- Konu Sahibi Farmasi 4343
-
1 ya da iki gün olması lazımAyy hadi inşallah hayırlısı olsunadetin kaç gün geçilmişti
Aaa hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın1 ya da iki gün olması lazım
İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına canımAaa hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın
Öyle düşünme çevremde 1 2 düşükten sonra hamile kalan varPek bir ümidim yok aslında iki defa düşük yaptığım için
İnşallah canım hayırlısıÖyle düşünme çevremde 1 2 düşükten sonra hamile kalan var
Bugün tekrar dan test yaptım bu şekilde alt dalı test bugün üstündeki 2 gün önce kiİnşallah bir aksilil yoktur ama illa olacak diye bir şey yok ben sağlıkçıyım olasılıkları demeden geçemiyorum. Çizgide görünüyor elinizde test varsa günlük kırmızılıkta takip edebilirsiniz. Beta çok hızlı arttığı için en azından kan verip sonuç bekleme stresi olmaz.
Alttakinde pembelik 5 dkda çıktıysa kesin var gibi duruyor, alttaki kuruduğunda daha netleşirBugün tekrar dan test yaptım bu şekilde alt dalı test bugün üstündeki 2 gün önce ki
Evet hemen çıktı ikinci çizgiAlttakinde pembelik 5 dkda çıktıysa kesin var gibi duruyor, alttaki kuruduğunda daha netleşir
3 numara hayırlı olsunEvet hemen çıktı ikinci çizgi
Ama ben kimyasaldan korkuyorum ya3 numara hayırlı olsun
Evde testler kıpkırmızı olana kadar bakın oluncada kan verirsiniz boşa stres olmayın habire kan vererek kimyasalsa ve kızarmazsa testler zaten adet olursunuzAma ben kimyasaldan korkuyorum ya
Tamamdır teşekkür ederimEvde testler kıpkırmızı olana kadar bakın oluncada kan verirsiniz boşa stres olmayın habire kan vererek kimyasalsa ve kızarmazsa testler zaten adet olursunuz
Hamileyim sanırım canım
Sanırım bu da kimyasal adet ağrılarım başladıEvde testler kıpkırmızı olana kadar bakın oluncada kan verirsiniz boşa stres olmayın habire kan vererek kimyasalsa ve kızarmazsa testler zaten adet olursunuz
Gittim canım kan verdim öğleden sonra çıkacakmış sonuçCanım ne yaptın hastaneye vs gittin mi
Anladım hayırlısı olsun inşallah benim sanırım yine kimyasal adet olacakmışim gibi ağrım varGittim canım kan verdim öğleden sonra çıkacakmış sonuç
Anladım hayırlısı olsun inşallah benim sanırım yine kimyasal adet olacakmışim gibi ağrım varGittim canım kan verdim öğleden sonra çıkacakmış sonuç
Öyle düşünme canım benim de ağrım çoktu bakalım hayırlısıAnla
Anladım hayırlısı olsun inşallah benim sanırım yine kimyasal adet olacakmışim gibi ağrım var
Geçti mi peki ağrınÖyle düşünme canım benim de ağrım çoktu bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?