilemiyimdirİnşallah bir aksilil yoktur ama illa olacak diye bir şey yok ben sağlıkçıyım olasılıkları demeden geçemiyorum. Çizgide görünüyor elinizde test varsa günlük kırmızılıkta takip edebilirsiniz. Beta çok hızlı arttığı için en azından kan verip sonuç bekleme stresi olmaz.
Sadece idrar değil kan da verdim diyorsunuz. Kimyasal veya dış gebelik olsa dahi kanda ve testte gözükmesi gerek çift çizgi. Sonrası düşük veya kürtaj oluyor ama kanda çıkar ileriki günler katlanarak artmaz ama çıkarNegatif olduğunu nasıl anladınız birde daha önceden bir sürü tahlil yapıldı hiç bir şekilde sıkıntı çıkmadı anlamıyorum neden olduğunu
Tekrar testle 3 4 gün takip edebilirsin beta artış sağlıyorsa çizgi daha koyulaşır zatenMerhabalar arkadaşlar 2 yılda. Beridir korunmiuyirum ve 4 defa gebe kaldım 4 de kimyasal la sonuçlandı ve bundan 10 önce test yaptım akşam silik çizgiyi gördüm ertesi günü test yaptım evde yine tekrar negatif çıktı emin olmak için kan verdim negatif çıktı ve dün göğüs hassasiyetyin de şüphe edip test yaptım silik çizgi hemen çıktı sizce gebelik varmıdır veya kimyasal mıdır hayal kırıklığında korkuyorum şuan adetkme 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?