Hamilelik var mı varsa kimyasal mi

Yerleşmeden kastınız rahme tutunmasi sanırım dimi
Peki bı şey sorucam kimyasal gebelik adetliyken atılıyor ya kimyasal olduğunu bilmeden önce beta yüksek çıkıyor o zmn rahme tutunmuş mu oluyor yoksa dollenip ana rahme doğru yol alınca mi beta salgılanıyor nasıl desem tutunan embriyo atılınca kimyasal mi oluyor
Benimde kafam karıştı
Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum ama umarım anlamışsınızdır

Vardır inşallah çizgi çıkmış. Ama benim size tavsiyem (inşallah bu aydan sonra gerek kalmaz ama) gününüz gecikmeden test yapmayın.

Şu şekilde anlatayım bundan 10 gün önce evde test yaptım akşam silik çizgiyi gördüm ve sonrasında da kan verdim negatif ti sanırım test bozuktu ondan sonrada zaten test te yapmadım kanda vermedim dün şüphelemdim evde tekrar test yaptım silik çizgi hemen çıktı o da fotoğrafta adetim de ayın 6 sında olacak daha

Verdiğim kan 10 gün önceydi şuan fotogratkj test dün yaotim yani kan verdikten 10 gün sonra ve 10 gün önce yaptığım kaset test akşam silik çizgiyi gösterdi yani ortalama 5 6 saat geçti

Tamam o zaman kan testini unutun siz 10gün önce zaten çok erken. Elinizde test varsa yarın bi daha yapın bu test ile karşılaştırın koyulaşma varsa var demektir. Sanırım beta 10 olduğunda falan silik çıkartıyor bu testler

Evet anladım kimyasal gebelik rahme tutunduktan sonra oluyor yani döllenme gerçekleşmiş tüplerden rahme yolculuk bitmiş rahime yerleşip beta salınımı başlamış fakat sağlıksız bir gebelik olduğu için -vücut sağlıksız olanı atmak yok etmek ister- bu yüzden beta sağlıklı ilerlemez ve düşer adet olunur yani. Ayrıca ikincil nedenler yoksa ki kimyasal gebelik sonrası olan hamilelikler yüzde 90 sağlıklı olur.(pıhtılaşma genetik sorunu olmayanlar) yüzde 10da sebepsiz ard arda kimyasal gebeliklerdir

Anladım teşekkür ederim

Teşekkürler ben o zaman yarın yine tekrarlayiyim testi rabbim hayırlısını versin inşallah

Ben burda da birşey demek istiyorum genetik sorun olan birinin hiç çocuğu olmax diye düşünüyorum ama benim 2 oğlum var yine de genetik sıkıntı olabilir mi

Ben burda da birşey demek istiyorum genetik sorun olan birinin hiç çocuğu olmax diye düşünüyorum ama benim 2 oğlum var yine de genetik sıkıntı olabilir mi
Genetik sorunu olanlarında çocuğu oluyor kabaca örnek verirsek 10.000/1 yerine 1000/1 100/1 gibi oranlar yani genetiği bozuk olma olasılığı çok yüksekse sinyallerini zaten veriyor üremeye yardımcı tedaviler oluyolar tüp bebek pgt gibi. Yazıdan heyecanınız ilk gebelik gibiydi tebrik ederim sizi

Çok teşekkür ederim hayır ilk değil şöyle söyleyeyim başta hiç çocuk düşünmüyordum eşimin ısrarıyla başladık ve olmayınca acaba artık olmayacakmi gibi düşünceler ister istemez oluyor ve artı eşim bu konuda da aşırı istekli ve fazlasıyla da sıkıştırıyor sanki ben yapıyormuşum gibi

Gebelik var gibi görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…